Здравейте:)
Бих искала да споделя един сън,и ако може някой да го разрълкува.Интересното в случая е че го сънувах след като сложих карта таро:Страшен съд,за да ми помогне да си разплета сложна житейска с/ия,но тълкуванията в нета са много противоречиви.Ето и съня:
Сънувам се пред един магазин за хранителни стоки,и до мен изникват 3-ма мъже които всъшност не виждах но знаех че са 3-ма ,и говореха в един глас.В магазина имаше едно момиче тийнейдж,и когато усети мъжете започна да скача из магазина като спайдър мен:),или да реже сирене - ту скача,ту реже...Гласът на мъжете ми каза: ние сме те одобрили за магазина,обаче не можем да изгоним лудата,още малко време ни трябва,и ме пренесоха в една стая с обувки.По земята имаше отвратителни обувки - всякакъви модели,но всички грозни стари,скъсани,разкривени,и боти и ботуши и маратонки....Някак стъпихме из това море от обувки.Ръката на единя от мъжете които не виждах,но пък много ясно видях на ръката му,ми се нби в очите доста скъп и тежък златен часовник с диаманти(бях някак убедена че са диаманти) по циферблата,и на безименния му пръст имаше много тънка(сякаш женска) но и много блестяща диамантена халка и тя светеше като скъпоценностите в анимационен филм...Излъчваше светлина...Тази ръка ми даде великолепни обувки на висок ток,и те блестящи в бяло и златно,и ми ги сложи на краката(като на пепеляшка) и те ми бяха по размер! Обу ме,и отвори една врата на гардероб в който от горе до долу имаше наредени чисто нови блестящи обувки във всички цветове на дъгата,и като отвори, от тези обувки както и от тези на краката ми се излъчваше светлина - каза ми : това са твоите обувки,теб за купувани само и специално за теб,а тези старите по земята сега ги събери и изхвърли всичко което не е твое.Ние през това време ще изхвърлим лудата от магазина,и те чакаме там.
И се събудих пак пред магазина,както и в началото на съня
Това е

Ще се радвам ако някой помогне с тълкуване.Напоследък често сънувам обувки...