Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540233 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2640 -: Август 07, 2013, 10:08:31 am »
Ini, на мен пък тази нощ ми подариха много красива сребърна верижка със знака на мбв ;D - глупости колкото си щеш.
a koi ti podari verijkata?
Един мой чичо я беше донесъл и оставил на нашите.
s 4i4o si ima6 mnogo silna duhovna vrazka, proverena vav vrameto. dali e taka naistina? bi li spodelila v imeto na talkuvaniqta:)
drugoto, koeto pokazva sanqt za teb samata e , 4e si 4ovek, koito osaznava kakto polojitelnite si 4erti, taka i otricatelnite,  obi4a6 vsi4ki aspekti na li4nostta si , tai kato smqta6 4e vsi4ki te zaedno te pravqt nepovtorima.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2641 -: Август 07, 2013, 10:26:27 am »
Ini, на мен пък тази нощ ми подариха много красива сребърна верижка със знака на мбв ;D - глупости колкото си щеш.
a koi ti podari verijkata?
Един мой чичо я беше донесъл и оставил на нашите.
s 4i4o si ima6 mnogo silna duhovna vrazka, proverena vav vrameto. dali e taka naistina? bi li spodelila v imeto na talkuvaniqta:)
drugoto, koeto pokazva sanqt za teb samata e , 4e si 4ovek, koito osaznava kakto polojitelnite si 4erti, taka i otricatelnite,  obi4a6 vsi4ki aspekti na li4nostta si , tai kato smqta6 4e vsi4ki te zaedno te pravqt nepovtorima.
Така е, той е братовчед на татко и негов кум, беше и на моята сватба, но понеже живее в София, рядко се виждаме. Той беше на гости, за да се сбогува с дядо и 2 дена след това той почина.
И е вярно, че много добре знам кои са ми положителните и отрицателните ми качества :blink:
blagodarq.
se6tam se i za drugo vav vrazka s verijkata - v sabitien plan moje 4i4o ti da vi predloji  da se zaemete s nqkakvi ob6ti semeini dela, koito 6te vi obvarjat o6te po-silno.

« Отговор #2642 -: Август 09, 2013, 07:27:48 am »
Поредния странен сън...Сънувах,че с моя приятел пътуваме до някакво далечно място.Отидохме до място където знаех,че е работил.Обаче изчезна нанякъде и аз започнах да се тревожа,че няма да се върнем навреме,за да си измия косата?!? Докоснах ухото си и там намерих някаква стара обица,която така се беше впила в него,че ми беше оставила рана...После видях някаква жена там,която ми каза,че са били заедно преди и най вероятно е отишъл да и купува обици. Той се върна и знаех,че наистина е купил обици,но бяха за мен. Каза да тръгваме,а аз бях спокойна,че ще се върнем навреме,за да си измия косата?!?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2643 -: Август 09, 2013, 08:37:09 am »
Поредния странен сън...Сънувах,че с моя приятел пътуваме до някакво далечно място.Отидохме до място където знаех,че е работил.Обаче изчезна нанякъде и аз започнах да се тревожа,че няма да се върнем навреме,за да си измия косата?!? Докоснах ухото си и там намерих някаква стара обица,която така се беше впила в него,че ми беше оставила рана...После видях някаква жена там,която ми каза,че са били заедно преди и най вероятно е отишъл да и купува обици. Той се върна и знаех,че наистина е купил обици,но бяха за мен. Каза да тръгваме,а аз бях спокойна,че ще се върнем навреме,за да си измия косата?!?
обеците насочват вниманието кам ушите , а косата  към мислите. според мен сънят може да се тcлкува така - чула си нещо, което дълбоко те е наранило. може да  е било отдавна и да се опитваш да го забравиш, но подсъзнанието го вади на повархността чрез сънищата.  имаш притеснения относно реализацията на някаква твоя идея, за която вероятно очакваш отговор от приятеля си, тъй като това зависи зависи и от него. в крайна сметка ще осъществиш замисленето.
косата е и символ на сексуалността и предполагам, сънят показва също, че ще изпиташ нужда да освежиш сексуалния си живот.

