Сънувах, че сме при една приятелка на гости в Париж. Тя беше на специализация във Франция, в болницата им в действителност, но миналата година. Бяхме в болницата й и имаше нещо, на което викат "кулата" е кула и е от стъкло и на последният етаж има кафе. Избухват две бомби, като едната е в мен, някакъв ми я набутва в ръката и избухва, докато сме в асансьора, но е много нищожна и само малко се разклати. Но другата избухва в кафето, разрушават се всички прозорци и хората падат. В първият сън се намерихме с едната девойка, но другата я нямаше, а не ни пускаха в кулата, да я търсим. После се събудих, после пак заспах и досънувах. Вече се бяхме намерили, всички плачеха, даваха ужасни кадри по телевизията, изкарваха коли от паркинга, които са с газови бутилки. И кучето ми беше там, а аз им се сърдех, че са отишли за два дни до Дубай без мен и наръгах едната с вилица в кръстта, през блузата и се появи едно тъмно-червено петно кръв, но й нямаше нищо сериозно. Аз трябваше да летя, май за бг, но ме беше страх, че и на летището ще има бомба. По едно време пътувахме всички в някакъв претъпкан влак.