Здравей Гост

Моето мнение - въпрос на избор

• 23 Отговора
  • 3798 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Моето мнение - въпрос на избор
« -: Ноември 22, 2013, 11:11:10 am »
Често получавам на лични различни въпроси и молби.Когато имам време и възможност отговарям...,когато нямам време съм кратка и лаконична.
Времето ми е много ценно. Да не говорим, че ме ревнуват всички близки до мен хора , когато "отдавам енергия" на други, а не на тях.
Дебело подчертавам , че хорарната астрология не е метод за предсказване според мойте разбирания.
НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО,КОЕТО НЕ Е ЗАЛОЖЕНО В НАТАЛА.
Наталната карта изисква време ,за да бъде направен обстоен анализ.
Основното е ректификация на часа. 5 мин разлика могат да донесат сериозни грешки както при анализа..,така и при предсказанието.
Избора на всеки от нас е в основата на предиктивната астрология.
Качвала съм карти на хора родени с минутки разлика...единия министър,другия далеч от политиката.
Да приемем , че една квадратура на дадена планета към друга или стелиум се разглежда по дифолт е подигравка към астрологията и самите нас.
Основните значения на планетите не са просто значения...,те имат дълбок смисъл и вярната интерпретация е индивидуалната за всеки хороскоп.
Не можем да кажем , че един Марс е свързан с борбите и битките.../според древните/ , а с действието и стремежа към бобеност. Древните са ни оставили основите в/у които да изградим механизмите за въздействие в/у натала в унисон към времето в което живеем .
Времето което лично на мен ми е нужно да направя анализ ...задълбочен и точен не е повече от няколко часа. Но тези часове бих могла да ги използвам и за друго :blink:.
И когато виждам...,че тук от време на време ни ползват като кристални топки ми става много смешно , а понякога и мъчно.
Странно..,но често прозират откровенни лъжи. Има и такива сред нас ..,които се хващат на въдицата.Има и други..,които подминават :blink:...Въпрос на избор.
Та,всичко е в избора....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Моето мнение - въпрос на избор
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2013, 11:21:40 am »
С хорарните въпроси толкова се злоупотребява. Задават се едни и същи въпроси почти всеки ден от един и същи ник или от един и същ потребител от различни никове.
Задават се въпроси върху фалшиви натални карти, представени за собствени и т.н.

И какво си мислят тези хора, не знам?! Че като зададат един и същи въпрос 200 пъти и получат 100 отговора "да" и 100 отговора "не", това ще промени нещо?
« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 11:25:46 am от Mirabella »

« Отговор #2 -: Ноември 22, 2013, 11:25:53 am »
Ако никой не отговаря на злоупотребяващите няма да се получава така...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2013, 11:27:30 am »
С хорарните въпроси толкова се злоупотребява. Задават се едни и същи въпроси почти всеки ден от един и същи ник или от един и същ потребител от различни никове.
Задават се въпроси върху фалшиви натални карти, представени за лични и т.н.

Мдаа...Така е! Права си...
Да не коментирам и другото... :blink: Има "професионален астролог" , който влиза с различни никове и задава въпроси - клиентски , за които получава пари...А клиента получава отговор от форума... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Ноември 22, 2013, 11:32:13 am »
Ми, ако отговорът от форума не е професионален (верен, демек), защото ние тук сме любители? Не казвам, че сме по-лоши астролози от профито, но повечето от нас не претендират да бъдат възприемани като професионални астролози. Аз например. Горките клиенти тогава. Блажени да се вярващите, мога само да коментирам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2013, 11:36:14 am »
Ми, ако отговорът от форума не е професионален (верен, демек), защото ние тук сме любители? Не казвам, че сме по-лоши астролози от профито, но повечето от нас не претендират да бъдат възприемани като професионални астролози. Аз например. Горките клиенти тогава. Блажени да се вярващите, мога само да коментирам.

