Често получавам на лични различни въпроси и молби.Когато имам време и възможност отговарям...,когато нямам време съм кратка и лаконична.
Времето ми е много ценно. Да не говорим, че ме ревнуват всички близки до мен хора , когато "отдавам енергия" на други, а не на тях.
Дебело подчертавам , че хорарната астрология не е метод за предсказване според мойте разбирания.
НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО,КОЕТО НЕ Е ЗАЛОЖЕНО В НАТАЛА.
Наталната карта изисква време ,за да бъде направен обстоен анализ.
Основното е ректификация на часа. 5 мин разлика могат да донесат сериозни грешки както при анализа..,така и при предсказанието.
Избора на всеки от нас е в основата на предиктивната астрология.
Качвала съм карти на хора родени с минутки разлика...единия министър,другия далеч от политиката.
Да приемем , че една квадратура на дадена планета към друга или стелиум се разглежда по дифолт е подигравка към астрологията и самите нас.
Основните значения на планетите не са просто значения...,те имат дълбок смисъл и вярната интерпретация е индивидуалната за всеки хороскоп.
Не можем да кажем , че един Марс е свързан с борбите и битките.../според древните/ , а с действието и стремежа към бобеност. Древните са ни оставили основите в/у които да изградим механизмите за въздействие в/у натала в унисон към времето в което живеем .
Времето което лично на мен ми е нужно да направя анализ ...задълбочен и точен не е повече от няколко часа. Но тези часове бих могла да ги използвам и за друго :blink:.
И когато виждам...,че тук от време на време ни ползват като кристални топки ми става много смешно , а понякога и мъчно.
Странно..,но често прозират откровенни лъжи. Има и такива сред нас ..,които се хващат на въдицата.Има и други..,които подминават :blink:...Въпрос на избор.
Та,всичко е в избора....