Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540535 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2920 -: Декември 16, 2013, 12:02:39 pm »
Сънувах малко котенце със сива козина, че го намирам и го прибирам вкъщи. После влизам в банята и на огледалото виждам,че съм прегърнала голяма черна котка с тъмно сини очи...а сивото изчезна някъде, само не разбрах от къде се появи черната котка...  Какво може да означава този сън?!

Другия ми сън - сънувах някакво момченце на около 9-10 години,че ми е брат, но по някаква причина сме разделени и то живее отделно. В сънищата ми оставам с впечатление,че е от друг баща. В реалността знам,че майка ми е забременяла от баща ми и е щяла да има момче,но е абортирала на 3тия или 4тия месец. Разликата ни е щяла да бъде 10 мес. или година,не съм сигурна.. От 3 години насам, 5-6 пъти съм сънувала,че има момче на около 9-10 години, и това дете се държи арогантно с мен,има същия арогантен и обсебващ характер като моя и сънищата ми винаги са гадни с това дете. Възможно ли е душата му да съществува някъде там....или това е просто плод на моето въображение?

« Последна редакция: Декември 17, 2013, 12:42:53 pm от Sunshine_ »

« Отговор #2921 -: Декември 17, 2013, 10:50:59 pm »
Сънувах, че имам много проблемна кожа - просто беше толкова суха, че се лющеше. И беше точно преди някаква изява, защото в съня си бях модел или миска, нещо такова и трябваше да излизам пред много хора и забелязах как кожата в долната част на лицето ми е такава. Какво може да значи това? И пс, принципно нямам проблеми с кожата.  ;D ;D

« Отговор #2922 -: Декември 18, 2013, 11:43:10 am »
Пак сънувах баба. Този път беше подмладена с къса коса/и преди е била/ спомням си,че брояхме някакви монети и ги слагахме в един буркан,защото някакъв дядка я чакъл някъде и и щели с тези пари да ходят на екскурзия  :unsure:. Забелязах,че на една от монетите пишеше '1000'. После сънувах ,че се къпя и майка ми през това време ми звъни по телефона и се е притеснила,че не й вдигам. После се чухме и тя плачеше. Четох в съновника,че ако сънуваш,че говориш по тел., означава раздяла...

« Отговор #2923 -: Декември 18, 2013, 01:29:32 pm »
Сънувах,че ми правят червени кичури, а на една приятелка сини. Скоро имах сън, в който исках да си направя червени кичури,но така и не стигнах до там. А днес вече ми ги направиха. Опитах се да се огледам след това, но огледалата бяха влажни и запотени и не успях да видя нищо добре. Не знам какво може да значи това, някаква нужда от червен цвят или нещо друго?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2924 -: Декември 18, 2013, 10:31:29 pm »
Сънувах, че имам много проблемна кожа - просто беше толкова суха, че се лющеше. И беше точно преди някаква изява, защото в съня си бях модел или миска, нещо такова и трябваше да излизам пред много хора и забелязах как кожата в долната част на лицето ми е такава. Какво може да значи това? И пс, принципно нямам проблеми с кожата.  ;D ;D
кожата символизира връзката ни с външния свят ..май там нещо ти се е пропукало.. чувстваш се уязвима, незащитена..или нещо във външния свят те дразни на този етап.
сънят може да  показва, че си недоверчива, опърничава и критична ;) но предстои промяна в поведението ти към околните...може да станеш по-отворена и открита към другите, да решиш да допуснеш някой по-близо до себе си, да споделиш някоя и друга твоя тайна..
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2925 -: Декември 18, 2013, 10:34:07 pm »
Напоследък наистина се старая да скъсявам повече разстоянията емжду мен и хората и си дадох сметка, че твърде много не се доверявам и твърде дълго съм си била самодостатъчна, хаха. така че тълкуването ти определено се вързва с цялата ситуация около мен, радвам се, че успявам да се движа в правилната посока :)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2926 -: Декември 18, 2013, 10:45:44 pm »
Сънувах,че ми правят червени кичури, а на една приятелка сини. Скоро имах сън, в който исках да си направя червени кичури,но така и не стигнах до там. А днес вече ми ги направиха. Опитах се да се огледам след това, но огледалата бяха влажни и запотени и не успях да видя нищо добре. Не знам какво може да значи това, някаква нужда от червен цвят или нещо друго?
огледай се за някой обожател, който вероятно не забелязваш .. и... по-смело и по-уверено го давай в тази сфера ;) някоя приятелка може да ти помогне с мъдър съвет.

« Отговор #2927 -: Декември 18, 2013, 11:16:27 pm »
огледай се за някой обожател, който вероятно не забелязваш .. и... по-смело и по-уверено го давай в тази сфера ;) някоя приятелка може да ти помогне с мъдър съвет.

По принцип имам приятел, но определено трябва да съм по-смела и уверена в нещата,които правя може би. Благодаря ти!

« Отговор #2928 -: Декември 20, 2013, 10:44:22 pm »
Сънувах малко котенце със сива козина, че го намирам и го прибирам вкъщи. После влизам в банята и на огледалото виждам,че съм прегърнала голяма черна котка с тъмно сини очи...а сивото изчезна някъде, само не разбрах от къде се появи черната котка...  Какво може да означава този сън?!

Другия ми сън - сънувах някакво момченце на около 9-10 години,че ми е брат, но по някаква причина сме разделени и то живее отделно. В сънищата ми оставам с впечатление,че е от друг баща. В реалността знам,че майка ми е забременяла от баща ми и е щяла да има момче,но е абортирала на 3тия или 4тия месец. Разликата ни е щяла да бъде 10 мес. или година,не съм сигурна.. От 3 години насам, 5-6 пъти съм сънувала,че има момче на около 9-10 години, и това дете се държи арогантно с мен,има същия арогантен и обсебващ характер като моя и сънищата ми винаги са гадни с това дете. Възможно ли е душата му да съществува някъде там....или това е просто плод на моето въображение?

Как да тълкувам тези сънища?  :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2929 -: Декември 21, 2013, 03:05:16 pm »
Ох..   днес сънувах бившия (май за първи път, от както се разделихме) Мястото беше в блока на баба ми, мисля че беше вечерно време, и бяхме във входа, като той слизаше надолу по стълбите - към входната врата и някаква жена/момиче го наръга с нож няколко пъти в гърба. Ужасно се разтревожих дали ще оцелее! Веднага тръгнах да набирам спешна помощ и се събудих! Бях много притеснена и загрижена за него..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2930 -: Декември 21, 2013, 03:12:16 pm »
Фрея,може би ти се иска "да умре" някое негово качество,което не можеш да преглътнеш на тоя етап :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2931 -: Декември 21, 2013, 04:11:23 pm »
Май си права, снощи точно това си мислех... давах си равносметка за плюсовете и минусите..  нещата, които не одобрявам в него, като поведение, начин на живот и на мислене и тнт..., които са в конфликт с моите виждания и представи, мерси :)
Макар, че в съня това доста ме притесни и бях много разстроена..
« Последна редакция: Декември 21, 2013, 04:20:19 pm от Freya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2932 -: Декември 23, 2013, 10:07:31 am »
Отново сънувах странен сън, който прекъсна, събудих се и после продължи, след като заспах.
С тоя Сатурн в съвпад с АС сякаш някаква вратичка се е отворила, взеха да ме навестяват често покойници.

В първия сън сънувах някаква къща - отвън изглеждаше малка, а като влязох вътре започна да се разширява. В къщата ме посрещната покойните ми баба и дядо. Изглеждаха много щастливи, че съм при тях, поведоха ме вътре. Имаше много стаи, беше уютно обзаведено. Погледнах през прозореца и видях странна гледка - очертания на непознат голям град, беше като в мъгла. Изведнъж видях как от него посока се задава страшна буря - беше ужасяващо, както го показват по филмите, приличаше на торнадо. Започнах да затварям всички прозорци, да дърпам щорите навсякъде... А прозорците сякаш не ми се подчиняваха, с много голямо усилие успявах да ги затворя, вятърът се приближаваше...

След това се събудих и си спомням, че в стаята беше още тъмно, но сякаш нещо пресвяткваше. Станах и погледнах през прозореца - навън се беше спуснала гъста мъгла, но имаше странно атмосферно явление, някакво пресвяткване във въздуха.

После се унесох, заспах и отново взех да сънувам. Странно, но пак къща, в която се качих по някакви стълби. В нея ме посрещна покойната ми майка. Този път къщата беше много по-голяма, доста помпозна изглеждаше, като на някой английски аристократ. И вътрешният интериор беше такъв. Майка ми каза да си избера за мен и "за него" спалня. Започнах да обикалям стаите и колкото по-навътре влизах, толкова повече стаи се появяваха, беше като в галерия. В коридора по стените видях много чернобели снимки в ретро стил, бяха на непознати хора и облечени като през 19 век, никой от тях не познавах, но някакъв глас сякаш ми каза, че с тези хора имам връзка, че с някои от тях сме от един род... После се появиха други жени, приличаха на камериерки и ме питаха дали най-сетне съм си избрала стая. След това се събудих.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2933 -: Декември 23, 2013, 01:57:23 pm »
Сънувам една къща, в която някакъв англичанин живеел под наем и сега я изоставя, покриваха всичко с чаршафи. Аз стоях и гледах и по едно време реших, че трябва да вляза да си взема един шал, взех го и минавайки покрай една от стаите видях, че вътре е светнато. Понечих да угася лампите, но не успях, угасях едни, включвах други, до касата на вратата на стаята с лампите имаше сигурно по 10 ел. ключа от всяка страна. Аз само ги щраках без да успея да угася лампите напълно.

