Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540200 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2700 -: Септември 03, 2013, 05:18:30 pm »
аз пък преди време сънувах, че с майка ми бягаме от турци /по време на освобождението/, снощи сънувах, че се крием от нацистите / 2рата световна/   :unsure:

Кредити/кредитори или други изедници край теб? :blink:

п.п.Абе, много хора започват да сънуват катастрофични сънища и се заформя един доста неприятен егрегор.
Ти си третата (поне), която регистрирам с подобен сън. Горното (тълкуването) е едно по-частно предположение.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2701 -: Септември 04, 2013, 08:46:34 am »
аз пък преди време сънувах, че с майка ми бягаме от турци /по време на освобождението/, снощи сънувах, че се крием от нацистите / 2рата световна/   :unsure:

Кредити/кредитори или други изедници край теб? :blink:

п.п.Абе, много хора започват да сънуват катастрофични сънища и се заформя един доста неприятен егрегор.
Ти си третата (поне), която регистрирам с подобен сън. Горното (тълкуването) е едно по-частно предположение.
най - интересното е, че от петте сънища, които  помня 3 от тях с майка ми бягаме от опасност. ( в другите 2 - в единия се давех, а пъй в другия ми бяха отрязали косата )
Никога не съм сънувала друг човек освен майка ми.
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #2702 -: Септември 04, 2013, 03:52:35 pm »
mail, имаш ли интимен партньор в момента?
Цитат
Това е интересно! А кърмена ли си, като бебе?

Morena, в паралелна връзка ли си или досега си имала само 2?

Зара, да не ходиш скоро на козметик? Или имаш 2-ма партньори и се колебаеш кой да е?

Аз малко по Фройд, ще ме прощавате  :-[;D

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2703 -: Септември 04, 2013, 04:12:48 pm »
mail, имаш ли интимен партньор в момента?
Цитат
Това е интересно! А кърмена ли си, като бебе?
да кърмена съм и то май не е бил кратък период  :thinking:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2704 -: Септември 04, 2013, 04:17:49 pm »
Meйл, аватарът ти е войнствен. Предполагам, че това не е случайно. За да сънуваш често подобни сънища, трябва да има нещо в реала, което да ги провокира. Пример: баща или съпруг насилник, дразнители на работното място, дори и страх/страхове по отношение стабилността на работната ти позиция, дългове.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2705 -: Септември 04, 2013, 04:32:50 pm »
Meйл, аватарът ти е войнствен. Предполагам, че това не е случайно. За да сънуваш често подобни сънища, трябва да има нещо в реала, което да ги провокира. Пример: баща или съпруг насилник, дразнители на работното място, дори и страх/страхове по отношение стабилността на работната ти позиция, дългове.
Аватара ми е такъв защото съм зодия стрелец и исках да е свързан с това. :sagittariuss:
Може да е просто случайност това със сънищата  и аз не мога да си ги разтълкувам дано не е нещо лошо свързано с бъдещето, защото тоя последния сън в който ме гониха нацисти , за да спася семейството си трябваше да спя с човек с бяла коса и се събудих.
П.С. Имам добро семейство, а и съм на 22 за дългове ми е рано /пу пу дано не ми се наложи никога/ ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2706 -: Септември 04, 2013, 10:02:19 pm »
да не би в реалността да имаш проблем, от който се опитваш да "избягаш"?
честите сънища с бягство издават неувереност, вътрешна слабост, отричане на съществуващите проблеми, заради  неспособност да се решат.
да бягаш с някой друг може да означава, че се оставяш другите да ти влияят, отразяваш чуждите страхове.
защо точно с майка ти - трябва да се проучи по-подробно:)

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2707 -: Септември 06, 2013, 10:46:12 am »

Morena, в паралелна връзка ли си или досега си имала само 2?

Свързано със съня ли е?
« Последна редакция: Септември 07, 2013, 06:00:11 pm от Morena »

« Отговор #2708 -: Септември 06, 2013, 12:34:33 pm »
За съня беше да, но не ми обръщай внимание... :P

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2709 -: Септември 06, 2013, 01:10:56 pm »
 Наскоро сънувах един сън, който ме втрещи. Просто бях потресена - от себе си, тъй като в крайна сметка това подсъзнанието ми го е "създало".. и малко ме е срам да го разправям, обаче няколко дни след като го сънувах се чувствах кофти и още се чудих защо... Ако някой може да помогне с тълкуването, благодаря предварително.

Сънувах един мой познат татуист, на когото аз правя татуровка. Беше седнал пред мен и татуса беше следният - х*й (с извинение) на главата му от страни, над ухото. Като всъщност това си беше неговия, от който гледах от натура. Като го държах в ръка, но той беше просто като един отделен обект, не беше на тялото му.  В последствие съня се промени и се оказа, че аз всъщност татурам върху самия му *** като пак не беше на тялото му а като отделен обект който държах в ръка. Както си работех, по едно време видях че на места от където съм минала се е разранила кожата. Оправдах се че сигурно съм понатиснала малко повече и се почувствах тъпо че не си върша работата качествено. Малко след това стана така, че изведнъж члена му започна да се разпада и "разяжда", както го татуирах. Направо ужасно, все едно се разложи брутално и то за отрицателно време пред очите ми. От което доста се притесних и поувствах кофти, защото сметнах че аз съм виновна.

