Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540092 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #180 -: Март 27, 2010, 12:16:03 pm »
   Сънрейн, преди години много често сънувах змии, всякви...И аз като Вещичка това искам да ти кажа, че вероятно в живота ти ще се случат събития, които ще ти помогнат да помъдрееш. Предупреждават те, че въпреки изпитанията, трябва да потърсиш мъдростта в ежедневието си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #181 -: Март 27, 2010, 04:33:04 pm »
Благодаря ви. Възможно е дори да се случват може би...незнам. Ако още нещо ви хрумне по въпроса, пишете ми, защото много се обърквам с тези състояния.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #182 -: Март 27, 2010, 07:17:09 pm »
Благодаря ви. Възможно е дори да се случват може би...незнам. Ако още нещо ви хрумне по въпроса, пишете ми, защото много се обърквам с тези състояния.
Възможно ли е да си изкушавана на яве от нещо или някой?
п.п.Напоследък и аз сънувам змии. При себе си го свързвам с определени страхове, които имам.

« Отговор #183 -: Март 27, 2010, 10:30:00 pm »
За моя сън няма ли някой нещо да каже? Струва ми се показва нещо страшно, че ще се случи.

Не трябва да си мислиш,че нещо страшно ще се случи,напротив мисли само хубави мисли.
В подсъзнанието не трябва да имаме лоши мисли,защото тогава идва лошото,а когато мислиш
хубаво идват само хубави неща,трябва да мислите положително,независимо,че сте сънували кошмарни сънища. Аз ще попитам моят духовен учител Иеова ако искаш,но само ако вярваш в минали животи. Бях казала на хората,ако искат на всеослушание тук във форума,ако искат
да ми пишат на имейла. Защото някои неща може да не са за пред всички.

« Отговор #184 -: Март 28, 2010, 09:50:59 am »
Като вземе да наближавя Великден и започвам да сънувам много интензивно.  :-\

Тази нощ сънувах нещо гадничко. Сънувах, че някакъв човек ми умира в ръцете. Просто падна и аз го задържах. Обърнах се назад и видях майка ми /покойник/ да вдига рамене като израз на "какво да се прави". Странен сън :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #185 -: Март 28, 2010, 10:36:44 am »
Като вземе да наближавя Великден и започвам да сънувам много интензивно.  :-\

Тази нощ сънувах нещо гадничко. Сънувах, че някакъв човек ми умира в ръцете. Просто падна и аз го задържах. Обърнах се назад и видях майка ми /покойник/ да вдига рамене като израз на "какво да се прави". Странен сън :-\
Предстои ти промяна (смърт), от която не бива да се плашиш, защото имаш закрила (символизирана от майка ти).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Март 28, 2010, 10:42:41 am »
п.п.Напоследък и аз сънувам змии. При себе си го свързвам с определени страхове, които имам.

Не се сещам за изкушения, на които да ми се налага да устоявам наистина. Страхове може...

*

Uran

• 6041
« Отговор #187 -: Март 28, 2010, 10:45:40 am »

Не се сещам за изкушения, на които да ми се налага да устоявам наистина. Страхове може...
Предположих изкушение заради библейската картина- змия увита в клоните на дърво. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #188 -: Март 28, 2010, 10:49:03 am »
 :blink: Да, разбрах те. Ах, тия змии нещо са се събудили значи. Ти също споделяш, че ги сънуваш. Днес мой колега и той ми каза това. 

*

Helo

« Отговор #189 -: Март 28, 2010, 01:23:46 pm »

Предположих изкушение заради библейската картина- змия увита в клоните на дърво. :blink:

Може! Обаче змията увита около дърво не е библейска картина. Този символ предхожда християнството и не означава това, което се представя в тази религия.

Змиите се свързват с познание, мъдрост, с възкресение.

« Отговор #190 -: Март 28, 2010, 03:28:14 pm »
   Сънувах някви гадни сънища, дето са си чисти филми...толкова отвлечени - уж всички присъствуващи са познати, а всъщност непознати. Спомням си само фрагменти - държах едно пиле, оранжево папагалче, което като тръгнахме да бягаме три дружки с един мотор, от силния насрещен вятър му изхвърча главата. Някак си успях да взема главичката и се помъчих да я съединя с телцето, което още мърдаше. Но уви - пиленцето умря в ръцете ми. После себе си сънувам вързана за кръста с някакво бебе и се реем високо, високо в облаците с ония балони, дето се правят фигури...Само че нещо стана...и малкото дете тръгна да пада главоломно, като видях това аз също се оставих да падна, за да поема удара и да спася детето. Но въпреки това не успях. Паднах по гръб, протегнах ръце да хвана детето, но връзката между нас беше дълга и то се разби на няколко метра от мен....После сънувам, че трябва да храня някакви тюлени-делфини /животно, средно между тях/ и да допълвам с вода, малкото басейнче където плуват....Когато отидох до склада, за да взема рибата за храненето им, се оказа че вътре се вихрел кървав купон...Същите  животни - тюлени-делфини плуваха в кръв- между тях имаше изкормени - така и не разбрах каква е причината, а ония в басейнчето бяха без храна и вода...........Не вярвам, че подобен сън е показателен, явно е проекция на събития, които са далеч от моето време и моето място.

*

Divna

« Отговор #191 -: Април 01, 2010, 01:39:09 am »
Дейзи, да не би да имаш притеснения свързани със здравето си (всичките тия вътрешности на животни които си сънувала  :()?
Птицата като цяло симвоизира душата ти.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #192 -: Април 04, 2010, 01:49:02 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:11:10 am от Синухе »

« Отговор #193 -: Април 04, 2010, 04:01:28 pm »
   Синухе, имаме повтарящ се елемент в сънищата, но твоя е хубав, докато моя - изключително негативен. Тюлени, червено-оранжеви рибки, а при мен оранжево папагалче, басейни...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #194 -: Април 04, 2010, 04:25:04 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:11:25 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #195 -: Април 04, 2010, 04:47:04 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:11:41 am от Синухе »

« Отговор #196 -: Април 05, 2010, 10:26:59 am »
  Синухе, тълкуването щеше да е точно на мястото си, когато транзитите на тези две планети съвпадаха и с МЦ, със СЛВ-то и с Луната ми, но в момента вече са в разходящ съвпад... :unsure: Ама да действат сега ли чак....

« Отговор #197 -: Април 05, 2010, 11:04:19 am »
Снощи си сложих под възглазницата камъчето лазурит и гердана от хризолит. И през нощта сънувах, че един тризъбец се превърна в бог Нептун  :unsure: ;D Хризолита май е камък на Рибите...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #198 -: Април 05, 2010, 11:17:11 am »
Божкее, тва е някакво странно нещо. и аз сънувах снощи полускъпоценни камъни. бях в чужбина и ходих из магазините да си търся камъни /аз ги харесвам необработени камъни - да са големи за да мога да си ги нареждам тук там из къщи/. та снощи си купих на сън огромен цитрин, който май беше оранжев, оливин и още поне пет вида камъни, на които изобщо не им помня имената.

скоро не съм се занимавала с камъни и още се чудя какво беше туй дето го сънувах  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #199 -: Април 05, 2010, 11:19:35 am »
скоро не съм се занимавала с камъни и още се чудя какво беше туй дето го сънувах  :-\

Тази нощ Луната е правила ингрес в Козирог  ;)