« Отговор #2934 -: Декември 23, 2013, 02:24:01 pm »
Сънувах баба,че брои стотинки, за да отида да й купя някаква зимна блуза. Нямахме пари, но взех стотинките и излязох по магазините, за да й намеря някаква блуза. Не си спомням дали се върнах с блузата,мисля,че й купих... Иначе баба беше усмихната, даже я прегърнах и й казах,че се радвам,че е жива,защото много ми е липсвала през това време,е което я е нямало...
После сънувах друго. Сънувах,че газовата печка в стаята ми не работи добре и излиза огън от нея. Викам баща ми да я оправи,но огъня гори над глава му. Въпреки това той беше добре, все едно нищо не е станало. Нямаше поражения.
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 02:30:39 pm от lolitaa »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2935 -: Декември 24, 2013, 08:56:10 am »
Сънувам една къща, в която някакъв англичанин живеел под наем и сега я изоставя, покриваха всичко с чаршафи. Аз стоях и гледах и по едно време реших, че трябва да вляза да си взема един шал, взех го и минавайки покрай една от стаите видях, че вътре е светнато. Понечих да угася лампите, но не успях, угасях едни, включвах други, до касата на вратата на стаята с лампите имаше сигурно по 10 ел. ключа от всяка страна. Аз само ги щраках без да успея да угася лампите напълно.

Днес пак сънувах тази къща, вече като изоставена, приключило всичко и спираха централно тока :rolleyes:
« Последна редакция: Декември 25, 2013, 08:49:44 am от sladurkata »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2936 -: Декември 27, 2013, 11:46:21 am »
За втори път сънувам повтарящ се сън или по-скоро фрагмент, чудя се какво ли трябва да означава... Тази нощ сънувах как сервирам храна в църква, бяха се събрали много хора за голямо тържество.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2937 -: Декември 27, 2013, 01:23:38 pm »
За втори път сънувам повтарящ се сън или по-скоро фрагмент, чудя се какво ли трябва да означава... Тази нощ сънувах как сервирам храна в църква, бяха се събрали много хора за голямо тържество.
близки ще те търсят, за да ти се изповядат, ще им дадеш утеха, любов и разбиране.
а пък може и ти да имаш нужда от споделяне.
абе да не се омъжиш :)

лили, аз пък сънувах нещо  много интересно, чети сега :) - сънувах, че съм ти дошла на гости, без да знам адреса ти.  нямаше те у дома,  влязох без ключ .. реших да те изчакам да се върнеш и да рзгледам апартамента ти . имаше 3 стаи - хол, спалня и кухня. кухнята беше светла, просторна с голям прозорец, имаше бяла кафемашинка. в хола- помня секция, в  шакфа най-отдолу  видях голяма книга по астрология и  книги на различнни езици. в апартамента преобладаваше белия цвят ... разглеждах и други неща подробно , но вече не помня какво беше .
после ти  дойде с една приятелка на около 40 г. с дете момиченце на около 6-7 г. не се  учуди, че съм у вас, даже каза, че си ме очаквала. не знам какво означава този сън.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2938 -: Декември 27, 2013, 01:33:17 pm »
Много интересен сън... благодаря, че ми гостува.  :blink:

Донякъде описанието на жилището съвпада, с изключение на кухнята и големия прозорец там. С черна кафемашина съм, дори две - една работеща и една по-стара. Кафемашината е нещо, без което наистина не мога, сутрин си правя ароматно еспресо с мляко.  :blink:

Хм, приятелка на около 40 с дъщеричка на такава възраст нямам. Това не знам какво може да означава.

Но сънят с църква, много хора и отрупани с ядене маси се повтаря, вече ме спохожда за втори път. Обаче сред тях нямаше близки, само непознати. Интересно, но трябваше да им сервирам, носех пиене и храна, не стоях на една маса с тях.

Да, стените в нас са боядисани в бяло. Но мисля, че е добър знак това, че си сънувала жилището ми в преобладаващо бяло.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2939 -: Декември 27, 2013, 07:55:51 pm »
Какво означава като сънуваш домът си по различен начин?