В по-късна част на съня с него стояхме сами в една стая, на нещо като сепаре. Той се опита да ме прегърне/целуне или нещо такова, за момент се замислих, но след това се осъзнах и се стреснах, казах му .. "ама как така, ти имаш жена, деца... не...." и станах да си тръгвам.

Какъв беше този сън, направо не знам. Аз го уважавам този човек и не знам как бих могла да сънувам такова нещо, за това бях като стресната от себе си. Аз самата имам една татуировка, която той е правил - чието значение е свързано частично с връзките ми, партьор и аз - като символика. Странното е че този човек често го сънувам, не знам защо така, дали защото имам татуировка от него и ми е направил впечатление.

По късно, като си мислех за съня ми се успокоих, защото предположих, че неговия образ в съня може просто да символизира нещо или някой- като тип човек, който търся във връзките си. Защото смятам, че той е много стабилен и имам хубави впечатления от него - като човек и че се грижи за семейството си. И съм си мислила че бих искала да попадна на човек като него - в този смисъл, отговорен и тнт... А пък последния с който излизам, изобщо не бих описала като надежден тип. Но все още се срамувам и се чувствам тъпо от този сън, ама че раабота...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2710 -: Септември 06, 2013, 03:56:15 pm »
Според мен подтискаш желанието си да погледнеш на него като мъж и сексуален обект.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2711 -: Септември 06, 2013, 05:45:09 pm »
 Сънуването на полови органи е свързано с инстинктивното усещане у нас, като това не е непременно свързано с възпроизводството.
 Фрея, вероятно ще ти се наложи да се довериш на шестото си чувство в ситуация изискваща прецизност.
Не се стряскай от образите- те са аларма да засилиш бдителността си. Виж дали не неглижираш човек или ситуация. По- скоро ми се струва да е човек.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2712 -: Септември 06, 2013, 07:37:56 pm »
Благодаря и на двете!

Според мен подтискаш желанието си да погледнеш на него като мъж и сексуален обект.
Това си го помислих и ми звучи ужасно и точно заради това си помислих че може и да е така.  ;D Просто ужасно и се самообвинявам как може да ми хрумне... Но странното е че чисто физически не изпитвам привличане към него и не е мой тип.

Сънуването на полови органи е свързано с инстинктивното усещане у нас, като това не е непременно свързано с възпроизводството.
 Фрея, вероятно ще ти се наложи да се довериш на шестото си чувство в ситуация изискваща прецизност.
Не се стряскай от образите- те са аларма да засилиш бдителността си. Виж дали не неглижираш човек или ситуация. По- скоро ми се струва да е човек.

Уран, все се чудя от къде черпиш идеи за тълкуванията си на сънища. Твоят начин/стил на тълкуване е толкова различен от моя, че дори не мога да хвана връзката, как ти е хрумнало :) Хм... естествено сега като се замисля, не ми хрумва кого бих могла да пренебрегвам...

Сега се сетих да добавя, че имаше и друга част на съня преди това, в която бях с приятеля ми - вечерта и си купувахме плодове от плод-зеленчук, имаше нещо като касис(с черните плодове) и нар, от които си купих. Та сигурно като цяло съня се отнася за връзките...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2713 -: Септември 07, 2013, 12:40:19 pm »
Тази нощ сънувах странен сън, помня само фрагмент от него.

Сънувах, че съм в жилището, в което живея сега.

Изведнъж сънувам как се събуждам и влизам в кухнята, там ме чака майка ми. Беше светло и уютно, цареше задушевна атмосфера. Изведнъж тя ни в клин, ни в ръкав ми казва, че докато съм спяла, старият ни котарак е починал. И ми каза, че го е кремирала... Подава ми кутийка с неговия прах, отварям я и виждам... скъпоценни камъни.  :o

Не мога да си обясня каква връзка има, на пръв поглед никаква. Може би трябва да си отговоря на въпроса какво в реалния живот е означавал този котарак за мен? Между другото, това беше първият в живота ми персийски котарак, цял живот съм мечтала да имам такъв, т.е. за мен той е първата ми сбъдната мечта. Беше ми подарен от нашите за Коледа в края на 2004 година.

Но защо смърт, кремация и... купчина скъпоценни камъни? Знак за предстояща промяна в ценностите, приоритетите? Да не би това да означава?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2714 -: Септември 07, 2013, 01:28:50 pm »
Лили

Да, Лили, това, което си предположила е вариант за тълкуване. Този котарак жив ли е все още?

