Наскоро сънувах един сън, който ме втрещи. Просто бях потресена - от себе си, тъй като в крайна сметка това подсъзнанието ми го е "създало".. и малко ме е срам да го разправям, обаче няколко дни след като го сънувах се чувствах кофти и още се чудих защо... Ако някой може да помогне с тълкуването, благодаря предварително.
Сънувах един мой познат татуист, на когото аз правя татуровка. Беше седнал пред мен и татуса беше следният - х*й (с извинение) на главата му от страни, над ухото. Като всъщност това си беше неговия, от който гледах от натура. Като го държах в ръка, но той беше просто като един отделен обект, не беше на тялото му. В последствие съня се промени и се оказа, че аз всъщност татурам върху самия му *** като пак не беше на тялото му а като отделен обект който държах в ръка. Както си работех, по едно време видях че на места от където съм минала се е разранила кожата. Оправдах се че сигурно съм понатиснала малко повече и се почувствах тъпо че не си върша работата качествено. Малко след това стана така, че изведнъж члена му започна да се разпада и "разяжда", както го татуирах. Направо ужасно, все едно се разложи брутално и то за отрицателно време пред очите ми. От което доста се притесних и поувствах кофти, защото сметнах че аз съм виновна.
В по-късна част на съня с него стояхме сами в една стая, на нещо като сепаре. Той се опита да ме прегърне/целуне или нещо такова, за момент се замислих, но след това се осъзнах и се стреснах, казах му .. "ама как така, ти имаш жена, деца... не...." и станах да си тръгвам.
Какъв беше този сън, направо не знам. Аз го уважавам този човек и не знам как бих могла да сънувам такова нещо, за това бях като стресната от себе си. Аз самата имам една татуировка, която той е правил - чието значение е свързано частично с връзките ми, партьор и аз - като символика. Странното е че този човек често го сънувам, не знам защо така, дали защото имам татуировка от него и ми е направил впечатление.
По късно, като си мислех за съня ми се успокоих, защото предположих, че неговия образ в съня може просто да символизира нещо или някой- като тип човек, който търся във връзките си. Защото смятам, че той е много стабилен и имам хубави впечатления от него - като човек и че се грижи за семейството си. И съм си мислила че бих искала да попадна на човек като него - в този смисъл, отговорен и тнт... А пък последния с който излизам, изобщо не бих описала като надежден тип. Но все още се срамувам и се чувствам тъпо от този сън, ама че раабота...