От интерес искам да попитам какво значение според вас е имал един сън, който сънувах през някакви периоди от време преди. Беше еднакъв, приличаше на картина, защото в него не правех абсолютно нищо и свършваше бързо. В момента, в който се осмелих да променя нещо в него, спрях да го сънувам. Беше много странно, въпреки че го очаквах - сякаш подсъзнанието ни си води собствен живот, който никога няма да разберем.
Сънят беше следният: стоя права в хола у нас и гледам отдалеч през прозореца, който гледа към балкона ни. Там са застанали някакви деца(11-12-13г), които не познавам, но изглежда в съня си празнувах рожден ден или нещо такова. Децата са надвесени над балкона и гледат нещо надолу (живея на 8етаж). Всичко е пропито от червена светлина, много силна, ако трябва да го нарисувам - бих оцветила всичко в различни оттенъци на червеното. Принципно холът и кухнята ни са сляти, та откъдето съм застанала виждам масата, на която се храним. На нея има покривка (бяла, но не ярко - разпознавам я по-скоро от факта, че имаме такава) която се вее, заради отворената балконска врата.
Като цяло атмосферата е доста ужасяваща и застинала. И това беше. Аз стоях и не правех нищо. Защо? Мисля, че ме беше страх. Сковаващ страх. Поне доколкото си спомням. И един ден реших, че трябва да направя нещо в съня си. Да променя нещо (будна го взех решението).
И когато отново го сънувах, се осмелих да ида до масата, и лягайки на нея по корем надзърнах през балконската врата, за да видя децата и евентуално какво гледат (малко не мога да разбера как бих могла да видя какво гледат лягайки на масата, но-сън), което и всъщност мисля, че ме ужасяваше миналите пъти - какво гледат толкова настоятелно. Едно от децата, момче, имаше очила. Видях сякаш само него. От отблясъка на очилата, очите му не се виждаха. Беше изключително въздействащо и ужасяващо и сънят изчезна (не помня да съм се будила някога от този сън - просто го помнех като помеждудругото).
И оттогава спря.
Аз лично си го обясних, че съм преодоляла някакъв голям страх, че съм направила важна крачка в живота си, нещо такова. Но де да знам, може и да има по-специфично значение. Въпреки че обикновено, за сънищата особено, когато си го изтълкуваш сам, е най-близко до истината. (ако има такава)