Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540277 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2980 -: Януари 07, 2014, 11:18:34 am »
Как бихте тълкували сън,в който човек се превръща в котка?

« Отговор #2981 -: Януари 07, 2014, 12:57:25 pm »
Приема женската си част, грациозността си и там всички други велики сили, които произхождат от котката като символ. Има нещо магично в цялата работа. Определено е на добре.  ;)

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2982 -: Януари 07, 2014, 07:16:42 pm »
Как бихте тълкували сън,в който човек се превръща в котка?
Хм, аз също сънувах котки, бяха три кафяви на няколко месеца, едното беше по-малко от другите и то ми говореше с човешки глас  :unsure: , за съжаление не помня какво ми каза.  :unsure:

« Отговор #2983 -: Януари 08, 2014, 07:12:52 am »
Приема женската си част, грациозността си и там всички други велики сили, които произхождат от котката като символ. Има нещо магично в цялата работа. Определено е на добре.  ;)

Благодаря ти,Тъндър. :88:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2984 -: Януари 08, 2014, 09:35:42 am »
Днес пак сънувах една голяма игла, това е вече за трети път с тези игли. Някой има ли идея какво означава, в съновниците пише разни глупости :-\

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2985 -: Януари 08, 2014, 10:24:24 am »
Днес пак сънувах една голяма игла, това е вече за трети път с тези игли. Някой има ли идея какво означава, в съновниците пише разни глупости :-\

Това намерих аз в съновника, който ползвам:

Needle
To see or use a needle in your dream indicates that you need to mend some relationship or situation that has gotten out of hand. A needle is also symbolic of some emotional or physical pain.�Alternatively, the dream is a metaphor for male sexuality or a sexual act. In particular, to see knitting needles in your dream suggest that you are manipulating a situation in order to get a desired outcome.�

To dream that someone is using a needle suggests that you need to incorporate and join together various aspects of your consciousness.

To look for a needle in your dream symbolizes useless worries over small, trivial matters. Consider the phrase of looking for a needle in a haystack to represent our fruitless pursuits.

To dream that you are threading a needle represents unfinished issues that you need to tend to and perhaps even repair. Alternatively, the dream may have sexual connotations.

Има ли нещо вярно?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2986 -: Януари 08, 2014, 10:29:33 am »
Това от dreammoods е нали? И аз го ползвам него. Май има нещо вярно това със сексуалното значение :-[

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2987 -: Януари 08, 2014, 10:34:13 am »
Това от dreammoods е нали? И аз го ползвам него. Май има нещо вярно това със сексуалното значение :-[

Да, от там е. Само за някакви емоции говорят там. Не знам до колко може да се приема за чиста монета.

Аз пък сънувах оная моята позната от темата за наталните карти, че има дете. Може би защото вчера се видяхме, а и тя ми беше казала, че е се е сънувала бременна.

Дали сънищата срещу 7 януари имат пророческо значение? Как мислиш?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2988 -: Януари 08, 2014, 10:38:19 am »
За 7ми януари не знам, но аз когато съм се сънувала бременна, е показвало нещо важно.

« Отговор #2989 -: Януари 13, 2014, 08:26:11 pm »
Вчера сънувах,че на всеки блок и всеки етаж, хората са си сложили нощни лампи отвънка на джамовете да светят xD. Снощи сънувах,че влизам в стаята ми и виждам поне 5-6 нощни лампи,за които съм била забравила в съня си,че въобще съществуват... Какво означава да сънуваш нощни лампи? После сънувах,че печката се е включила сама и се е  развалила и не мога да я спра и се паникьосвам...

« Отговор #2990 -: Януари 14, 2014, 04:35:28 pm »
Сънувах,че ме преследват-като на лов :thinking:,но един полицай ми помогна да се спася.Какво би означавал този сън?

« Отговор #2991 -: Януари 16, 2014, 05:17:33 pm »
Сънувах,че ме преследват-като на лов :thinking:,но един полицай ми помогна да се спася.Какво би означавал този сън?

Може би някой познат ще ти помогне или подкрепи в трудна работна ситуация, когато другите се опитват да те уязвят, той ще застане зад теб. Това е, което ми идва на ум.

« Отговор #2992 -: Януари 16, 2014, 05:21:14 pm »
Вчера сънувах,че на всеки блок и всеки етаж, хората са си сложили нощни лампи отвънка на джамовете да светят xD. Снощи сънувах,че влизам в стаята ми и виждам поне 5-6 нощни лампи,за които съм била забравила в съня си,че въобще съществуват... Какво означава да сънуваш нощни лампи? После сънувах,че печката се е включила сама и се е  развалила и не мога да я спра и се паникьосвам...

Нямам идея как го тълкуват съновниците, но според мен имаш нужда от топлина и много светлина, може би да изкараш от себе си всичко "светло" и да го поддържаш, в смисъл може би се нуждаеш от малко повече оптимизъм и вяра в бъдещето, просто следвай светлината на сърцето си. Като цяло помисли какво означава за теб светлината, нощните лампи, които са светнати и печката, какви значения им даваш ти самата,това ще те насочи по-добре от моето тълкувание.

« Отговор #2993 -: Януари 16, 2014, 05:30:16 pm »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 11:56:16 am от Last_Kiss »

« Отговор #2994 -: Януари 16, 2014, 06:44:30 pm »

Може би някой познат ще ти помогне или подкрепи в трудна работна ситуация, когато другите се опитват да те уязвят, той ще застане зад теб. Това е, което ми идва на ум.

