Човекът акула
Бях на гости на баба ми и дядо ми. На гости им бе възрастен мъж, който седеше на масата. По едно време, докато ние бяхме на терасата видях, че той си нахлузва на главата нещо като костюм на акула и видях как си поставя един чифт като зъби на акула(чене, голямо като паст), много големи, остри и страшни. Усетих че нещо става.. Казах им тихичко какво съм видяла, като се стараех той да не ме чуе. Но те не обърнаха внимание и не го взеха на сериозно. (исках да извикам полиция за да го спрат, знаех че нещо не е наред) Измислих си някакво извинение за пред госта и се обух и излязох. Тичах до училището което е в близост, исках да вляза вътре да се слея с учениците че да не ме намери той и веднага се опитах да се обадя на полицията и да набера 112 (учудващо в този сън си спомних номера.. преди като бяха 150, 160 и 166 на сън винаги бърках кой номер за кое е) но нещо не успях да се свържа. Беше вечер, появиха се мои познати. Аз държах празно пакетче от желибон, на което имаше три телефонни номера, опитвах се да набера единия (който уж трябваше да е на полицията) когато мъжът отсреща вдига тел-а, аз започнах да обяснявам, а той не ме взе на сериозно и почна да говори някви глупости, какво трябвало да направя на работното ми място, че да е по-добре и да ме поучава. Аз се ядосах и започнах да крещя, че има лош човек в къщата и трябва да дойдат на адреса.
После се озовах в един апартамент, в блок, който се намираше точно срещу този на баба ми и виждах едната им стая през прозорците. Бях с брат ми, бях легнала на пода (понеже прозорците бяха от пода до тавана) и казах и на брат ми да легне, изгасих лампите за да не ни види онзи. Пак тръгнах да набирам полицията. Видях, че в апартамента на баба ми все още свети, видях и същия този възрастен мъж как влиза в стаята и отваря гардероба, надявах се да не е късно.... и се събудих