Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540577 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2960 -: Декември 28, 2013, 09:25:43 pm »
Предлагам да продължи високо интелектуалната дискусия на лични , за да не влизам с модераторския ник да трия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ralinda

« Отговор #2961 -: Декември 28, 2013, 09:26:38 pm »
Skupa Maraq moderskiq trik za triene e na vashe razpolojenie

« Отговор #2962 -: Декември 30, 2013, 04:02:47 pm »
Днес сънувах интересен сън- разказвам го, ще съм ви благодарна за интерпретации.

Имаше един конкретен човек от живота ми, мъж, който ме увещаваше за среща, молеше ме за някакви неща...след това изчезна някъде, аз тръгнах да го търся, разбрах, че щял да има дете и си казах, че няма какво да се занимавам с него. После баща ми се появи до мен и двамата тръгнахме да избираме куче, казах, че искам. Отидохме да видим едно мопсче и после джак ръсел ли беше, фокс териер ли беше.... И двете кутрета бяха много сладки и много ми се радваха. Казах, че ще си помисля кое да взема и след това бях в нещо като огромен парк в който имаше тигър и лъв. Бяха много, много красиви. Играеха си, закачаха се.. Бяха супер доволни. После пак се върнах към избора на кученце и избрах фокстериера, много ми се радваше. Отидох да го разходя в някаква гора над град, беше като гора през зима- оголена, но имаше слънце, беше хубаво времето и целия град се виждаше отгоре.

И така- много животни, много чудо...

Ако не е проективен сън, който да показва силно желание за отглеждане на домашно животинче, то мисля, че означава - приятно време прекарано с по-малки брат, сестра (ако има) и приятели също... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2963 -: Декември 30, 2013, 11:04:20 pm »
Днес сънувах интересен сън- разказвам го, ще съм ви благодарна за интерпретации.

Имаше един конкретен човек от живота ми, мъж, който ме увещаваше за среща, молеше ме за някакви неща...след това изчезна някъде, аз тръгнах да го търся, разбрах, че щял да има дете и си казах, че няма какво да се занимавам с него. После баща ми се появи до мен и двамата тръгнахме да избираме куче, казах, че искам. Отидохме да видим едно мопсче и после джак ръсел ли беше, фокс териер ли беше.... И двете кутрета бяха много сладки и много ми се радваха. Казах, че ще си помисля кое да взема и след това бях в нещо като огромен парк в който имаше тигър и лъв. Бяха много, много красиви. Играеха си, закачаха се.. Бяха супер доволни. После пак се върнах към избора на кученце и избрах фокстериера, много ми се радваше. Отидох да го разходя в някаква гора над град, беше като гора през зима- оголена, но имаше слънце, беше хубаво времето и целия град се виждаше отгоре.

Ако не е проективен сън, който да показва силно желание за отглеждане на домашно животинче, то мисля, че означава - приятно време прекарано с по-малки брат, сестра (ако има) и приятели също... :blink:

благодаря много, вероятно е първото ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2964 -: Декември 31, 2013, 08:02:17 am »
тази сутрин сънувах Лили Иванова- съвсем за кратко ми обърна внимание и си разменихме по няколко реплики, след като ме видя, че си сипвам малко уиски в чашата с бучка лед- каза ми, че и тя пиела по малко, до 30гр уиски, когато трябвало да прави запис, че това и прочиствало гърлото и отваряло гласа, и естествено ми каза, че по малко уиски било полезно, но да съм гледала да не увеличавам дозата  ;D  ;D  ;D беше с мн готина бяла блуза с волани, къдри
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ще ми се и аз да я видя веднъж насън, но ще я накарам да запее "Хризантеми".

« Отговор #2965 -: Декември 31, 2013, 12:12:45 pm »
ХАхахахах било е интересен сън.  ;D ;D ;D

Аз пък сънувах разни сватби  ;D ;D

Но не беше някаква нормална сватба, ами все едно нещо от древен Египет. Бяхме седнали в някаква не особено голяма зала с много маси, отрупани с огромно изобилие от ястия - направо чиния до чиния шведска маса и всичко пълно до горе. Бяхме като в някакъв храм и горяха и факли с огньове и по едно време се появи булката, облечена в някаква златна туника много страна с един воал, който напълно покриваше лицето й, също златен. Помня, че в съня ми имаше много ритмична музка от някакви специално наети хора, точно като тази ориенталската. После като влезе булката, музиката спря и тя правеше някакъв ритуал за изобилие, трябваше с някакви пръчки да успее да изсвири пак нещо ритмично като използва ръбовете на съдовете, пълни с храна и имаше някакъв точно определен ред, в който го прави. И аз попитах човека до мен "какво прави тя" и той ми обясни че е ритуал за благодентствие и ми обясняваше и реда, по който трябва да изсвири нещо върху ръбовете на въпросните съдове. Много магическа атмосфера имаше. Все едно бях в приказка.  ;D

