Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540658 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2500 -: Юни 17, 2013, 08:00:05 pm »
;D
Снощи сънувах,че имам ново приятелско обкръжение,което се състоеше от вампири. ;D Изпитвах огромен страх какво може да ми причинят.

Не проявявай прекалена доверчивост.

:58:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2501 -: Юни 20, 2013, 10:51:20 am »
Какво значи да сънуваш гроб? В случая сънувах, че съм пред 2 гроба, които са на двора на къщата в село и една девойка, която в съня си знам, че е лечителка (???) ми ги показва и ми казва, че единия е на моя любим кон, който в същото време е тежко болен на един остров насред морето, а другия е на баща ми (в съня ми баща ми беше някакъв непознат). Докато ми ги казва, и двамата "обитатели" на гробовете са все още живи в съня ми. И както стоим пред тях, казва, че коня ще оживее, затова няма нужда от гроб и маха кръста оттам, после казва същото и за "баща ми" и пак маха кръста и от втория гроб.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2502 -: Юни 20, 2013, 05:10:20 pm »
Какво значи да сънуваш гроб? В случая сънувах, че съм пред 2 гроба, които са на двора на къщата в село и една девойка, която в съня си знам, че е лечителка (???) ми ги показва и ми казва, че единия е на моя любим кон, който в същото време е тежко болен на един остров насред морето, а другия е на баща ми (в съня ми баща ми беше някакъв непознат). Докато ми ги казва, и двамата "обитатели" на гробовете са все още живи в съня ми. И както стоим пред тях, казва, че коня ще оживее, затова няма нужда от гроб и маха кръста оттам, после казва същото и за "баща ми" и пак маха кръста и от втория гроб.

Едно от тълкуванията ми е, че ще ти се наложи да проявиш дискретност ("гроб съм").

Възможно е да получиш и някакви новини отдалече. За естеството им- не мога да гадая. :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2503 -: Юни 20, 2013, 06:13:57 pm »
Uran, благодаря  :blink:. Всяка нощ сънувам и все странни неща, някои не знам защо ми правят повече впечатление от други, ама като гледам не съм много наред  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2504 -: Юни 21, 2013, 07:38:54 am »
Да споделя за снощния си сън, беше много странен.

Напоследък сънищата ми са като размити - сънувам, но след събуждане нищо не си спомням. Може да се дължи и на транзита на Нептун, в момента е в точен тригон с нат. Луна.

В днешния сън се появи майка ми, изглеждаше спокойна. Отидохме в голям търговски център и реши да ми купува скъпо кожено палто, но искаше аз сама да си го избера, така че да ми хареса. Пробвах различни и накрая избрах едно, беше много красиво. Пробвах го пред едно огледало и се гледах. Майка каза, че ми го подарява, плати го на касата и излязохме.

Принципно нямам нужда от никакви палта, затова не мога да разбера на какво е знак, защо го сънувах.

След излизане от търговския център тя ми каза, че трябва да тръгваме, че ни чака път. Трябваше да се качим в някакъв автобус и да отпътуваме нанякъде, но до спирката му имаше доста път пеша. Спомням си още, че тя носеше пълни торби, аз взех едната, за да не й тежат толкова. Не помня какво имаше вътре, но бяха тежки - може би храна или някаква покъщнина.

След това се събудих.

Напоследък пак се зачестиха онези сънища с пътувания, но вече са по-различни. Имам блед спомен, че и майка ми присъства - казва ми да си събирам багажа и ме качва в някакъв автобус. Последния път си спомням, че си събирах багажа пред някаква река... Реката на какво е символ - на живота?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2505 -: Юни 21, 2013, 11:25:19 am »

Напоследък сънищата ми са като размити - сънувам, но след събуждане нищо не си спомням. Може да се дължи и на транзита на Нептун, в момента е в точен тригон с нат. Луна.

И моите така. Ама аз нямам аспект между Луната и Нептун. Но всяка сутрин се събуждам само с усещане за съня. Вчера бяха някакви документи, днес операцията на Телето. Много се дразня, като не мога да си спомня какво точно сънувах, особено тази нощ. А операцията ми е важно да мине добре и резултатите да са добри...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2506 -: Юни 21, 2013, 11:46:52 am »
Кожухът от съня да не би да е свързан с това, че вчера кучето ми е починало? Няма ли фройдисти тук?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2507 -: Юни 21, 2013, 01:46:11 pm »
Лили, утре е Задушница.

Превозните средства за мен са символ на промяна, движение. Добавям и реката - водата изчиства всичко останало старо и ненужно по брега, освобождава душата ти. Както казва Хераклит: "Всичко тече, всичко се променя."

Свързах съня ти с една карта Таро - Колесницата.

Забравих за палтото - според мен може би показва две неща. Нуждаеш се от сигурност, защита, топлина. Но от друга страна не трябва да се притесняваш, то идва при теб като подарък.

ПП. Пий повече вода :blink:

ПП2. Този път при съвпада на тр. Нептун с Луната - все по-малко си спомнях какво съм сънувала.
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 01:53:48 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2508 -: Юни 21, 2013, 02:06:12 pm »
ПП2. Този път при съвпада на тр. Нептун с Луната - все по-малко си спомнях какво съм сънувала.