« Отговор #2644 -: Август 09, 2013, 11:12:59 am »
Здравейте:)
Бих искала да споделя един сън,и ако може някой да го разрълкува.Интересното в случая е че го сънувах след като сложих карта таро:Страшен съд,за да ми помогне да си разплета сложна житейска с/ия,но тълкуванията в нета са много противоречиви.Ето и съня:
Сънувам се пред един магазин за хранителни стоки,и до мен изникват 3-ма мъже които всъшност не виждах но знаех че са 3-ма ,и говореха в един глас.В магазина имаше едно момиче тийнейдж,и когато усети мъжете започна да скача из магазина като спайдър мен:),или да реже сирене - ту скача,ту реже...Гласът на мъжете ми каза: ние сме те одобрили за магазина,обаче не можем да изгоним лудата,още малко време ни трябва,и ме пренесоха в една стая с обувки.По земята имаше отвратителни обувки - всякакъви модели,но всички грозни стари,скъсани,разкривени,и боти и ботуши и маратонки....Някак стъпихме из това море от обувки.Ръката на единя от мъжете които не виждах,но пък много ясно видях на ръката му,ми се нби в очите доста скъп и тежък златен часовник с диаманти(бях някак убедена че са диаманти) по циферблата,и на безименния му пръст имаше много тънка(сякаш женска) но и много блестяща диамантена халка и тя светеше като скъпоценностите в анимационен филм...Излъчваше светлина...Тази  ръка ми даде великолепни обувки на висок ток,и те блестящи в бяло и златно,и ми ги сложи на краката(като на пепеляшка) и те ми бяха по размер! Обу ме,и отвори една врата на гардероб в който от горе до долу имаше наредени чисто нови блестящи обувки във всички цветове на дъгата,и като отвори, от тези обувки както и от тези на краката ми се излъчваше светлина - каза ми : това са твоите обувки,теб за купувани само и специално за теб,а тези старите по земята сега ги събери и изхвърли всичко което не е твое.Ние през това време ще изхвърлим лудата от магазина,и те чакаме там.
И се събудих пак пред магазина,както и в началото на съня
Това е :) Ще се радвам ако някой помогне с тълкуване.Напоследък често сънувам обувки...
« Последна редакция: Август 09, 2013, 11:21:08 am от megane »

« Отговор #2645 -: Август 09, 2013, 11:13:51 am »
обеците насочват вниманието кам ушите , а косата  към мислите. според мен сънят може да се тcлкува така - чула си нещо, което дълбоко те е наранило. може да  е било отдавна и да се опитваш да го забравиш, но подсъзнанието го вади на повархността чрез сънищата.  имаш притеснения относно реализацията на някаква твоя идея, за която вероятно очакваш отговор от приятеля си, тъй като това зависи зависи и от него. в крайна сметка ще осъществиш замисленето.
косата е и символ на сексуалността и предполагам, сънят показва също, че ще изпиташ нужда да освежиш сексуалния си живот.
Не помня някой да ми е казвал нещо,което дълбоко да ме засегне. Ако е имало нещо явно съм го забравила...Сексуалния ми живот е разнообразен,но като Водолей винаги съм готова за експерименти и да,някои неща във връзката ни зависят изцяло от него  :blink: Благодаря за тълкуванието!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2646 -: Август 10, 2013, 07:22:43 pm »
имах едно цвете, което много обичах - каменно цвете, но ми изсъхна.
снощи сънувах, че отново е започнало да никне от пръстта и се зарадвах, че не съм го изгубила безвъзвратно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2647 -: Август 10, 2013, 07:48:05 pm »
снощи сънувах, че отново е започнало да никне от пръстта и се зарадвах, че не съм го изгубила безвъзвратно.

