Здравей Гост

Моето мнение - въпрос на избор

• 23 Отговора
  • 3792 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Моето мнение - въпрос на избор
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2013, 01:08:04 am »
С хорарните въпроси толкова се злоупотребява. Задават се едни и същи въпроси почти всеки ден от един и същи ник или от един и същ потребител от различни никове.
Задават се въпроси върху фалшиви натални карти, представени за собствени и т.н.

И какво си мислят тези хора, не знам?! Че като зададат един и същи въпрос 200 пъти и получат 100 отговора "да" и 100 отговора "не", това ще промени нещо?
Мирабела щом всички се съмнявате че някаква жена или мъж дава въпроси хорарни за да печели пари-което за мен също не е ЧЕСТНО!Защо тогава не се махнат тези теми!

Не съм Мирабела..,но ще ти отговоря на въпроса с въпрос.
Защо е необходио да се затрие труда на толкова пчелички ,заради нечии болни амбиции и неустановени
дианози?
И на фона на 30 поста...подобни предложения са не само незрели...,а и провокиращи.

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2013, 09:00:39 am »
Откъде сте сигурни, че става въпрос за преднамереност и че някой си прави астрологичните консултации чрез отговор на съфорумци ? Не че е невъзможно, но все пак.

Асол,нали знаеш...,че празни приказки никога не приказвам.... :blink:

Тогава защо не кажеш кой е този потребител, за да се знае и да не наливат вода в неговата мелница съфорумците, които отговарят на хорарни въпроси ? 

Иначе може да направите карта с пускането на някакъв хорарен въпрос във форума, ако имате съмнения за неговите мотиви.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #22 -: Ноември 24, 2013, 11:49:36 am »
А защо не се направи ограничение - в темите за хорарите да могат да пишат потребители с определен минимален брой публикации? Нещо от рода на 20-30 броя примерно?

Така всички новодошли дето са тук само за това отпадат автоматично. И трудът на потребителите, които отговарят ще бъде по -оценен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2013, 12:38:58 pm »
А защо не се направи ограничение - в темите за хорарите да могат да пишат потребители с определен минимален брой публикации? Нещо от рода на 20-30 броя примерно?

Така всички новодошли дето са тук само за това отпадат автоматично. И трудът на потребителите, които отговарят ще бъде по -оценен.

Не знам дали е възможно да има ограничения :rolleyes:...за определени теми.Въобще дали формата на форума позволява подобно нещо... :-\ :rolleyes:
Ще го обсъдим...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците