Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540185 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2720 -: Септември 07, 2013, 10:09:09 pm »
аха ясно, благодаря :)

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2721 -: Септември 08, 2013, 09:00:04 pm »
От 3ти септември насам сънувам доста нестандартни (за мен) неща.
Тази сутрин сънувах ,че левитирам ...и някой бе сложил ръка на челото ми.Чувствах се супер спокойна  и лека :unsure:
Човекът (не го виждах) през цялото време ме питаше - На какво ниво си ?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2722 -: Септември 09, 2013, 12:52:06 pm »
Сънувах, че се намирам в много голяма луксозна  стая, чийто стени бяха в цвят бебешко синьо. Мебелите също бяха в същия цвят.  :unsure: После сънувах, че черпя един мъж, с който се запознах на скоро със сладки.  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2723 -: Септември 09, 2013, 08:12:55 pm »
Тази сутрин сънувах ,че левитирам ...и някой бе сложил ръка на челото ми.Чувствах се супер спокойна  и лека :unsure:

Имаш ли да вземаш някакви изпити, нива по език, образователни степени, нещо- от този род? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2724 -: Септември 09, 2013, 08:19:06 pm »
Сънувах, че се намирам в много голяма луксозна  стая, чийто стени бяха в цвят бебешко синьо. Мебелите също бяха в същия цвят.  :unsure: После сънувах, че черпя един мъж, с който се запознах на скоро със сладки.  :unsure:
Възможно ли е, нещо, което ти дължат (не непременно пари) да ти бъде върнато?
 Имаш необходимост от спокойствие, обгрижване- това, заради синята бебешка стая.
 Погрижи се за здравето си.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2725 -: Септември 10, 2013, 04:34:44 pm »
Тази нощ сънувах ужасен сън.
Заедно сме с В.(мое бившо гадже и все така мой много добър приятел) в една детска градина, навън е тъмно -вечер/нощ. Стоим си близо до оградата, има пейки/люлки. Уличните лампи осветяват в оранжево около нас. До нас стои някакво непознато момче, той се приближава и аз виждам, че има много лош белег на долната устна, все едно е била срязана/сцепена през средата и е зарастнала на криво, като някаква част липсва. Стои до мен и ми казва, нещо което беше много извратено и психопатско.. дори начина по който го каза - как се кефел да разпори с нож долната устна на някого и да гледа някакъв "ефект" който се получавал. Говори ми го съвсем спокойно и със задоволство, казва как иска да ми причини това на мен. Отвращавам се и се стряскам... прескачам оградата и казвам на В. да си ходим....
(тази детска градина, както и цялата обстановка много наподобява квартала в който живея в момента)
Тръгваме с В. на горе по улицата и по едно време започваме да бягаме, обръщам се назад...виждам някого зад нас, но не съм сигурно дали е психопата и дали е по петите ни. Бягайки завиваме в дясно в неосветена част, между магазинчетата, като малки пътечки.. Изгубвам В., но предполагам на къде е тръгнал, по пътя в тъмното се разминавам с други хора, един от които е общ наш познат (който наскоро срещнахме, след дълги години) Виждам една като извита стълба и зад нея се получава като ниша. "Влизам" вътре и там откривам В. (предполагах, че там ще го открия)  Приближавам се към него и той е полусвит в ъгъла...тъмно е. Или той ми направи сигнал, или аз знаех, че не трябва да говоря в момента. Поглежда ме и ми показва носа си, има прободна рана на дясната си ноздра - от джобен нож. Изражението му е между тъжно и неприятно. Става ми ужасно болно, знам че не мога нищо да продумам, за това просто го прегръщам силно. Почувствах се мн кофти, защото знаех че онзи психопат го е пресрещнал по пътя и или случайно на него му го е причинил или като "замяна" срещу мен - той е поел удара. Много ми беше кофти след този сън и сега още ми е притеснено и мисля да му се обадя да го чуя.

Събудих се след съня и после имаше продължение, бях с Д. (гаджето ми) в къщи, той въртеше някакви схеми и оферти...с някакви хора, мисля че говореше по тел. Исках да му кажа, колко съм уплашена и какво се е случило, да ме защити и пази. Видях оставен нещо средно между голям луксозен часовник/смартфон. Той го беше купил или откраднал от някой може би... Помня как отидох да заключа външната врата, защото смятах че не съм в безопасност заради онзи психопат. После като на филм виждам Д. на плажа, легнал на хавлия по гръб и пред него една лелка, една от тези негови познати, на която вика "мама" (и в реалния живот ми е толкова странно, но неговата майка е починала като е бил малък и не съм го разпитвала) Виждам как извеждъж започва да я ближе между краката...!?

И там някъде свърши съня... имаше други две части, от същата нощ, но не съм сигурна коя преди коя е била.
Едната е как се намирам в автобус (пак близо до квартала ми) Покрай мен минава контрольорката и говори на една жена да си плати билета - тя е азиатка и изглежда много странно, изобщо не реагира, контрольорката продължава, виждам че и тя е азиатка! Др. жена накрая я чува и си плаща билета. После се оказва контрольор-мъж. Радва се на някакви дечица, които са със семейството си , те са ужасно мънички... като на анимация. Има и трето по-голямо, по-високо, той го потупва по раменете -  детето няма глава! само раменете и до там...