Нещо на любовния фронт?
Ако си във фертилна възраст, внимавай със сексуалните контакти, за да не те изненада щъркелът. :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2648 -: Август 10, 2013, 08:32:43 pm »

Нещо на любовния фронт?
Ако си във фертилна възраст, внимавай със сексуалните контакти, за да не те изненада щъркелът. :blink:
благодаря, Uran !
мен никой не може да ме изненада  ;D

« Отговор #2649 -: Август 11, 2013, 08:05:14 am »
Сънувах,че си  епилирам краката -но беше много трудно и болезнено. :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2650 -: Август 11, 2013, 08:17:04 am »
Сънувах,че си  епилирам краката -но беше много трудно и болезнено. :unsure:

Внимавай да не попаднеш в сконфузна ситуация.
Ако ти предстои да се бориш за нещо, няма да е лесно.
Успя ли все пак да се епилираш? :blink:

« Отговор #2651 -: Август 11, 2013, 08:21:45 am »
Благодаря ти,Uran. :wub: Да,успях да се епилирам.(използвах една приставка на епилатора,за да успея-сякаш тя намаляваше болката)

*

Uran

• 6041
« Отговор #2652 -: Август 11, 2013, 08:27:34 am »
Благодаря ти,Uran. :wub: Да,успях да се епилирам.(използвах една приставка на епилатора,за да успея-сякаш тя намаляваше болката)
Това е добре. :blink:
Оглеждаш ли се за подкрепа? :blink:

« Отговор #2653 -: Август 11, 2013, 08:31:40 am »
Това е добре. :blink:
Оглеждаш ли се за подкрепа? :blink:

Да. :rolleyes:
(имам желание,което на този етап не мога да постигна.мисля,че до сега съм търсила помощ от грешните хора.в петък мама ми съобщи,че ще се опита да ми помогне-но този път ще търсим помощ от друг.)

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2654 -: Август 12, 2013, 12:25:08 pm »
Сънувах ,че се целувам с по-възрастен мъж,който приличаше на баща ми.
После същият заби брадва в капака на колата ,която карах.
Колата беше червена! :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2655 -: Август 13, 2013, 05:57:36 pm »
Сънувах ,че се целувам с по-възрастен мъж,който приличаше на баща ми.
После същият заби брадва в капака на колата ,която карах.
Колата беше червена! :unsure:

Сънят е сексуален.
Не се предоверявай на мъже, които се държат покровителствено с теб. Ако трябва да се дистанцираш от подобен напорист субект, направи го елегантно- без да биеш по егото му. Възможно е да сложи прът в колелата ти.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2656 -: Август 13, 2013, 06:03:15 pm »
Благодаря от сърце,Uran!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2657 -: Август 13, 2013, 06:09:02 pm »
Рано сутринта сънувах много странен сън, почти като в латиносериал. Две жени стояха на ръба на една скала, а отдолу имаше пропаст. Едната щеше да падне, но със зверски усилия и изражение изведнъж се покатери горе на скалата, и блъсна яростно другата в пропастта, която с вик започна да пада и мисля, че умря.  :-X
Не знам дали не е от много гледане на филми, макар че през последната седмица не съм гледал нищо.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2658 -: Август 14, 2013, 08:11:14 am »
Снощи сънувах някакви червеи. Бяха много големи и гнусни. Бяха запушили някаква мивка, залях ги с нещо да умрат и после с ръце ги късах и дърпах от мивката. Бляяяяяк

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2659 -: Август 14, 2013, 10:21:57 am »
За втори път сънувам странен сън, но този път беше по-ярък, по-детайлен.

Сънувам, че съм в кухнята на баба, заобиколена от всички починали роднини. Имаше и мои живи роднини, но те сякаш стояха "отделени" в някоя от съседните стаи, пиеха чай там. В кухнята се събраха само покойници - баба, дядо, майка ми, прабаби и други възрастни незнайни роднини или техни близки, вероятно вече починали. Беше шумно и весело.

Масата беше отрупана с лакомства, баба ми специално беше направила сладки и ми ги подаваше, сякаш искаше да ме нахрани с тях. После незнайно защо ми каза, че е време да си сменя прическата и дори почна да обяснява как да си направя косата, но не разбрах за какво и за къде... Само си спомням, че ме беше докоснала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.