Много ти благодаря,Last_Kiss.

« Отговор #2995 -: Януари 16, 2014, 09:32:09 pm »
И аз благодаря! Снощи сънувах много странен сън. Сънувах,че аз и една съученичка плаваме с лодка в морето , а морето е безкрайно,няма измъкване. И аз й казвам "ще се измъкнем оттук живи ,само ако водата се заледи ,макар че като стъпваме-ледовете могат да се счупят и да пропаднем в водата и да умрем.... Иначе бях спокойна в съня си,въпреки,че знаех,че има минимален шанс да се измъкнем живи.
Баща ми е сънувал,че се гледа бели патици и ги гали. Някой знае ли какво значи този сън?

« Отговор #2996 -: Януари 17, 2014, 02:00:30 pm »
Сънувах, че сме на някаква почивка с майка ми в някакво малко градче. Уж не беше на Черноморието, но факт, помня че с майка ми стоим на брега на морето. Тя имаше някаква работа там и ми даде ключа от квартирата ни и ми каза да се прибера. Ние самите тази квартира трябваше да я напускаме и на другия ден да си тръгваме за у нас. Пътя към квартирата беше малко увъртян, но аз бях ходила няколко пъти и горе-долу го помнех и мислех, че ще се справя. Проблемът беше, че бях минавала само по светло, а като тръгнах да се прибирам вече към квартирата, си се посмрачаваше. Малко ме беше страх да се прибера сама, нещо не вярвах, че ще мога. Реших да поискам помощ, но не точно да поискам помощ, ами да се появя пред някакви хора и те един вид сами да се сетят, че тябва да ми помогнат. И първо отидох в кметството на това градче, което беше точно на крайбрежието с морето, абе все едно гледате крайбрежен хотел. Кметът беше някакъв турчин, случайно го срещнах, докато безцелно се разкарвах по коридорите на сградата. Намекнах му, че имам нужда от помощ, ама той не ми указа и аз си тръгнах по живо по здраво. По пътя се сетих, че може да си е помислил, че не го харесвам, защото е турчин, което не беше вярно, аз само се бях ядосала, защото не ми помогна.  :85:
После не помня, но няколкопъти така се отбих по други места. И навънка стана тъмно като в рог.  :o :o :o Нищо не можеше да се види. На самоте ключове за квартирата имаше ключодържател, който представляваше доста мощно фенерче и аз тръгнах да се прибирам сама. Имаше някакви ориентири, които следвах по пътя си  и в един момент стигнах до последния, който беше един стар, ръждясал (терасите) блок. Характерното за него беше, че имаше някакви огромни шушулки от лед, които висяха от балконите му и по това можеше да го познаете. И като цяло, този блок беше много важен мотив от съня ми. От този блок нататък, знаех, че квартирата е точно на 2 крачки, но накъде точно да тръгна, не знаех.  А и както казах, беше мнооогооо тъмно. Тръгнах в едната посока и стигнах до оградата на някакъв стадион, на който децата играеха на топка, нищо че беше тъмно. Върнах се към блока, защото знаех,че този стадион преди не съм го виждала и пътя не е нататък. После тръгнах в някаква друга посока и минах през някакви порти - пред портите някакви хора, работници. Вътре беше като малко площадче, все едно си на центъра на града със забележителностите - най-красивите сгради, паметници, това - онова. Имаше статуя метална на някакъв конник (ллелеле, нали сме китайската година на Коня тази година). На това площадче имаше и един мъж с червена униформена блуза, който вземаше различни неща от площада. Аз останах да си разглеждам. Изведнъж, обаче, той затвори портите и ме заключи и си тръгна. И аз почнах да викам да ме пуснат и да хлопам по вратата. И хората, които бяха отпред, пред портата, които бяха със зелени униформи някакви, ги чух как казват на този със зелената - ейййй, заключил си някого тука. И той отключи и ме взе със себе си.
После помня, че вече е на разсъмване като се събуждам в колата му и сме много близо до вкъщи (не до квартирата). И нещо се заговорихме и той назова името на пътя, ахахах, нали ги знаете - примерно Е370, да кажем. Даже не знам дали има такъв. И така, можеше да се прибера у нас, което беше супер, но осънах, че всичките ми неща са останали в онази квартира и майка ми и тя няма да може да отключи да си вземе нейните.  Иначе за прибирането не ме притесняваше, знаех че ще си се приебре и няма да има проблеми.

Какво може да означава цялата тази епична история?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2997 -: Януари 24, 2014, 01:28:37 pm »
Какво означава да сънуваш часовник и точен час - сънувах 12.12 часа?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2998 -: Януари 24, 2014, 08:05:56 pm »
Сънувах безсмислен сън  ;D - видях мой познат, който ми каза здрасти и аз му отврънах, после влезе в някаква банка, чудех се дали да го последвам ,но размислих   и се отказах и продължих да сънувам някакви неща, които не помня.

« Отговор #2999 -: Януари 25, 2014, 07:57:37 am »
Цяла нощ сънувам кошмари-предстоеше война,страхувах се за детето си,после зелени товарни коли превозваха нещо(вероятно оръжия),наоколо имаше и много дивеч-той също беше заплаха за живота ни....на последно място помня,че бях попаднала сред народ със странни обичаи и традиции.Но това за малкия беше много болезнено. :'(