Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540598 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2820 -: Ноември 14, 2013, 12:01:35 pm »
Най-интересното е, че във втората част на съня изведнъж излязох от тялото си и започнах да наблюдавам отстрани, а на мястото на тялото се появи друго - малко дете. Към края на съня въпросният мъж дойде и го отведе със себе си, а аз летях свободна и ги гледах отгоре, вече бях спокойна, усещането бе като в рая. Втората част на съня се развиваше в голяма църква, приличаше на католически храм, а в най-важния момент се появи свещеник, пред който трябваше да застана (преди да се превърна в страничен наблюдател). Свещеникът беше с много висок духовен сан и беше дошъл да огласи присъдата.
« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 12:06:20 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2821 -: Ноември 14, 2013, 12:08:50 pm »
Може детето да изразява пречистеното съзнание,,Няма я излишната тежест,има лекота,радост на душата,това ще стане след екзекуцията на егото.Споко няма да се възнесеш в буквален план.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2822 -: Ноември 14, 2013, 12:14:55 pm »
Споко няма да се възнесеш в буквален план.

Предполагам, че няма.  ;D

Не успяха да убият "детето", а се беше събрала тълпа сеирджии, имаше маси отрупани с ядене и пиене (днес, между другото, трябва да подам за майка ми, има годишнина). Добрият батко се появи неочаквано, изтръгна го от ръцете на свещеника и го поведе със себе си.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2823 -: Ноември 14, 2013, 12:22:45 pm »
Боже,цял сериал изкара,че и дописваш :PТи си мечта за психоаналитиците от школите на Юнг и Фройд,жалко че не разбирам,ти си мечтан пациент :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2824 -: Ноември 14, 2013, 12:27:50 pm »
Ооооо, накрая полетях и в небето изгряха нови съзвездия - такива не се наблюдават по нашите географски ширини, а и по принцип от планетата  ;D и се роди една нова звезда, беше много ярка  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2825 -: Ноември 14, 2013, 12:52:28 pm »
Лили,надявам се да не се шегуваш с края,но тук сънят придоби ново измерение.Ако мога да обобщя накратко-сънища от типа на този с дядо ти са а от фазата на призоваването-за да стигнеш до портите,трябва да останеш боса и преминеш отвъд лайната.2 фаза -съпротивата да изоставиш старото,същинско пътуване.3 фаза-просветляващи сънища-изкристализиране на съзнанието,вдъхване на увереност.Лили,надявам се не те обиждам,че се занимавам със сънищата ти.Нищо не разбирам,но се забавлявам.Правя се на доктор хонориус кауза на твой гръб ,без да съм компетентна,ама ми харесваш като пациент :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2826 -: Ноември 14, 2013, 01:00:49 pm »
Лили,надявам се не те обиждам,че се занимавам със сънищата ти.Нищо не разбирам,но се забавлявам.Правя се на доктор хонориус кауза на твой гръб ,без да съм компетентна,ама ми харесваш като пациент :P

И как да ти се обиждам? Дори ми е приятно, че ми тълкуваш сънищата. Мен стандартните тълкувания по съновници не ме интересуват, стремя се да откривам скритите послания, а ти ми помагаш в тази насока.  :blink:

Между другото, при навлизане в църквата от снощния сън също трябваше да премина през мръсни вмирисани тоалетни. Вероятно е отражение на някакъв подсъзнателен процес в психиката.

« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 01:05:02 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2827 -: Ноември 14, 2013, 01:24:28 pm »
Ами то и в живота трябва да преминеш през кенефите на Плутон,за да стигнем до там,че да ни падне пердето и да се напомпим с розов въздух и полетим като юпибалон.Нали свещениците са по Юпитер.Но за да стигнеш "духовното "си кръщене трябва да си оцелял през плутоновите пътища.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2828 -: Ноември 14, 2013, 04:06:45 pm »
Но за да стигнеш "духовното "си кръщене трябва да си оцелял през плутоновите пътища.

Може би "детето" в съня е свързано с пречистване на съзнанието. Тоест символично "второ раждане" - в съня изоставям тялото си и го наблюдавам отстрани, след като вече е преобразено. Може да е знак за това, че наистина трябва да се издигна "над нещата", да напусна старата "обвивка" и до погледна на света през очите на малкото дете. Неслучайно имаше свещеник, храм и смъртна символика. :blink:

