Тази нощ сънувах ужасен сън.
Заедно сме с В.(мое бившо гадже и все така мой много добър приятел) в една детска градина, навън е тъмно -вечер/нощ. Стоим си близо до оградата, има пейки/люлки. Уличните лампи осветяват в оранжево около нас. До нас стои някакво непознато момче, той се приближава и аз виждам, че има много лош белег на долната устна, все едно е била срязана/сцепена през средата и е зарастнала на криво, като някаква част липсва. Стои до мен и ми казва, нещо което беше много извратено и психопатско.. дори начина по който го каза - как се кефел да разпори с нож долната устна на някого и да гледа някакъв "ефект" който се получавал. Говори ми го съвсем спокойно и със задоволство, казва как иска да ми причини това на мен. Отвращавам се и се стряскам... прескачам оградата и казвам на В. да си ходим....
(тази детска градина, както и цялата обстановка много наподобява квартала в който живея в момента)
Тръгваме с В. на горе по улицата и по едно време започваме да бягаме, обръщам се назад...виждам някого зад нас, но не съм сигурно дали е психопата и дали е по петите ни. Бягайки завиваме в дясно в неосветена част, между магазинчетата, като малки пътечки.. Изгубвам В., но предполагам на къде е тръгнал, по пътя в тъмното се разминавам с други хора, един от които е общ наш познат (който наскоро срещнахме, след дълги години) Виждам една като извита стълба и зад нея се получава като ниша. "Влизам" вътре и там откривам В. (предполагах, че там ще го открия) Приближавам се към него и той е полусвит в ъгъла...тъмно е. Или той ми направи сигнал, или аз знаех, че не трябва да говоря в момента. Поглежда ме и ми показва носа си, има прободна рана на дясната си ноздра - от джобен нож. Изражението му е между тъжно и неприятно. Става ми ужасно болно, знам че не мога нищо да продумам, за това просто го прегръщам силно. Почувствах се мн кофти, защото знаех че онзи психопат го е пресрещнал по пътя и или случайно на него му го е причинил или като "замяна" срещу мен - той е поел удара. Много ми беше кофти след този сън и сега още ми е притеснено и мисля да му се обадя да го чуя.
Събудих се след съня и после имаше продължение, бях с Д. (гаджето ми) в къщи, той въртеше някакви схеми и оферти...с някакви хора, мисля че говореше по тел. Исках да му кажа, колко съм уплашена и какво се е случило, да ме защити и пази. Видях оставен нещо средно между голям луксозен часовник/смартфон. Той го беше купил или откраднал от някой може би... Помня как отидох да заключа външната врата, защото смятах че не съм в безопасност заради онзи психопат. После като на филм виждам Д. на плажа, легнал на хавлия по гръб и пред него една лелка, една от тези негови познати, на която вика "мама" (и в реалния живот ми е толкова странно, но неговата майка е починала като е бил малък и не съм го разпитвала) Виждам как извеждъж започва да я ближе между краката...!?
И там някъде свърши съня... имаше други две части, от същата нощ, но не съм сигурна коя преди коя е била.
Едната е как се намирам в автобус (пак близо до квартала ми) Покрай мен минава контрольорката и говори на една жена да си плати билета - тя е азиатка и изглежда много странно, изобщо не реагира, контрольорката продължава, виждам че и тя е азиатка! Др. жена накрая я чува и си плаща билета. После се оказва контрольор-мъж. Радва се на някакви дечица, които са със семейството си , те са ужасно мънички... като на анимация. Има и трето по-голямо, по-високо, той го потупва по раменете - детето няма глава! само раменете и до там...
Другата част е как се намирам в апартамента на баба ми, помня и дядо ми там, събуждам се и започвам да си записвам съня който току що съм сънувала, бързах да запиша за случката с В. защото ме беше стреснал съня. Дядо/баба ми се върти наоколо и ми говори, казвам й да ме остави 5 минути насаме да си запиша съня и после ще говоря с нея.
Също по някое време помня, че си погледнах часовника, но тъй като беше тъмно и той няма светлинка - както предния ми, не успях да видя часа. Което е много жалко, защото сигурно щях да разбера че сънувам (дигитален е и по принцип го ползвам за проверка на реалността за постигане на осъзнати сънища)