съвсем конкретно човек трябва да се обърне към себе си – навътре:)
/както и когато транзитира 12-ти дом/
В 8-ми обаче трябва да е по-критичен, направо драстичен, в сравнение с 12-ти дом.
Идвайки от 7-ми дом, където, кулминирайки, трябва да е научил нужното му за партньорството и взаимоотношенията с другите, сега му предстои някак да се прероди – т.е. вътрешни трансформации
/затова и мунданно това е домът на Скорпион/
Целта на пребиваването му в 8-ми дом е да го подготви за мъдростта на 9-ти:) /ако не стигне до такава, то дълбоката емоционалност, с която се свързва 8-ми, определено ще му пречи за идните задачи.

Здрасти АН
Мисля, че ми е ясно горенаписаното, но то е общ принцип, аз по-скоро търся нюанс или нещо по-нетипично, търся "ключ" и не го намирам... :rolleyes:
Не знам защо Сатурн...сигурно стрелям напосоки, просто налучквам :blink:
През 5-ти ми донесе различни любовни връзки все разочароващи, а излизайки от него край на любовен живот за дълго.... :angry:
После през 6-ти възможности за работа и накрая /в началото на 7-ми работа, не добре изглеждаща на пръв поглед, но в последствие - доста добра/
:ph34r: е, за 7-ми ....знаеш...
значи по отношение на работа си уча добре уроците, а за любовта и партньорството ...не ме бива..
та в този ред на мисли..щом не си научих урока по 7-ми какво ли още ме очаква по 8-ми

и още....кога ли изобщо ще си науча този урок :ph34r:
мина вече година от влизането Му в 8-ми и нещата не вървят надобре :angry:
сигурно трябва да е ясно защо, но до кога и как
за съжаление принципа не ми помага, трябва да намеря Ключа, който съвпада с интуицията ми....е , това е единственото в което съм сигурна
има ли нещо общо 8-ми с болестите/от всякакъв вид/ и пристрастеностите, пак от всякакъв вид :rolleyes:
все съм намирала някаква логика в нещата, дори в окултното...пак съм я намирала, но от доста време ми убягва :blink: цари пълен хаос и объркване, а от там и безизходност...