« Отговор #2966 -: Декември 31, 2013, 01:06:09 pm »
Сънувах ясносиньо небе,пълно с много бели птици,които летят и се издигаха нагоре, и в този момент чух "Time goes by so slowly" - от песента hung up на мадона  :unsure:

« Отговор #2967 -: Декември 31, 2013, 01:17:44 pm »
Днеска всички са го ударили на странни сънища  ;D ;D ;D ;D

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2968 -: Януари 01, 2014, 11:04:53 am »
сънувах селски път и по него беше пълно с шаващи змии дълги по два три метра.Спомням си как предупредих две мой познати да внимават къде стъпват.След това една червено -черна тръгна след мен и аз се скрих във входа на едни блок,но тя по някакъв начин влезе вътре  и "прелетя" до моя етаж. Ухапа ме по дланта,но не изпитах болка. Наръгах я  с нещо и тя умря.После по тялото ми започваха да излизат мехури-тогава един мъж се появи и легна до мен-каза ми да не се притеснявам и ме зави с одеало .. :-\ ;D

« Отговор #2969 -: Януари 01, 2014, 12:02:05 pm »
Сънувах,че баба пак е починала и трябва за 2ри път да я погребем,но не можем да го направим, защото вече е погребана веднъж , и няма как да я изпратим,защото само костите й са останали в гроба...  Какво означава починал човек да почине отново в съня ти?
Вече 3-4 пъти сънувам мой много близък роднина,който в съня ми е облечен изцяло в черно...като се вземе в предвид,че рядко се облича изцяло в черно. Дали пък черният цвят не предвещава нещо негативно? :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2970 -: Януари 01, 2014, 01:12:19 pm »
Сънувах,че баба пак е починала и трябва за 2ри път да я погребем,но не можем да го направим, защото вече е погребана веднъж , и няма как да я изпратим,защото само костите й са останали в гроба...  Какво означава починал човек да почине отново в съня ти?
Вече 3-4 пъти сънувам мой много близък роднина,който в съня ми е облечен изцяло в черно...като се вземе в предвид,че рядко се облича изцяло в черно. Дали пък черният цвят не предвещава нещо негативно? :(

Това че сънуваш отново случилото се е нормално, често когато ни се случи ситуация, която е травмираща, трудна, неприятна или тежка ситуация, тя се появява в съня ни подсъзнателно отново за да можем да я приемем, да я асимилираме. Съня е по-сигурно място където можем да "приемем" дадени неща и да ги осъзнаем.

Това за черното облекло, зависи много от съня и обстоятелствата при теб и този човек, може да се тълкува по много начини и е относително. Няма повод да си мислиш, че ще означава нещо негативно, което ще се случи.. много се фокусираш върху негативни мисли, че и за бъдещето, внимавай, защото понякога, когато се фокусираме върху негативни мисли, това може да повлияе на живота ни, мисълта определя нашите вярвания, очаквания и ние по този начин сами си ковем съдбата и можем да привлечем това - било то негативно или пък позитивно :)

« Отговор #2971 -: Януари 01, 2014, 01:26:52 pm »
Мерси Фрея!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2972 -: Януари 01, 2014, 01:51:52 pm »

zikovu, струва ми се по този сън, че с човека сте имали любовни/интимни отношения, които така и не са се реализирали докрай, има нещо незавършено. Ти може би си чувствала че искаш да дадеш шанс, да опиташ.. но впоследствие си решила че не си струва вече.
Избора на кученце ми звучи като избор на типове мъже? Това може би е нуждата ти от партньор, вкъзка.. Характеристиките на които са представени под формата на животни, примерно. Може би имаш нужда от някой, който да те разбира и да ти е приятел, да е лоялен партньор, за да го допуснеш до себе си и да споделиш с него твоя вътрешен свят, да се разкриеш.
Емоционално на този етап може би се чувстваш малко "студено", но слънцето е много добър знак, да гледаш позитивно на ситуацията  :blink:

« Отговор #2973 -: Януари 02, 2014, 11:37:35 am »
Сънувах,че имам рожден ден и го празнувам вкъщи. Поканила съм само близки хора и сме седнали на масата в хола,която в реалността е малка,а в съня ми е супер голяма. На масата имаше супер много храна, а това,което ми направи впечатление е,че бяхме оставили питки за раздаване пред всеки един,които в съня ми не сме успели да раздадем след смъртта на баба... До мене беше другата ми баба, с която не се обичаме много. Държеше в ръцете си малка,черна книжка и ме накара да си пожелая нещо. Изрекох на глас какво е най-голямото ми желание,което искам да се сбъдне в моя живот и ме обзе съмнение,че книжката, която държи,съдържа различни заклинания за добро или лошо. Надникнах в книжката , пишеше с голям черен шрифт "пари; кола; жилище" и др., и под тях с малък шрифт две-три изречения за всяко едно от тях,но не прочетох какво пише В реалността също имам огромни съмнения,че бабата до ден днешен се занимава с магии. Като малка съм намирала у тях книга за магии... Някой има ли идея какво означава съня ми?
« Последна редакция: Януари 02, 2014, 02:29:57 pm от lolitaa »

« Отговор #2974 -: Януари 03, 2014, 12:42:49 pm »
Сънувах,че се радвам на котката на една приятелка(в реалния живот няма котка). Котката беше много красива,голяма и пухкава - като плюшена. Отдалеч изглеждаше с мръсно бяла козина,а като се приближиш беше рижава. Имаше панделка на главата. Стоеше мирно и кротко, и само се усмихваше xD. После сънувах,че отиваме някъде с тази моя приятелка и котката й изчезва и се появява някаква руса жена,която приличаше много на Кристина Агилера и не говореше, просто танцуваше и ние я гледахме с интерес. Беше много в стил Шакира хаха... После сънувах,че имам връзка с някакво непознато момче...и се качвам до горе у нас ,за да си облека нещо,че ми е студено, и гледам,че баба е оставила 3 еднакви блузи в различни цветове на леглото,но нищо не казва,беше сериозна,даже не ме погледна. Блузите бяха изпрани и тъкмо изсъхнали. Чудех се коя да избера - зелената или синята...в крайна сметка избрах светло синята и я облякох. После имам спомен,че се върнах долу и се целувахме и прегръщахме с това момче и се разтовихме.. Прибрах се вкъщи и баба ме пита дали аз съм взела едната блуза, и й казвам -да,но май трябваше да взема бялата...с тази не се харесвам.

Някой може ли да се опита да разтълкува този сън?
« Последна редакция: Януари 03, 2014, 05:49:23 pm от lolitaa »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2975 -: Януари 04, 2014, 10:41:06 am »
Сънувах как един стар вълк ме заведе в гората.Носех неговата кръв.По пътя се криеха Арабина и Овчаря.И те ми бяха роднини :mellow:И много други скрити в храстите.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2976 -: Януари 04, 2014, 11:07:43 am »
Сега се сетихх,че после сънувах как пътувам за Пловдив.Обаче на табелата пишеше" КЮЧУК париж". :-\Влязох в града и видях каракачанска овчарка.Погледнах я м/у веждите,заплюх я и казах;познавам те куче,а сега легни и ми се подчини. ;D ;D ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2977 -: Януари 05, 2014, 08:57:49 am »
Сънувах, че сме при една приятелка на гости в Париж. Тя  беше на специализация във Франция, в болницата им в действителност, но миналата година. Бяхме в болницата й и имаше нещо, на което викат "кулата" е кула и е от стъкло и на последният етаж има кафе. Избухват две бомби, като едната е в мен, някакъв ми я набутва в ръката и избухва, докато сме в асансьора, но е много нищожна и само малко се разклати. Но другата избухва в кафето, разрушават се всички прозорци и хората падат. В първият сън се намерихме с едната девойка, но другата я нямаше, а не ни пускаха в кулата, да я търсим. После се събудих, после пак заспах и досънувах. Вече се бяхме намерили, всички плачеха, даваха ужасни кадри по телевизията, изкарваха коли от паркинга, които са с газови бутилки. И кучето ми  беше там, а аз им се сърдех, че са отишли за два дни до Дубай без мен и наръгах едната с  вилица в кръстта, през блузата и се появи едно тъмно-червено петно кръв, но й нямаше нищо сериозно. Аз трябваше да летя, май за бг, но ме беше страх, че и на летището ще има бомба. По едно време пътувахме всички в някакъв претъпкан влак.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2978 -: Януари 06, 2014, 08:26:14 am »
Сънувах, че се пробождам сама с една дебела игла, някъде на корема, не ме болеше и не очаквах да протече кръв. Кръв обаче протече и аз доста се поуплаших като погледнах пръстите ми изцапани с кръв :-\

« Отговор #2979 -: Януари 06, 2014, 03:21:21 pm »
сънувах, че съм си момиче и че имам голям пенис между краката. Помня , че се разхождах по мрачен студен и сив коридор и от време на време ме заговаряха някакви момичета и после си продължаваха по пътя. Не се чувствах комфортно с пениса и не знаех какво да го правя, беше оргомен и не ми харесваше.На никой друг не му правеше впечатление какво виси от мен, но аз се чувствах много некомфортно.