Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540616 Прегледи
Моля ви , разтълкувайте съня ми ?
« Отговор #140 -: Февруари 23, 2010, 09:12:07 pm »
 Тази нощ сънувах ,че съм някъде ,накрая на града ,в някаква постройка ,която беше  изградена от много малки ,тесни криви ,някои преминаващи едно в друго помещения,обзаведени с тарги за легла и ....нищета.Обстановката беше подтискаща ,там имаше много скитници ,някои сами , някои на групи!Знам ,че бях отишла там ,защото търсех някого ,но ..не помня кого търсех.Скоро разбрах ,че трябва да си отида ,но отначало се губех в помещенията . След няколко несполучливи влизания в стаи осъзнах ,че се движа в кръг-като в лабиринт. В някои от стаите  имаше и  хора ,които бяха насядали ,като в селска ,много бедна кръчма.По едно време ме заговориха някаква група мъже и ...почнаха да се тътрят пиянски след мен .Излязох от стаята и ..уж бързах да си ходя ,а изведнъж се видях съблечена ,с някакви обувки на бос крак  и  само в домашен зелен халат /реално съществуващ ,но сега и в съня ми/.Мъжете ме огледаха и започнаха да си шепнат заговорнически и подигравателно нещо .Изпитвах  страх от тях ,опитах се да изляза -видях коридора към  изхода ,тръгнах към него .В момента ,в който излязох вън и забързах към таксито, което бях извикала ,стана нещо ...нямам спомен какво  и ...не можах да тръгна.Имам  ясен спомен ,как изглеждаше  мястото, от където излязох-видях скала ,явно всички тези стаи бяха вътре в нещо като пещера .В съня ми нямаше нищо чак толкова страшно ,но...усещането беше  много тягостно ,съзнавах ,че мястото ми не е там и недоумявах защо не можех да си тръгна .В съня си разсъждавах за това ,че тук е много опасно  и копнеех за сигурната среда на дома си. Моля ви ,който може ,нека ми обясни какво значи този сън!?
« Последна редакция: Февруари 23, 2010, 09:18:20 pm от aniii123 »

*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #141 -: Февруари 27, 2010, 01:50:47 pm »
 Отдавна не ми се беше случвало да помня сън, но този беше наситен с емоции и събития.
Много хора сме, уж у дома нещо като събиране. По едно време излязах на терасата, която е голяма и надвесена над морето. Имаше и някакъв приятен млад мъж. Той или аз (не помня) се облегна/нах на перилото и то се откъсна. В последния момент с негова помощ се спасих. Две коли, които бяха паркирани на площадката на близката веранда паднаха във водата. Едната беше нова "Фолксваген"- калинка ярко оранжева и незнам на кого принадлежеше, другата- огрухан соц ."Москвич" и беше наш- мой и на съпруга ми. (В реалния живот нямаме и не сме имали такава кола :blink:.) Хем ме напуши смях, хем  ме хвана яд, защото този "Москвич" щяхме да го тунинговаме и да го направим лъсквав олд таймер. ;D ;D
Появи се и съпругът ми. Бяхме сред някаква занемарена алея, здрач имаше или разведиляване. Чувах съскане на змия, ама много силно. Огледах се. Първоначално нищо не видях. След дълго взиране съзрях хиляди миниатюрни змийчета, които издаваха този силен звук . Знаете как звучи хор от щурци, само че това беше хор от хиляди съскащи малки змийчета в краката ни. Събрахме смелост и преминахме набегом през тях. Като че ли имаше няколко леки боцвания по краката ми. Озовавайки се на по- безопасно място огледах краката си, но незабелязах ухапвания.

« Отговор #142 -: Февруари 27, 2010, 08:16:53 pm »
Уран според мен съня ти подсказва да се пазиш от някакво заболяване или че някой ще се опита да ти навреди.Но все пак ти ще си справиш с помоща на твой близък-и от двете ситуации в съня ти се спасяваш!
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
« Отговор #143 -: Февруари 28, 2010, 09:36:29 am »
 Мерси, Маригадже!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Февруари 28, 2010, 01:00:29 pm »
Мен пък снощи ме гониха коне!  ;D Туй какво ще рече? :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #145 -: Февруари 28, 2010, 01:03:14 pm »
Мен пък снощи ме гониха коне!  ;D Туй какво ще рече? :blink:
Koнят е сексуален символ . Та ти си кажи какво те гони наяве. ;) ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #146 -: Февруари 28, 2010, 03:25:32 pm »
 ;D Въпросът е дали ще ме стигне и кой бяга по-бързо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Февруари 28, 2010, 07:58:41 pm »
;D Въпросът е дали ще ме стигне и кой бяга по-бързо.
Ееее, а ти малко поспирай, уж така- да си поемеш дъх, пък той конят ако е пъргав и напорист ще те настигне. ;D ;D ;D

*

galika

« Отговор #148 -: Март 01, 2010, 09:33:08 am »
Сънувах, че съм бреманна от приятела си в 6 месец, без да зная....в един момент разбирам и съм разстроена, че съм пушила цигари, пиела съм алкохол и много кафе и съм била хапчета за главоболие...и съм изплашена, че може да увредя плода...но в последствие гинеколажката казва, че всичко е наред....бях многа щастлива
моля споделете какво означава съня...рових се из много форуми и всички са протоворечиви....едни казват, че никага няма да забременея от приятела ми, други казват, че ме очакват много проблеми...други щастливо майчинство...

