зравейте,рядко си споням какво сънувам ..но на Богородица,сънувах сън,който се повтори и тази нощ,и реших да го споделя
На излет съм,с някакви хора,които не виждам как изглеждат,но усещам добронамереност.На рилските езера-но не са такива каквито ги знам..около езерата насядали хора-повечето гледат към водата и се смеят-зелена тучна трева,прохладен въздух и лек ветерц-направо супер...минавам покрай няколко езера,не спирам, усещам тъга-безлликите ми спътници вървят след мен,независимо от картината наоколо ми,на мен ми е унило. Стигаме до последното езеро,което е под една пропаст,ниско долу в дъното и,надвисвам се над урвата-висока е ,но не толкова ,че да не ми се набие на очи колко е кристална и със светло син отенък водата..Някой казва'дълбоко е поне 40 метра ,а се вижда дъното".Около мен има хора,всички гледат надолу,а сподвижниците ми изчезват-усещам невероятна лекота,и макар да са били добронамерени,ми е по -добре без тях,защото вътрешно чувствам, че съм на езерото ,за да потърся и видя нещо сама.В следващия момент се виждам от страни как гледам във водата -долу играят риби-пъстърви.Много са,всичките игриви ,и големи,хората им хвърлят хляб и им се радват,обаче аз чакам друго и вече съм напрегната ,в очакване..Изведнъж измежду рибите ,се показва сянка,и от водата изскача риба,в пъти по -голяма от другите,прави скокове подбно на делфин, и докато другите я посочат с пръст,се гмурва във водата-видели сме я само ази една унила жена,изяжда хляба на по-малките и изчезва.Напрежението ми изчезва-видяла съм,за каквото съм дошла.Унилата жена до мен прави професионален скок и скача в езерото,облечена е в черно,чува се страхотен плисък,от съприкосновението и с водата,усещам студените пръски по лицето си,и тя се появява на водната повърхност, усмихната казва"студено е,но е страхотно,само да не те пресече водата-скачай"засилвам се да скоча и се будя-и двата пъти в 7.30..стана ми любопитно,какво се опитва да ми каже подсъзнанието,вече втори път.В реалността имам неистов страх от вода
ако някой прояви желание и интерес да интерпретира-ще съм благодарна