Сънувах някви гадни сънища, дето са си чисти филми...толкова отвлечени - уж всички присъствуващи са познати, а всъщност непознати. Спомням си само фрагменти - държах едно пиле, оранжево папагалче, което като тръгнахме да бягаме три дружки с един мотор, от силния насрещен вятър му изхвърча главата. Някак си успях да взема главичката и се помъчих да я съединя с телцето, което още мърдаше. Но уви - пиленцето умря в ръцете ми. После себе си сънувам вързана за кръста с някакво бебе и се реем високо, високо в облаците с ония балони, дето се правят фигури...Само че нещо стана...и малкото дете тръгна да пада главоломно, като видях това аз също се оставих да падна, за да поема удара и да спася детето. Но въпреки това не успях. Паднах по гръб, протегнах ръце да хвана детето, но връзката между нас беше дълга и то се разби на няколко метра от мен....После сънувам, че трябва да храня някакви тюлени-делфини /животно, средно между тях/ и да допълвам с вода, малкото басейнче където плуват....Когато отидох до склада, за да взема рибата за храненето им, се оказа че вътре се вихрел кървав купон...Същите животни - тюлени-делфини плуваха в кръв- между тях имаше изкормени - така и не разбрах каква е причината, а ония в басейнчето бяха без храна и вода...........Не вярвам, че подобен сън е показателен, явно е проекция на събития, които са далеч от моето време и моето място.