Тази нощ сънувах ,че съм някъде ,накрая на града ,в някаква постройка ,която беше изградена от много малки ,тесни криви ,някои преминаващи едно в друго помещения,обзаведени с тарги за легла и ....нищета.Обстановката беше подтискаща ,там имаше много скитници ,някои сами , някои на групи!Знам ,че бях отишла там ,защото търсех някого ,но ..не помня кого търсех.Скоро разбрах ,че трябва да си отида ,но отначало се губех в помещенията . След няколко несполучливи влизания в стаи осъзнах ,че се движа в кръг-като в лабиринт. В някои от стаите имаше и хора ,които бяха насядали ,като в селска ,много бедна кръчма.По едно време ме заговориха някаква група мъже и ...почнаха да се тътрят пиянски след мен .Излязох от стаята и ..уж бързах да си ходя ,а изведнъж се видях съблечена ,с някакви обувки на бос крак и само в домашен зелен халат /реално съществуващ ,но сега и в съня ми/.Мъжете ме огледаха и започнаха да си шепнат заговорнически и подигравателно нещо .Изпитвах страх от тях ,опитах се да изляза -видях коридора към изхода ,тръгнах към него .В момента ,в който излязох вън и забързах към таксито, което бях извикала ,стана нещо ...нямам спомен какво и ...не можах да тръгна.Имам ясен спомен ,как изглеждаше мястото, от където излязох-видях скала ,явно всички тези стаи бяха вътре в нещо като пещера .В съня ми нямаше нищо чак толкова страшно ,но...усещането беше много тягостно ,съзнавах ,че мястото ми не е там и недоумявах защо не можех да си тръгна .В съня си разсъждавах за това ,че тук е много опасно и копнеех за сигурната среда на дома си. Моля ви ,който може ,нека ми обясни какво значи този сън!?