Образът на майка ти все още е знак за стрес, а не спокойствие и сигурност. Обстановката е приятна, отпускаща, а тя, с някакво свое действие- в слуая съобщението, нарушава този ритъм.
 Скъпоценните камъни могат да се отнесат към бизнес/работа начинания и в частност- тези, свързани с чужбина. Ако се надявате ( във фирмата) от някой клиент да изскочи голям заек, много е възможно усилият ви да са напразни и да турите "пепел" на досегашната работа. Възможно е и да е обратното- от нещо незначително и недаващо големи надежди, да излезе добра "инвестиция" на време и усилия. :)
 Все пак, ключови думи тук са любим котарак, мама, пепел, скъпоценни камъни. Диамантите по състав са еднакви с пепелта- търкалят се в мините докато някой "миньор", авантюрист, упорит търсач не ги открие сред въглищата ;D. Ти не каза пепел, а кремация, което е изгаряне на това, което е тленно и в същотот време е хигиена. Езотериците са измислили философиите около кремирането, практиците му казват- хигиена, превенция с/у бъдещи зарази. Дали не е време да "туриш пепел"? :)

Може и още да си празсъждаваме.  :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #2715 -: Септември 07, 2013, 01:34:19 pm »
Благодаря и на двете!

Това си го помислих и ми звучи ужасно и точно заради това си помислих че може и да е така.  ;D Просто ужасно и се самообвинявам как може да ми хрумне... Но странното е че чисто физически не изпитвам привличане към него и не е мой тип.

Уран, все се чудя от къде черпиш идеи за тълкуванията си на сънища. Твоят начин/стил на тълкуване е толкова различен от моя, че дори не мога да хвана връзката, как ти е хрумнало :) Хм... естествено сега като се замисля, не ми хрумва кого бих могла да пренебрегвам...

Сега се сетих да добавя, че имаше и друга част на съня преди това, в която бях с приятеля ми - вечерта и си купувахме плодове от плод-зеленчук, имаше нещо като касис(с черните плодове) и нар, от които си купих. Та сигурно като цяло съня се отнася за връзките...

Подценяваш ли значението на социалните контакти? :blink: Съмняваш ли се, че конкретната връзка, може да бъде плодотворна в дългосрочен план?

Впрочем, аз не съм казала нещо кой знае колко по- различно от сладурката. Разликата е в нюансите. Някои образи са над чисто сексуалния контекст.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2716 -: Септември 07, 2013, 01:55:49 pm »
Да, Лили, това, което си предположила е вариант за тълкуване. Този котарак жив ли е все още?

Все пак, ключови думи тук са любим котарак, мама, пепел, скъпоценни камъни. Диамантите по състав са еднакви с пепелта- търкалят се в мините докато някой "миньор", авантюрист, упорит търсач не ги открие сред въглищата ;D. Ти не каза пепел, а кремация, което е изгаряне на това, което е тленно и в същотот време е хигиена. Езотериците са измислили философиите около кремирането, практиците му казват- хигиена, превенция с/у бъдещи зарази. Дали не е време да "туриш пепел"? :)

Може и още да си празсъждаваме.  :)

Да, котаракът още е жив, здрав, но с възрастта става все по-крив и тормози по-младите, с което успява да ме ядоса понякога и отнася някой чехъл.  ;D

За пепелта и символичното изгаряне (на миналото) може да си права - тия дни отново се ядосах за минали неща и започнах да превъртам назад лентата, а не трябваше.

Камъните в съня бяха различни на цвят, не бяха диаманти. Не бяха и обработени, а със заоблена форма и по-естествен вид (не бижутерски), не бяха и друзи.

А като спомена за хигиена, днес при малкото коте (новата ми придобивка) намерих глисти  ;D - време е за обезпаразитяване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2717 -: Септември 07, 2013, 07:58:41 pm »
Лили

Бъди по- мила със старото добиче и не се коркай за миналото- не можеш да го промениш, но можеш да излезеш с опит от него. :)
« Последна редакция: Септември 07, 2013, 08:22:55 pm от Uran »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2718 -: Септември 07, 2013, 09:49:00 pm »

Подценяваш ли значението на социалните контакти? :blink: Съмняваш ли се, че конкретната връзка, може да бъде плодотворна в дългосрочен план?

Впрочем, аз не съм казала нещо кой знае колко по- различно от сладурката. Разликата е в нюансите. Някои образи са над чисто сексуалния контекст.

Сега като така зададе въпроса, да - съмнявам се точно във връзката си с това момче което излизам в момента. Аз спях у тях, точно когато сънувах този сън, не се бяхме виждали 2-3 седмици (той живее в др. град) и определено се съмнявам че връзката ни би могла да е плодотворна в дългосрочен план. Това, което виждам като поведение от него е че е ненадежден и несериозен, дори днес водих такъв разговор с него. Но много интересно ти как стигна до този въпрос.. никога не би ми хрумнало във връзка със съня ми :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #2719 -: Септември 07, 2013, 09:53:18 pm »
 Без първата част, която по- късно разказа, смятах, че ще трябва да се довериш на инстинктите си по отношение на някого/нещо. Като я добави- някак си се избистри къде аджеба имаш съмнения и неясноти.