Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540228 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #200 -: Април 05, 2010, 11:26:05 am »
скоро не съм се занимавала с камъни и още се чудя какво беше туй дето го сънувах  :-\

Тази нощ Луната е правила ингрес в Козирог  ;)

хахахаааааааааа туй ли било начи  ;D ;D ;D  и кво народа се юрна да си събира камъня из астрала  :57:

а и ся са сетих - там в него магазин на сън имаше огромен планински кристал и вътре в него кактус с някакви цветове и доста се почудих дали да си го купя, ама много грозно ми се видя и го оставих  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #201 -: Април 05, 2010, 12:11:14 pm »
скоро не съм се занимавала с камъни и още се чудя какво беше туй дето го сънувах  :-\

Тази нощ Луната е правила ингрес в Козирог  ;)

хахахаааааааааа туй ли било начи  ;D ;D ;D  и кво народа се юрна да си събира камъня из астрала  :57:

а и ся са сетих - там в него магазин на сън имаше огромен планински кристал и вътре в него кактус с някакви цветове и доста се почудих дали да си го купя, ама много грозно ми се видя и го оставих  ;D ;D ;D

Планинският кристал сигурно е символ на чистота.

Но кактусът е символ на агресия. Символ на грубата мъжка страна.

« Отговор #202 -: Април 06, 2010, 10:55:45 am »
   Защо пък кактусът го отнесе към символите на агресия - управлява се от знака на Скорпиона, ти си Плутонианка - нали така, кактусът е едно от най-издръжливите растения, а цветовете са едни от най-нежните... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #203 -: Април 06, 2010, 10:57:04 am »
Много обичам кактусите. Аз пък ги свързвам със Сатурн. Незнаех, че се управляват от Скорпион.

Вкъщи имам няколко.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #204 -: Април 06, 2010, 11:59:16 am »
.

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:08:49 am от Синухе »

*

Divna

« Отговор #205 -: Април 07, 2010, 05:39:26 am »
Чувала съм, че кактуса събира много отрицателна енергия, събира и я пази дълго време, затова не е добре да се държи в помещения за отдих. Но пък за това е желателно да се поставя до входна врата, в антрето, за да "попива" отрицателната енергия, когато някой посещава дома ни, както и на нас самите, влизайки в къщи след тежък и изморителен ден.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #206 -: Април 07, 2010, 09:05:13 am »
Да и затова е хубаво и до компютри да се сложи съм чувала. Значи не е желателно иначе да са в стая, така ли..незнаех.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #207 -: Април 07, 2010, 09:46:29 pm »
Да и затова е хубаво и до компютри да се сложи съм чувала. Значи не е желателно иначе да са в стая, така ли..незнаех.  :rolleyes:

Особено в спалня - никога.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #208 -: Април 11, 2010, 09:04:39 am »
Сънувах, че съм бременна. Какво може да означава според вас?

бременноста винаги означава някакъв проблем.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #209 -: Април 11, 2010, 11:17:08 am »
Сънувах, че съм бременна. Какво може да означава според вас?
Ако това не ви е тема- БРЕМЕ.

« Отговор #210 -: Април 12, 2010, 11:05:13 pm »
Снощи сънувах, че блока, където едно време живеех, се намира под водата  :-\ и аз съм в стария ми апартамент. Все едно е насътпил потопа. Но водата не влиза вътре, а блока плува като подводница  ;D И аз някак виждам водата, но не се подавам на прозореца и си мисля "дано да не заседне в някоя плитчина"  ;D По едно време усещам как блока-подводница акустира  ;D на дъното без той да се разбие и някак си ми стана спокойно  :unsure: :rolleyes:

Вероятно това се дължи на уолпейпъра ми, който е от филма 2012  ;D Да не говорим, че съм като хипнотизирана от тази картинка  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #211 -: Април 13, 2010, 07:55:11 am »
Аз пък снощи сънувах няколко птици, една малка сива дебеличка, която седеше в клетка, една бяла не много голяма (не беше в клетка) и с майка ми двете много се разбираха и обичаха и един голям зелен папагал Ара, с когото много се обичахме, той отлетя, аз се уплаших че няма да се върне, но той се върна и бяхме много щастливи че сме заедно отново...

Аз лично не намирам логика в този сън  :-\
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #212 -: Април 13, 2010, 03:35:00 pm »
Аз сънувах Марая. Бяхме в нещо като село, в една планина и имаше страни дървета и големи агресивни хищници от които трябваше да се крием. Тя отиде в гората и аз влязох след нея за да я измъкна. Това което видях е размърдване на храсти, шумолене, и звуци от нападащите животни. Едни хора видяха, че влизам към гората и дойдоха за да ме спрат. Казаха ми, че по-всяка вероятност е вече късно за Марая и не ми позволиха да продължа. Беше едновременно тъжен и интересен сън. Много от хората в селото изчезваха безследно, защото животните ги завличаха в гората и се хранеха с тях. А бе цял филм ......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #213 -: Април 13, 2010, 05:32:07 pm »
   Аз също сънувах някви филми, но само един фрагмент остана в главата ми. Някакъв мечок ме завлече в бърлогата си и искаше да ме сграбчи с лапите си, но всъщност не ми причини нищо, само ме придърпа, за да се сгуша в него и да заспа на кравайче. И в последствие мечката се превърна в голямо кафяво куче  :blink:.

