Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540161 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2660 -: Август 14, 2013, 10:31:59 am »
За втори път сънувам странен сън, но този път беше по-ярък, по-детайлен.

Сънувам, че съм в кухнята на баба, заобиколена от всички починали роднини. Имаше и мои живи роднини, но те сякаш стояха "отделени" в някоя от съседните стаи, пиеха чай там. В кухнята се събраха само покойници - баба, дядо, майка ми, прабаби и други възрастни незнайни роднини или техни близки, вероятно вече починали. Беше шумно и весело.

Масата беше отрупана с лакомства, баба ми специално беше направила сладки и ми ги подаваше, сякаш искаше да ме нахрани с тях. После незнайно защо ми каза, че е време да си сменя прическата и дори почна да обяснява как да си направя косата, но не разбрах за какво и за къде... Само си спомням, че ме беше докоснала.
лили, сънят ти отразява нереализирани потребности от положителни емоции, имаш нужда да си доставяш повече радости. време е да се разделиш с миналото, което ти пречи да направиш някаква промяна в живота си и  да преминеш на нов етап. сънят те подканва да промениш нещо в тази насока и вероятно скоро ще ти дойдат свежи идеи как да го  направиш.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2661 -: Август 14, 2013, 10:37:49 am »
Благодаря!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2662 -: Август 14, 2013, 05:44:47 pm »
Снощи сънувах някакви червеи. Бяха много големи и гнусни. Бяха запушили някаква мивка, залях ги с нещо да умрат и после с ръце ги късах и дърпах от мивката. Бляяяяяк

Може да има хора край теб, които ровичкат, дълбаят, търсят нещо. Понеже случката е в кухня и мивка- битовизъм, внимавай в отношенията с домашните- може да те ядосат.
Имаш ли необходимост от помощ, а не знаеш как да я поискаш? :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2663 -: Август 15, 2013, 07:13:13 am »
Днес е Голяма Богородица, дали сънищата сънувани срещу този празник имат по-специално значение? Много рядко сънувам подобен сън и се чудих защо точно днес?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2664 -: Август 15, 2013, 07:47:02 am »
Днес е Голяма Богородица, дали сънищата сънувани срещу този празник имат по-специално значение? Много рядко сънувам подобен сън и се чудих защо точно днес?

Ако наистина рядко сънуваш, обърни внимание на посланията.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2665 -: Август 15, 2013, 07:52:19 am »
Снощи сънувах някакви червеи. Бяха много големи и гнусни. Бяха запушили някаква мивка, залях ги с нещо да умрат и после с ръце ги късах и дърпах от мивката. Бляяяяяк

Може да има хора край теб, които ровичкат, дълбаят, търсят нещо. Понеже случката е в кухня и мивка- битовизъм, внимавай в отношенията с домашните- може да те ядосат.
Имаш ли необходимост от помощ, а не знаеш как да я поискаш? :blink:
Ехе, Uran, чак сега виждам. Хора край мен има само на работа, там си ме дразнят по дефолт.  :blink: Ще внимавам. По принцип нямам проблем да поискам помощ, ако се налага. Знам ли?! Може да предстои такава ситуация. За момента изчаквам да си поискам помощ, заради обстоятелства, а не да не знам как, примерно.  :blink: Сега се замислям, че помощ не бих поискала, или би ми било трудно да поискам, от хора които не харесвам, само защото не искам да съм им длъжна с нещо.  ;) Мерси и лек ден ;)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2666 -: Август 15, 2013, 08:40:28 am »
Тази нощ какъв рев му хвърлих насън не е истина. Сънувам, че нещо се караме с шефа ми за моята заплата и ми стана криво, не помня защо и рев! После се оказа, че сме на заведение и на масата сложени 2 чаши уиски и аз да си успокоя рева посяга към едната и той не ми позволи да пия. Предвид, че днес наистина ще взимам заплата, странна история.

