Отново сънувах странен сън, който прекъсна, събудих се и после продължи, след като заспах.
С тоя Сатурн в съвпад с АС сякаш някаква вратичка се е отворила, взеха да ме навестяват често покойници.
В първия сън сънувах някаква къща - отвън изглеждаше малка, а като влязох вътре започна да се разширява. В къщата ме посрещната покойните ми баба и дядо. Изглеждаха много щастливи, че съм при тях, поведоха ме вътре. Имаше много стаи, беше уютно обзаведено. Погледнах през прозореца и видях странна гледка - очертания на непознат голям град, беше като в мъгла. Изведнъж видях как от него посока се задава страшна буря - беше ужасяващо, както го показват по филмите, приличаше на торнадо. Започнах да затварям всички прозорци, да дърпам щорите навсякъде... А прозорците сякаш не ми се подчиняваха, с много голямо усилие успявах да ги затворя, вятърът се приближаваше...
След това се събудих и си спомням, че в стаята беше още тъмно, но сякаш нещо пресвяткваше. Станах и погледнах през прозореца - навън се беше спуснала гъста мъгла, но имаше странно атмосферно явление, някакво пресвяткване във въздуха.
После се унесох, заспах и отново взех да сънувам. Странно, но пак къща, в която се качих по някакви стълби. В нея ме посрещна покойната ми майка. Този път къщата беше много по-голяма, доста помпозна изглеждаше, като на някой английски аристократ. И вътрешният интериор беше такъв. Майка ми каза да си избера за мен и "за него" спалня. Започнах да обикалям стаите и колкото по-навътре влизах, толкова повече стаи се появяваха, беше като в галерия. В коридора по стените видях много чернобели снимки в ретро стил, бяха на непознати хора и облечени като през 19 век, никой от тях не познавах, но някакъв глас сякаш ми каза, че с тези хора имам връзка, че с някои от тях сме от един род... После се появиха други жени, приличаха на камериерки и ме питаха дали най-сетне съм си избрала стая. След това се събудих.