*

Helo

« Отговор #214 -: Април 13, 2010, 06:20:29 pm »
   Аз също сънувах някви филми, но само един фрагмент остана в главата ми. Някакъв мечок ме завлече в бърлогата си и искаше да ме сграбчи с лапите си, но всъщност не ми причини нищо, само ме придърпа, за да се сгуша в него и да заспа на кравайче. И в последствие мечката се превърна в голямо кафяво куче  :blink:.

Може би някого, когото си мислела за враг всъщност ти е приятел.

*

Uran

• 6041
« Отговор #215 -: Април 13, 2010, 06:33:34 pm »
Аз пък снощи сънувах няколко птици, една малка сива дебеличка, която седеше в клетка, една бяла не много голяма (не беше в клетка) и с майка ми двете много се разбираха и обичаха и един голям зелен папагал Ара, с когото много се обичахме, той отлетя, аз се уплаших че няма да се върне, но той се върна и бяхме много щастливи че сме заедно отново...

Бъдете внимателни с хората от обкръжението ви.

*

Divna

« Отговор #216 -: Април 13, 2010, 10:42:08 pm »

Птицата е символ на душата.
С майка си ли живееш? Ако да, вероятно искаш да напуснеш дома й, за да си самостоятелна.
Ако вече живееш отделно от родителите си, т.е отлетяла си от семейното огнище, най-вероятно изпитваш меланхолия, и привързаността към родителите ти е голяма.

« Отговор #217 -: Април 14, 2010, 08:41:22 am »
Благодаря, Дивна! Интересно виждане, да живея все още с майка си и от години искам да заживея сама, но все още съм студентка. А по повод на обкръжението ми, в момента има една две личности които са на изпитателен срок за доверие и нещо не им се получават нещата за момента, но не са хора които биха ме наранили по някакъв начин...
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #218 -: Април 14, 2010, 09:39:56 pm »
От интерес искам да попитам какво значение според вас е имал един сън, който сънувах през някакви периоди от време преди. Беше еднакъв, приличаше на картина, защото в него не правех абсолютно нищо и свършваше бързо. В момента, в който се осмелих да променя нещо в него, спрях да го сънувам. Беше много странно, въпреки че го очаквах - сякаш подсъзнанието ни си води собствен живот, който никога няма да разберем.
Сънят беше следният: стоя права в хола у нас и гледам отдалеч през прозореца, който гледа към балкона ни. Там са застанали някакви деца(11-12-13г), които не познавам, но изглежда в съня си празнувах рожден ден или нещо такова. Децата са надвесени над балкона и гледат нещо надолу (живея на 8етаж). Всичко е пропито от червена светлина, много силна, ако трябва да го нарисувам - бих оцветила всичко в различни оттенъци на червеното. Принципно холът и кухнята ни са сляти, та откъдето съм застанала виждам масата, на която се храним. На нея има покривка (бяла, но не ярко - разпознавам я по-скоро от факта, че имаме такава) която се вее, заради отворената балконска врата.
Като цяло атмосферата е доста ужасяваща и застинала. И това беше. Аз стоях и не правех нищо. Защо? Мисля, че ме беше страх. Сковаващ страх. Поне доколкото си спомням. И един ден реших, че трябва да направя нещо в съня си. Да променя нещо (будна го взех решението).
И когато отново го сънувах, се осмелих да ида до масата, и лягайки на нея по корем надзърнах през балконската врата, за да видя децата и евентуално какво гледат (малко не мога да разбера как бих могла да видя какво гледат лягайки на масата, но-сън), което и всъщност мисля, че ме ужасяваше миналите пъти - какво гледат толкова настоятелно. Едно от децата, момче, имаше очила. Видях сякаш само него. От отблясъка на очилата, очите му не се виждаха. Беше изключително въздействащо и ужасяващо и сънят изчезна (не помня да съм се будила някога от този сън - просто го помнех като помеждудругото).
И оттогава спря.
Аз лично си го обясних, че съм преодоляла някакъв голям страх, че съм направила важна крачка в живота си, нещо такова. Но де да знам, може и да има по-специфично значение. Въпреки че обикновено, за сънищата особено, когато си го изтълкуваш сам, е най-близко до истината. (ако има такава)

« Отговор #219 -: Април 15, 2010, 10:33:37 am »
   Права си за последното, но остава и да ни кажеш в реалността, какъв е страхът който си преодоляла? Човешкото подсъзнание е необятно и няма как да разберем проявите му насън, защото за всеки е строго индивидуално.