Да споделя за снощния си сън, беше много странен.
Напоследък сънищата ми са като размити - сънувам, но след събуждане нищо не си спомням. Може да се дължи и на транзита на Нептун, в момента е в точен тригон с нат. Луна.
В днешния сън се появи майка ми, изглеждаше спокойна. Отидохме в голям търговски център и реши да ми купува скъпо кожено палто, но искаше аз сама да си го избера, така че да ми хареса. Пробвах различни и накрая избрах едно, беше много красиво. Пробвах го пред едно огледало и се гледах. Майка каза, че ми го подарява, плати го на касата и излязохме.
Принципно нямам нужда от никакви палта, затова не мога да разбера на какво е знак, защо го сънувах.
След излизане от търговския център тя ми каза, че трябва да тръгваме, че ни чака път. Трябваше да се качим в някакъв автобус и да отпътуваме нанякъде, но до спирката му имаше доста път пеша. Спомням си още, че тя носеше пълни торби, аз взех едната, за да не й тежат толкова. Не помня какво имаше вътре, но бяха тежки - може би храна или някаква покъщнина.
След това се събудих.
Напоследък пак се зачестиха онези сънища с пътувания, но вече са по-различни. Имам блед спомен, че и майка ми присъства - казва ми да си събирам багажа и ме качва в някакъв автобус. Последния път си спомням, че си събирах багажа пред някаква река... Реката на какво е символ - на живота?