Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540447 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2860 -: Ноември 26, 2013, 08:23:43 am »
Вярвам ви.
Интересното е,че го сънувах преди да се събудя сутринта.Всъщност този сън ме събуди.6.30ч.
После,четох в интернет,че било на пари.Но толкова бях потресена от тази гледка,че отидох на чешмата,пуснах водата и казах "Ако е лошо,да се слее с водната стихия и да изчезне в канала".
 :'
Ако не друго,поне пари да донесе.
А днес получаваме заплатите с 40% отгоре :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2861 -: Ноември 26, 2013, 09:28:42 am »
много секслуална енрегия дреме във вас, която би било добре да се изразходва ))

странните сексуални сцени, които никога не бихте направили в реалността,  говорят за желанието да разчупите табутата, предразсъдъците и да екеспериментирате в секса.

сънища на жени с пенис вероятно показват желанието да имаме приемуществата и силата на мъжете. а може да предсказва и смяна на сексуалния партньор.

изпражненията - според фройд децата смятат всичко което излиза от тялото им за нещо много ценно - оттам вероятно предсказват и придобивки, пари.
но ако се сънуваме изцапани с изпражнения- това говори за чувство за вина.

сексуален акт при който чувсвтате погнуса - вътрешни конфликти, следава да се запиатате какво всъщност искате от партньора.
« Последна редакция: Ноември 26, 2013, 09:35:35 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2862 -: Ноември 26, 2013, 09:47:06 am »
Благодаря, Венера! При мен може наистина да е нов партньор, защото сънувах и че седя на легло с много хубави бели, чисти чаршафи, като колосани.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2863 -: Ноември 26, 2013, 10:06:02 am »
Благодаря, Венера! При мен може наистина да е нов партньор, защото сънувах и че седя на легло с много хубави бели, чисти чаршафи, като колосани.
да, това също символизира обновление на интимния живот.
може също да показва, че имаш нужда от уединение, почивка, комфорт и  спокойтвие.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2864 -: Ноември 26, 2013, 03:08:38 pm »
Боже,тежка гейска нощ е било! ;DДа идват не фройдистите,а екзорсистите,че някой май е хакнал форумните сънища и е инсталирал хомоегрегор :PСега сериозно.Аз гледам на секс.енергия като творческа и съзидателна.но,за да има акт на сътворение ин се нуждае ян.Като съберем + и + не протича енергия.Затова приемам ,че сънищата указват,че грешно управлявате енергиятя си,не я използвате съзидателно.Може в момента да сте се нагърбили с повече мъжка енергия/отговорности и така чисто енергийно да отблъсквате евентуален партньор.Обърнете се към женската си същност,защото енергията Ви тече погрешно и не само,че не ви зарежда,а ви кара да се чувствате затънали.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2865 -: Ноември 26, 2013, 03:13:36 pm »
Сладурка ,при теб,като че ли е необходимо обратното.Ако до сега си била по-пасивна,може би трябва да станеш по-дейна,твърда в преследване на желанията си.По-агресивна,дори,а не съзерцателност.
« Последна редакция: Ноември 26, 2013, 03:23:27 pm от remedeos »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2866 -: Ноември 26, 2013, 03:48:30 pm »
Сънувах ,че правя секс с непознат мъж ,след което по телефона се обади бившият ми и каза , ще че се прибира скоро в БГ.
В действителност очаквам обаждане с подобна новина от него.Странно  :-\

« Отговор #2867 -: Ноември 26, 2013, 03:52:46 pm »
За втори или трети път сънувам,че баща ми полудява???

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2868 -: Ноември 26, 2013, 05:26:17 pm »
разбираш ли се с баща си по принцип? или ти се струва, че той не те разбира.

« Отговор #2869 -: Ноември 26, 2013, 05:28:53 pm »
разбираш ли се с баща ти по принцип? или ти се струва, че той не те разбира.

Това беше през тийн годините-имахме много трудни отношения.Сега вече имаме напредък в положителна посока.Но на моменти пак имаме противоречия.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2870 -: Ноември 26, 2013, 08:14:21 pm »
Сънувах  че обсъждаме нещо с Жоро Милков  от ''звездите сигурно са полудели''  ;D ;D ;D ;D

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2871 -: Ноември 28, 2013, 01:55:17 pm »
Пак сънувах странен сън... Движех се по нещо като улица  с много врати от едната страна ...Помня ,че се спрях пред една от вратите - с  надпис "27" и разни непознати хора минавах и лепяха бележки  по нея,но аз не можех да ги прочета/