Освен това, преди да сънувам този сън (в първа част), сънувах друг - как в жилището, в което живея сега, се връща покойната ми майка. Обикаляше стаите и отваряше гардеробите пак, да ги разтребва. Изглеждаше спокойна и сякаш с намерение отново да се нанесе да живее в апартамента, сякаш изобщо не е умирала.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2829 -: Ноември 14, 2013, 04:32:31 pm »
Когато сънуваш починали близки е добре да забележиш физ. възраст, на която са в съня.Ако са по-млади,може да ти посочват еремето,когато за последно си била по-спокойна и щастлива.Да те приканват да се върнеш към онова състояние на духа,за да решиш сегашните проблеми.Ако ще и в детството да те препращат.Спомняш ли си как изглеждаше дядо ти в съня.Отново мисля,че спокойствието на майка ти е добър знак,че вече си разбрала насоките. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2830 -: Ноември 15, 2013, 09:18:18 am »
Не съм сигурна на каква възраст е в сънищата ми, но напоследък когато сънувам майка си, тя идва и сякаш сияе, изглежда много свежа и спокойна. Така изглеждаше преди да се разболее. Преди я сънувах посърнала, болнава, все идваше недоволна, раздразнителна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2831 -: Ноември 15, 2013, 01:02:25 pm »
Сънувах доста неприятен сън тази сутрин. Помня само, че лицето ми беше точно като въглени, черно, напукано и твърдо. И както кожата беше нормална, постепенно "преливаше" в такава. Предната вечер в съня лявата страна на лицето ми (бузата) беше такава а на сутринта като се погледнах в огледалото и другата беше почнала да става така. Изглеждаше много неприятно, направо ме побиват тръпки като си помисля.
Помня, че баба ми се навърташе там и си мислех, че ако беше дерматоложка щеше да може да ми помогне. Помня и някаква пералня преди това, май си носих дрехите там.
Някой има ли идеи?  :(

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2832 -: Ноември 15, 2013, 01:20:23 pm »
Пране на дрехите свързвам с необходимост от дух.,емоционално прочистване.Прошка и освобождаване на ситуации от миналото които замръсяват душата.Проблема с лицето ми навява за вътрешен конфликт м/у лицето ти за пред света и вътрешния,реалният ти образ.Възможно е да се чувстваш неразбрана.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2833 -: Ноември 15, 2013, 02:46:56 pm »
благодаря ти за тълкуването..
 не знам, обикновено навързвам сънищата си поне за кое се отнасят а в случая си нямам никаква престава. Не мога да го свържа с нищо в ежедневието ми което да ми се случва в момента. 

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2834 -: Ноември 15, 2013, 03:11:24 pm »
Ами защо трябва да е свързано с ежедневието..да,често сънищата отразяват впечатления от деня,но и често пращат послание от подсъзнателното.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2835 -: Ноември 15, 2013, 07:02:03 pm »
Ремедеос, ще се развихриш ли в моите сънища, моля?
То е доста разпокъсано, но ясно си спомням годежен пръстен на ръката си и че залепвам лепенка "Бебе в колата" на автомобилът ми.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2836 -: Ноември 15, 2013, 07:53:00 pm »
По два кратки фрагмента ,без история и емоция няма какво особено  да кажа.Много е важна емоцията,която изпитва сънуващият.Защото един и същ сценарий може да предизвика у един страх,а у друг радост.Ти даваш само 2 образа.Може да изразяват желанията ти за брак и дете,може и страхът от подобни събития.Може и да има прор. елемент,но без история няма материал за размисъл.Пък и да не мислиш,че съм експерт :PАко можеш спомни си нещо. :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2837 -: Ноември 15, 2013, 08:30:42 pm »
Е, то всички тук сме за удоволствие и не очаквам супер експертно мнение, споко. Харесва ми как разсъждаваш. Нищо друго не помня, честно! Дори чувство няма. За пръстена нещо се хвалех, а лепенката - беше като нещо нормално, ежедневно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2838 -: Ноември 19, 2013, 11:41:23 am »
Тази нощ сънувах как стоя в кухнята, измивам цяло пиле на мивката и се каня да го опека на фурна. Сънят на пръв поглед е рутинен, но може би следва да отбележа, че от една година не готвя никакво месо, спрях и пилешкото. Разбирам да съм тръгнала да го сънувам от гладна диета, но снощи си хапнах добре – риба и салата. Спомням си, че в съня отново присъстваше майка ми, беше до мен. Има ли нещо по-специално или сънят е отражение на рутината?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2839 -: Ноември 21, 2013, 02:53:56 pm »
Храната е източник на енергия,за това намирам сънят за положителен .Не мисля,че има особено значение,освен да е знак,че се чувстваш добре-държиш източника на енергия в ръцете си,без да зависиш от друг.Ти си си шеф готвач.Освен,ако в съня осъзнаваш,че вече не ядеш месо и ти е гадно.Тогава смисъла се променя,важни са емоциите в съня. http://www.blitz.bg/news/article/234507 :P