И при мен такъв е ефектът, откакто Нептун аспектира Луната и Марс - след всеки сън се събуждам с чувство на амнезия, не си спомням почти нищо, а по принцип това не е характерно за мен - имам запомнящи се и ярки сънища.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2509 -: Юни 21, 2013, 06:40:31 pm »
Към Лили

Доста от проблемите ти ще отпаднат, а и майка ти- в съня ти,  е понесла основния товар. Остава ти още малко тежест. :blink:
Сънят създава усещането за възстановен баланс- "пито- платено", уредени сметки и започване на чисто.
Ще получиш сигурност, уют и малко красота. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2510 -: Юни 21, 2013, 06:55:41 pm »
Uran, за пореден път благодаря!  :blink:

Между другото, днес имах много интересен ден.
Скоро ще освобождаваме офиса и днес дойдоха потенциални наематели. Единият мъж проговори на развален български, по акцент ми заприлича на словенец или чех, но се оказа украинец, при това от родния ми град. Естествено в момента, в който си пуснах балалайката, стана голям лаф, разменихме визитки и утре съм поканена на делова среща, дори получих подаръчна карта за една козметична услуга по избор (съпругата му е козметичка, имат салон). А мъжът посегна да взема визитка от бюрото ми и се оказа, че много му трябва преводач за една скорошна презентация. Какво съвпадение... Ще ида утре да проуча какви са, що са и кой знае - може да се запозная и с интересни хора на тази презентация.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2511 -: Юни 21, 2013, 08:09:16 pm »
Мисля, че се сещам за двойката. Миналата година ми бяха клиенти. ;D
Ей, че малък свят. И на мен тогава ми оставиха талон за услуга, но не съм ходила. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2512 -: Юни 21, 2013, 08:14:27 pm »
Кожухът от съня да не би да е свързан с това, че вчера кучето ми е починало? Няма ли фройдисти тук?  :rolleyes:

Ако при споменаване на думата кожа, асоциацията ти е животно, а не палто или нещо друго, възможно е, но по- малко вероятно. Е, ако си имала по-плутонианско отношение към него т.е. да ти се искало да му "разпънеш кожата"- напълно възможно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2513 -: Юни 21, 2013, 09:13:10 pm »
В интерес на истината, с голямо нежелание го гледах, т.е. може да се каже, че плутонианско ми е било отношението.

И като се ядосвах все казвах, че това куче ще ме надживее и мен. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2514 -: Юни 24, 2013, 12:16:12 pm »
Този път около и след Задушница много странни неща се случват...

Снощи преди да заспя, когато вече бях в алфа-състояние, имах много странно изживяване - усещане за левитация, сякаш се бях издигнала над тялото си, намирах се като във вакуум, и същевременно имаше усещане за присъствие на непозната енергия, придружено с лек страх. После видях светъл, но леко размит силует - покойният ми дядо стоеше до леглото и ме гледаше, тази енергия извираше от него. Стреснах се и се събудих, така и не разбрах защо е идвал и дали е искал да ми каже нещо...

Между другото, в момента прогресивната Луна е в точен тригон с наталната в 8 дом, в рамките на следващия месец ще направи тригон с нат. Марс на Имум Цели.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2515 -: Юни 24, 2013, 12:24:31 pm »
Интересно...

Подай задължително, нищо ли не си казахте?

Имала ли си и преди такива моменти?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2516 -: Юни 24, 2013, 12:30:13 pm »

Да, аз имам контакт с починали близки, понякога и с други същности. Доста често се случва, независимо дали има някакъв християнски празник.

Жалко, че се стреснах и излязох от това състояние, а може би не е идвал случайно и е искал да ми каже нещо.

Странно, но вчера, след като си изпих следобедното кафе и погледнах чашата, на дъното имаше образ - малко момченце (бебе) с ангелски криле. Но гледаше някак тъжно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2517 -: Юни 24, 2013, 12:41:30 pm »

Да, аз имам контакт с починали близки, понякога и с други същности. Доста често се случва, независимо дали има някакъв християнски празник.

Жалко, че се стреснах и излязох от това състояние, а може би не е идвал случайно и е искал да ми каже нещо.

Странно, но вчера, след като си изпих следобедното кафе и погледнах чашата, на дъното имаше образ - малко момченце (бебе) с ангелски криле. Но гледаше някак тъжно.

Интересно, пра баба ми ми гледа на кафе и винаги познава, когато види ангел, обикновенно става дума за това, че някой ме пази. Но обикновенно образа го свързва с човек, който е починал - мой близък. Вчера беше неделя, а тя доколкото ми е казала неделя не излиза много, по замазано се вижда и по малко се познава..

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2518 -: Юни 24, 2013, 12:43:23 pm »
Има ли винаги показателност на нещата, които тези хора ти казват/показват с реалността?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2519 -: Юни 24, 2013, 12:57:40 pm »
Понякога не казват нищо, а и зависи дали сънувам или се явяват в друга форма.

В сънищата често се явяват със символични послания, впоследствие се сбъдват, но първо трябва да ги разкодирам правилно.

Ако се явяват в друга форма, т.е. преди да съм заспала дълбоко и да съм започнала да сънувам, тогава може да не казват нищо, просто ми показват, че са до мен. Възможно е това да се случи и преди важно събитие, преди голяма промяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.