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2872 -: Ноември 29, 2013, 10:59:33 am »
Пак сънувах странен сън... Движех се по нещо като улица  с много врати от едната страна ...Помня ,че се спрях пред една от вратите - с  надпис "27" и разни непознати хора минавах и лепяха бележки  по нея,но аз не можех да ги прочета/
В процес на търсене си и си изправена пред различни възможности.Вратите са перспективи ,които ти се предоставят.Радвай се,защото мнозина са в задънени улици. :PТи спираш пред един избор.Виждаш,как хората лепят може би етикетите на своите предразсъдъци към този избор,без обаче да са имали смелостта да отворят вратата и погледнат отвъд..Така стигаме до номера на табелата-27.2 е първото женско число,свързва се с интуицията,Луната,ин.7 е близко по същност и се свързва с прозрението,мист.поглед.Приемаме,че твоята интуиция,вътрешно знание те е довело до тази врата.Поглеждаме сбора 2+7=9.9 края на цикъла,завършек.Време е да вземеш решение.Ще бъде правилно,защото интуицията те е завела до там.Действай,отвори вратата и премини отвъд мечтите. 9 се свързва с Млечния път,има поверие,че ако много искаш нещо да ти се случи трябва да се озовеш на Млечния път в съня си и да си го пожелаеш силно-сбъдва се.Дали не си се озовала там :P

« Отговор #2873 -: Ноември 29, 2013, 11:32:39 am »
Тази нощ сънувах,че с моя приятел се возим в някакъв автобус.По едно време автобуса спира,ние слизаме и отвън ни чака някакъв мъж придружен от жена.Моя приятел трябва да тръгне с тях,но жената прокара пръсти по устните за да избърше нещо от устата му.Така побеснях,че я пребих от бой!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2874 -: Ноември 29, 2013, 11:48:30 am »
Споко,може би малки подсъзнателни страхове,някой да не го отведе от правия път-бракът с теб. :PАма ти нали си я натупала-няма проблем. :PДокато не дойде заветния ден е естествено да имаш подсъзнателни съмнения,които се проявяват на сън.Всичко е ОК-движите се заедно в житейския път.

« Отговор #2875 -: Ноември 29, 2013, 11:49:47 am »
Споко,може би малки подсъзнателни страхове,някой да не го отведе от правия път-бракът с теб. :PАма ти нали си я натупала-няма проблем. :PДокато не дойде заветния ден е естествено да имаш подсъзнателни съмнения,които се проявяват на сън.Всичко е ОК-движите се заедно в житейския път.
Благодаря за тълкуванието! Доста си права май   :wub:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2876 -: Ноември 29, 2013, 12:35:59 pm »
В процес на търсене си и си изправена пред различни възможности.Вратите са перспективи ,които ти се предоставят.Радвай се,защото мнозина са в задънени улици. :PТи спираш пред един избор.Виждаш,как хората лепят може би етикетите на своите предразсъдъци към този избор,без обаче да са имали смелостта да отворят вратата и погледнат отвъд..Така стигаме до номера на табелата-27.2 е първото женско число,свързва се с интуицията,Луната,ин.7 е близко по същност и се свързва с прозрението,мист.поглед.Приемаме,че твоята интуиция,вътрешно знание те е довело до тази врата.Поглеждаме сбора 2+7=9.9 края на цикъла,завършек.Време е да вземеш решение.Ще бъде правилно,защото интуицията те е завела до там.Действай,отвори вратата и премини отвъд мечтите. 9 се свързва с Млечния път,има поверие,че ако много искаш нещо да ти се случи трябва да се озовеш на Млечния път в съня си и да си го пожелаеш силно-сбъдва се.Дали не си се озовала там :P
Благодаря ти ,remedeos  :wub: за изчерпателния отговор.Всъщност си спомням как си помислих ,че 27 е моята врата...Но самото число нищо не ми говореше.Наистина съм в края" на един период.Тълкуването ти ми звучи адски оптимистично,дай боже :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2877 -: Ноември 29, 2013, 02:16:49 pm »
Амин ;D

« Отговор #2878 -: Ноември 30, 2013, 12:28:28 pm »
Сънувах, че съм в красива къща, чието обзавеждане не беше довършено, но беше почни готово. Беше моя или щях да живея в нея. Много ми харесваше, обикновен градски тип, с паркет и високи тавани, имаше стелажи на стените с декоративни предмети, картини и много красиви порцеланови съдове. В един момент видях кухнята си - беше постижение на декоративния дизайн, имаше саксии с цветя и аз довърших едната с букет от... чепки грозде, обърнато нагоре, оформено като пирамидална композиция. Цветоветите комбинации в къщата бяха артистични и толкова ми харесваше, нямаше богати мебели, само маса, красивият декор беше всичко. Оставаше да се изчисти някакъв малък бюфет и аз го правех. Чаках да ми дойдат на гости приятели, за да играем карти. Чувствах се щастлива, че имам свой красив дом.

Тук трябва да поясня нещо, когато сънувам къщи те са винаги празни, имат нужда от тотален ремонт, винаги има само потенциал, но никога нищо завършено. Там където живея сега не се чувствам като у дома си. Изобщо трудно постигам чувството за "като у дома си".

Някой има ли идея какво ми казва сънят? Благодаря!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2879 -: Ноември 30, 2013, 03:29:30 pm »
Означава вероятно, че последно време си в хармония със себе си, живееш щастливо и в изобилие, доволна си от себе си, от постиженията си. Къщите символизират твоето състояние.