*

galika

« Отговор #149 -: Март 01, 2010, 09:39:27 am »
съня за бремеността го снувах в понеделник вечер 25,02, срещу 26,02,2010, ако това имя някакво отношение към тълкуването

*

Asol

• 4140
« Отговор #150 -: Март 01, 2010, 10:09:17 am »
При положение, че това ти е "тема" не е чудно, че намира място и в сънищата ти.  ;) Ти нали си 81 г., защо толкова я мислиш тази бременност !? Или се притесняваш, че приятеля ти няма да иска да е с теб, ако не му родиш дете ? Фиксирала си се върху тази бременност и се получава нещо като агресия и стрес спрямо теб и спрямо партньора ти, който вече не е в ролята на човек, на който държиш, обичате се, разбирате и ви е хубаво заедно, а само като средство за постигане на нещо на всяка цена и във времето когато ти искаш да стане това или може да показва също и липса на сигурност. Може и да греша, само предполагам.

*

galika

« Отговор #151 -: Март 01, 2010, 10:20:50 am »
Асол за всичко си права...и за това, че съм се вкопчила в тази идея, защото се страхувам да не ме зараже....вярно е че съм несигурна...но не в себе си, а в него....не зная дали някой ден няма да му щукне ей така да ме зареже....преди почти една година...аз на 100 процента вярвах в него...знаех, че винаги каквото и да се случи ще бъдем заедно...знаех, че съм открила моята половинка...и че ще се разбираме винаги, но след това се скарахме и за няколко дни бяхме разделени...от тогава не съм насебе си ....аз направих първата крачка да се съберем, и до ден днешен страха от раздяла се е загнезил в сърецето ми...бирех се...да не го показвам...и за известно време почти се справих, докато от стощи на сам...всичките ми страхове отново се завърнаха с нова още по-голма сила...нещо важно миналита гидина няколки дни или седмици преди де се разделим с приятеля ми сънувах, че съм бременна, но не от моя приятел, а от негов приятел, с когото не съм имала нищо....бях растроена от съня си...а след тово ми се струпаха куп неприятности от личен характер...

« Отговор #152 -: Март 01, 2010, 12:22:53 pm »
   Галика, мога да разбера страховете ти, но Уран в друга тема е казала: точно това, което аз също редовно казвам - Никой никому не принадлежи, всеки си е отделна Вселена. /Уран  :08: - поздравявам те/ Ако повечето от нас имат това верую, много по-лесно щеше да ни бъде на всички. Вкопчваме се предимно в собствените си страхове, но проектирайки ги върху други, правим нещата за тях нетърпими.
   Може да ти прозвучи грубо, защото в момента имаш нужда от съпричастност и успокоение, но ако не позволиш на нещата да се случват от само себе си, просто ще изнасилиш ситуацията. И всичко в един момент ще се обърне към теб. Приеми, че над теб има някакъв висш Разум, или Господ и че той си знае работата и просто се наслаждавай на всеки миг от живота си. Не се вкопчвай в страхове, защото в крайна сметка ще ти се стоварят за да ги изпиташ реално и да проумееш важни житейски истини. Пък в крайна сметка можеш да рискуваш и да се оставиш да те зареже...

*

galika

« Отговор #153 -: Март 01, 2010, 12:28:37 pm »
значи няма смисал да се боря....жалко...никога дасега в живота си на съм се разбирала така добре с мъж....никога ама никога...винаги всичко изкарваме на смях, на шега....всичко беше с таква нежност и вноминие и любов...ех пожелавам ви веднъж в живота си да изпитате такова чувство...да бъдете така обичани

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Март 01, 2010, 12:38:09 pm »
Ама за какво да се бориш ...?!  :rolleyes: Ти го имаш, просто живей!

*

galika

« Отговор #155 -: Март 01, 2010, 12:55:55 pm »
добре разбрах....само аз си живея в илюзия, че съм обичана...

« Отговор #156 -: Март 06, 2010, 01:05:29 pm »
Аз пък сънувах, че на левия крак имам 7 пръста. Това какво може да означава?

« Отговор #157 -: Март 06, 2010, 01:11:38 pm »
Uran, мисля, че ще преживееш нещо, няма да е хубаво усещането, но пък ще се успееш да се справиш с всичките предизвикателства. Може вече и да си го преживяла. Понякога нещата излизат постфакум. Каквото и да се случи, в крайна сметка ще е в твоя полза! Само бъди силна и не се страхувай. Разбрах от опит, че колкото повече се страхуваш, толкова повече губиш! Спокойна бъди!

*

гост

• 10
  • всичко е написано във времето
« Отговор #158 -: Март 07, 2010, 04:12:16 pm »
преди няколко години сънувам един мъжки глас ми казва:ти ще съживяваш хора.доста е странен през цялото това време все ми се върти в главата но не мога да разбера смисъла му. като се замисла повечето ми сънища са доста странни.  моля който може да го разталкува да пише.благодаря предварително :bedtime2:               

асц.риби

*

Uran

• 6041
« Отговор #159 -: Март 07, 2010, 05:41:34 pm »
преди няколко години сънувам един мъжки глас ми казва:ти ще съживяваш хора.доста е странен през цялото това време все ми се върти в главата но не мога да разбера смисъла му. като се замисла повечето ми сънища са доста странни.  моля който може да го разталкува да пише.благодаря предварително :bedtime2:               

Първо да попитам: Гъбаркате ли се с нас?