Сънувах, че съм в красива къща, чието обзавеждане не беше довършено, но беше почни готово. Беше моя или щях да живея в нея. Много ми харесваше, обикновен градски тип, с паркет и високи тавани, имаше стелажи на стените с декоративни предмети, картини и много красиви порцеланови съдове. В един момент видях кухнята си - беше постижение на декоративния дизайн, имаше саксии с цветя и аз довърших едната с букет от... чепки грозде, обърнато нагоре, оформено като пирамидална композиция. Цветоветите комбинации в къщата бяха артистични и толкова ми харесваше, нямаше богати мебели, само маса, красивият декор беше всичко. Оставаше да се изчисти някакъв малък бюфет и аз го правех. Чаках да ми дойдат на гости приятели, за да играем карти. Чувствах се щастлива, че имам свой красив дом.
Тук трябва да поясня нещо, когато сънувам къщи те са винаги празни, имат нужда от тотален ремонт, винаги има само потенциал, но никога нищо завършено. Там където живея сега не се чувствам като у дома си. Изобщо трудно постигам чувството за "като у дома си".
Някой има ли идея какво ми казва сънят? Благодаря!