« Отговор #2667 -: Август 15, 2013, 01:15:17 pm »
Сънувах странен сън...На някаква улица имаше нещо като шахта...Много исках да влезна в шахтата,но тя беше залята с вода и не можех да я отворя...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2668 -: Август 16, 2013, 03:32:06 pm »
рядко сънувам, помня...но тази сутрин се събудих на този сън-падам по стълби,как не видях, че свършват, високо колкото 6 етажа, така в съня на око прецених...но успях да се "преместя" и пак бях на стълбите...това докато падам :blink: иначе с падането не ми е за сефте, това е запазената ми марка в кошмарите...
после отивахме вкъщи да спим с колежка, с която съм нащрек понякога в реала....аз  си носех вино и тайно от нея исках да си го скрия в чантата ;D
« Последна редакция: Август 16, 2013, 03:40:41 pm от Enigma »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2669 -: Август 16, 2013, 05:05:31 pm »
рядко сънувам, помня...но тази сутрин се събудих на този сън-падам по стълби,как не видях, че свършват, високо колкото 6 етажа, така в съня на око прецених...но успях да се "преместя" и пак бях на стълбите...това докато падам :blink: иначе с падането не ми е за сефте, това е запазената ми марка в кошмарите...
после отивахме вкъщи да спим с колежка, с която съм нащрек понякога в реала....аз  си носех вино и тайно от нея исках да си го скрия в чантата ;D

Oчакваш ли някакви удари под кръста от страна на колежката? А..може би ти искаш да притъпиш бдителността й за нещо? :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2670 -: Август 16, 2013, 05:08:37 pm »

Oчакваш ли някакви удари под кръста от страна на колежката? А..може би ти искаш да притъпиш бдителността й за нещо? :blink:
сега не, но тя е възможна, случвало се е през годините...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2671 -: Август 18, 2013, 05:54:44 pm »
Тази нощ сънувах, че получих много пари - книжни. После с Нова (странно защо я сънувам) си купихме много топъл и вкусен хляб със семена от една фурна и си го разделихме и изядохме ;D

;D Виж как си ме почувствала близка ))))

Ми щото все за парите на мъжа ти говорим ))) А и знаеш с кой от форума ще си хапнеш сладко-сладко и без угризения ))))

« Отговор #2672 -: Август 18, 2013, 07:06:27 pm »
Сънувах,че ям торта...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491

*

Нова

• 3491
« Отговор #2674 -: Август 18, 2013, 09:44:33 pm »
Тази нощ сънувах, че получих много пари - книжни. После с Нова (странно защо я сънувам) си купихме много топъл и вкусен хляб със семена от една фурна и си го разделихме и изядохме ;D

;D Виж как си ме почувствала близка ))))

Ми щото все за парите на мъжа ти говорим ))) А и знаеш с кой от форума ще си хапнеш сладко-сладко и без угризения ))))
Хаха, помниш ли, че и ти веднъж ме сънува ;D
Обаче прочетох, че да ядеш топъл и вкусен хляб е на хубаво, особено ако го и делиш с някого. Даже сега си взех един хляб за 2лв, та щяха да ме убият, ама е много вкусен с горчица, червен лук и люти чушки, така хем ям хляб, хем отслабвам ;D

Мммм, вкусно, но горчицата сигурно е ГМО ))) Карай, няма да живеем с орлите ))))))))))

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2675 -: Август 18, 2013, 10:26:15 pm »
в голям магазин си оставям котката в стъклен павилион, но голям ...по-късно снова из МОЛ-а, а в реала мразя губенето време в такива магазини...и в 1 момент се сещам, че съм си оставила там и змията-това животно е моята фобия в живота в действителност....ууууууууууу....връщам се, уж мисля за котката, а виждам невинна някак служителка вътре и изпадам в ужас-.знае ли за змията, змията е черна-в този момент я видях...чувствам вина, първоначално съм знаела,че може да се случи подобен сакатлък, обаче...започвам да търся помощ ,всички служебни врати за заключени, няма никой, после си казвам.-момичето сигурно е зоолог, ще се справи...събудх се, преди да видя края...
имам лични плутонови транзити, сега какво-гадна ли искам да бъда, а не смея, или искам мъст?
ПС нямам котка, ни змвия, само костенурка...