Това искам да кажа...Няма професионалист и аматьор в астрологичен сайт като този.
Има любители и астролози е по-точно според мен.
След като продължават въпросите е логично..,че има познаваемост...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2013, 12:01:36 pm »
Има "професионален астролог" , който влиза с различни никове и задава въпроси - клиентски , за които получава пари...А клиента получава отговор от форума... ;D

Всичко е възможно по принцип, но трябва да си паднал доста ниско да го докараш чак дотам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7 -: Ноември 22, 2013, 12:12:15 pm »
Да,направо буди съжаление.Да те е страх да отидеш на лекар :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2013, 12:29:12 pm »
Да те е страх да отидеш на лекар :P

Или при професионален астролог.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2013, 12:30:57 pm »

Що бе добра съм. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2013, 12:35:42 pm »

Що бе добра съм. ;D

Някои неща не са смешни...или по-скоро , ако гледаме на тях от смешната им страна и ние сме смешни...доста често. Пак въпрос на избор. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2013, 01:42:44 pm »
Задават се въпроси върху фалшиви натални карти, представени за лични и т.н.

Мдаа...Така е! Права си...
Да не коментирам и другото... :blink: Има "професионален астролог" , който влиза с различни никове и задава въпроси - клиентски , за които получава пари...А клиента получава отговор от форума... ;D
Знаем я тази "колежка", който мисли, помни, да заобикаля.
Много липси има там-възпитание, нравствени принципи...Когато не й се отговори тук и сега-ВЕДНАГА , започват обиди, клетви, то -речник, то -чудо...Не е и само в този форум, има я и на други места.
Всичко се плаща някога, някъде, че и по-рано. :lol:

« Отговор #12 -: Ноември 22, 2013, 01:46:26 pm »
Коя е тази персона?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2013, 01:54:16 pm »
Аз си мислех за една,но Енигма май говори за едно лудо Ленче,дето се появи вчера вечерта.И аз не ги разбирам.

« Отговор #14 -: Ноември 22, 2013, 05:10:17 pm »
За мен е подозрително, че на вълни се появяват нови потребители във форума, които направо задават хорарни въпроси и си поставят и хорарните карти даже. Такива примерни, ориентирани, че чак будят съмнение.

*

Asol

• 4140
« Отговор #15 -: Ноември 22, 2013, 06:07:30 pm »
Откъде сте сигурни, че става въпрос за преднамереност и че някой си прави астрологичните консултации чрез отговор на съфорумци ? Не че е невъзможно, но все пак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Ноември 22, 2013, 07:23:45 pm »
Откъде сте сигурни, че става въпрос за преднамереност и че някой си прави астрологичните консултации чрез отговор на съфорумци ? Не че е невъзможно, но все пак.

Асол,нали знаеш...,че празни приказки никога не приказвам.... :blink:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #17 -: Ноември 22, 2013, 07:43:10 pm »
Всеки си има изходна позиция все пак :) Аз например бих се регнала с нов профил, ако искам да задам въпрос, но не и да разкривам детайли от официалния профил. Но това бих направила аз и по тази логика подозирах същата умисъл в други потребители.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #18 -: Ноември 22, 2013, 09:21:10 pm »
Същият ник се активира миналата зима. Само виж колко неща трябва да се отговорят, кой да й прочете /ако е женско, де/ всичката литература и да го даде сдъвкано. то не става така. Астрологията е проста наука, но не е за прости хора.
Приниципите й са прости-на астрологията, но се иска труд, мисъл... :lol:

« Отговор #19 -: Ноември 22, 2013, 11:58:22 pm »
Задават се въпроси върху фалшиви натални карти, представени за собствени и т.н.

И какво си мислят тези хора, не знам?! Че като зададат един и същи въпрос 200 пъти и получат 100 отговора "да" и 100 отговора "не", това ще промени нещо?
Мирабела щом всички се съмнявате че някаква жена или мъж дава въпроси хорарни за да печели пари-което за мен също не е ЧЕСТНО!Защо тогава не се махнат тези теми!