Другата част е как се намирам в апартамента на баба ми, помня и дядо ми там, събуждам се и започвам да си записвам съня който току що съм сънувала, бързах да запиша за случката с В. защото ме беше стреснал съня. Дядо/баба ми се върти наоколо и ми говори, казвам й да ме остави 5 минути насаме да си запиша съня и после ще говоря с нея.
Също по някое време помня, че си погледнах часовника, но тъй като беше тъмно и той няма светлинка - както предния ми, не успях да видя часа. Което е много жалко, защото сигурно щях да разбера че сънувам (дигитален е и по принцип го ползвам за проверка на реалността за постигане на осъзнати сънища)
« Последна редакция: Септември 10, 2013, 04:41:19 pm от Freya »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2726 -: Септември 10, 2013, 06:23:08 pm »

Имаш ли да вземаш някакви изпити, нива по език, образователни степени, нещо- от този род? :blink:

Нищо в близко бъдеще

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2727 -: Септември 10, 2013, 06:43:25 pm »
Възможно ли е, нещо, което ти дължат (не непременно пари) да ти бъде върнато?
 Имаш необходимост от спокойствие, обгрижване- това, заради синята бебешка стая.
 Погрижи се за здравето си.
Благодаря за тълкуването.
Очаквах да ми върнат пари, но това беше преди 2-3 седмици, сега това е последното нещо, което очаквам, но нямам и намерение да си  ги търся. А стаята не беше бебешка, само светът й беше в бебешко синьо.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2728 -: Септември 11, 2013, 09:03:19 am »
Сънувам че съм в банка и ще си рефинансирам кредита. Дадоха ми документите да ги чета и подписвам и тогава започнах да се чудя защо го правя това, да вземам нов кредит и за какво ми е, като от стария остава още малко време. Така и не ги подписах.

« Отговор #2729 -: Септември 11, 2013, 03:57:11 pm »
Аз сънувах баба ми,с която изхвърляхме стари детски дрешки.Как би се тълкувал този сън?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2730 -: Септември 11, 2013, 10:12:09 pm »
Фрея
Фрея, налага ли ти се да подтискаш чувствата си независимо с какъв знак са?
Възможно е да ти се наложи да общуваш с по-слабо образовани хора или пък- откровени простаци, което не значи, че не са образовани. :)
Има някаква превъзбуда у теб.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2731 -: Септември 11, 2013, 10:14:40 pm »
Сънувам че съм в банка и ще си рефинансирам кредита. Дадоха ми документите да ги чета и подписвам и тогава започнах да се чудя защо го правя това, да вземам нов кредит и за какво ми е, като от стария остава още малко време. Така и не ги подписах.

Внимавай да не бъдеш измамена. Вероятно имаш съмнения за нещо подобно в реала, щом не си подписала документите. Не казвам, че измамата е свързана с финансова институция или пари. Просто- лъжа. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2732 -: Септември 11, 2013, 10:15:59 pm »
Аз сънувах баба ми,с която изхвърляхме стари детски дрешки.Как би се тълкувал този сън?

Ако си имала желание за дете, да не се е поизпарило? :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2733 -: Септември 12, 2013, 07:40:53 am »
Благодаря, Уран!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2734 -: Септември 12, 2013, 08:36:07 am »
Фрея
Фрея, налага ли ти се да подтискаш чувствата си независимо с какъв знак са?
Възможно е да ти се наложи да общуваш с по-слабо образовани хора или пък- откровени простаци, което не значи, че не са образовани. :)
Има някаква превъзбуда у теб.

Налага ми се понякога, макар че чувствата си последно време не ги подтискам, когато става въпрос за лични отношения. Налага ми се да общувам с не особено интелигентни хора и понякога се дразня, опитвам се да се науча да не реагирам остро на слабата им култура.. но това на работното място предимно.
Уран, сега като се замислих, от кой елемент в съня си направила връзката с подтискане на чувствата - за този човек, който сънувах,(момчето в детската) имам ограничения конкретно с него от трета страна, може и това да е... и не толкова за чувства към него, а по-скоро комуникацията и връзката с него ми е ограничена.... Благодаря!
А би ли казала, кое в съня ти дава усещането за второто тълкуване?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2735 -: Септември 12, 2013, 09:02:58 am »
Снощи сънувам как съм в на нашите апартамента, тях ги няма и там сме колежките от офиса, пристига единия шофьор и носи на колежката документи да се отчита, сяда на перваза на прозореца и пада от него (3 етаж), аз блокирам от паника, беше ме страх да погледна през прозореца, колежката викна линейка и слезе долу да седи при него, като дойде линейката и се успокоих и се събудих. Но много страшно ми беше, отдавна не ме е било страх така насън. 

« Отговор #2736 -: Септември 12, 2013, 04:07:24 pm »

Ако си имала желание за дете, да не се е поизпарило? :blink:

:72: Благодаря,Уран. :wub:

« Отговор #2737 -: Септември 14, 2013, 07:35:46 pm »
Сънувам много рядко,2-3 пъти в годината,или пък не си спомням сънищата,не знам.Тази сутрин се събудих,обляна в сълзи.Сънувах,как нещо натиска гръбнака ми,не можех да помръдна,бях като парализирана,тогава се разплаках,и се събудих.Какво ли означава това?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2738 -: Септември 14, 2013, 09:02:24 pm »
Сънувам много рядко,2-3 пъти в годината,или пък не си спомням сънищата,не знам.Тази сутрин се събудих,обляна в сълзи.Сънувах,как нещо натиска гръбнака ми,не можех да помръдна,бях като парализирана,тогава се разплаках,и се събудих.Какво ли означава това?
това е  сънна парализа.

тук съм писала по този въпрос:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5620.0.html
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2739 -: Септември 14, 2013, 09:17:23 pm »
това е  сънна парализа.

тук съм писала по този въпрос:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5620.0.html
Благодаря ти,Венера  :blink: Стана ми ясно,пък и ако плачеш насън,май е хубаво