« Отговор #2676 -: Август 19, 2013, 11:00:30 am »
зравейте,рядко си споням какво сънувам ..но на Богородица,сънувах сън,който се  повтори и тази нощ,и реших да го споделя
На излет съм,с някакви хора,които не  виждам как изглеждат,но усещам добронамереност.На рилските езера-но не са такива каквито ги знам..около езерата насядали хора-повечето гледат към водата и се смеят-зелена тучна трева,прохладен въздух и лек ветерц-направо супер...минавам покрай няколко езера,не спирам, усещам тъга-безлликите ми спътници вървят след мен,независимо от картината наоколо ми,на мен ми е унило.  Стигаме до  последното езеро,което е под една пропаст,ниско долу в дъното и,надвисвам се над урвата-висока е ,но не толкова ,че да не ми се набие на очи колко е кристална  и със светло син отенък водата..Някой казва'дълбоко е поне 40 метра ,а  се вижда дъното".Около мен има хора,всички гледат надолу,а  сподвижниците ми изчезват-усещам  невероятна лекота,и макар да са били добронамерени,ми е по -добре без тях,защото вътрешно чувствам, че съм на езерото ,за да потърся и видя нещо сама.В следващия момент се виждам от страни как гледам във водата -долу играят риби-пъстърви.Много са,всичките игриви ,и големи,хората им хвърлят хляб и им се радват,обаче аз чакам друго и вече съм напрегната ,в очакване..Изведнъж измежду рибите ,се показва сянка,и от водата изскача  риба,в пъти по -голяма от другите,прави  скокове подбно на делфин, и докато другите я посочат с пръст,се гмурва  във водата-видели сме я само ази една унила жена,изяжда хляба на по-малките и изчезва.Напрежението ми изчезва-видяла съм,за каквото съм дошла.Унилата жена до мен прави професионален скок и скача в езерото,облечена е в черно,чува се страхотен плисък,от съприкосновението и с водата,усещам студените пръски по лицето си,и тя се появява на водната повърхност, усмихната казва"студено е,но е страхотно,само да не те пресече водата-скачай"засилвам се да скоча и се будя-и двата пъти в 7.30..стана ми любопитно,какво се опитва да ми каже подсъзнанието,вече втори път.В реалността имам неистов страх от вода
ако някой прояви желание и интерес да интерпретира-ще съм благодарна
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Uran

• 6041
« Отговор #2677 -: Август 19, 2013, 05:46:42 pm »
Илияна77

Сънят ви се отнася до по- глобални процеси, които ще се отразят на доста хора по негативен начин (така ми се струва). Вие, вероятно ще успеете да се ориентирате в обстановката и да не се повлечете по общите нагласи. Езерото е необходимост от помощ и пречистване. Рибите- мисля, че е ясно. :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #2678 -: Август 19, 2013, 05:52:24 pm »
в голям магазин си оставям котката в стъклен павилион, но голям ...по-късно снова из МОЛ-а, а в реала мразя губенето време в такива магазини...и в 1 момент се сещам, че съм си оставила там и змията-това животно е моята фобия в живота в действителност....ууууууууууу....връщам се, уж мисля за котката, а виждам невинна някак служителка вътре и изпадам в ужас-.знае ли за змията, змията е черна-в този момент я видях...чувствам вина, първоначално съм знаела,че може да се случи подобен сакатлък, обаче...започвам да търся помощ ,всички служебни врати за заключени, няма никой, после си казвам.-момичето сигурно е зоолог, ще се справи...събудх се, преди да видя края...
имам лични плутонови транзити, сега какво-гадна ли искам да бъда, а не смея, или искам мъст?
ПС нямам котка, ни змвия, само костенурка...

Ще имаш известни недоразумения в бизнеса ако си шеф. Ако си част от колектив- пак същото, но с малко по- ведомствен характер. Гледай да не ескалират нещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2679 -: Август 19, 2013, 05:53:32 pm »
Сънувах,че ям торта...

Приятни преживявания през уикенда?