Здравей Гост

Какъв ужас! Да си умреш девствен!

• 158 Отговора
  • 21864 Прегледи
Re: Какъв ужас! Да си умреш девствен!
« Отговор #80 -: Ноември 25, 2013, 05:03:28 pm »
Забележете,че У5 И У8 имат общ управител-Меркурий в Сатурнов знак,че и в 12-ти дом.Аз като ви казвам за тоя Сатурн  :blink:
Не е казано, че е само от пети и осми, може някои и от претенциозност да са си останали така. Case in point — тоя Ръскин.
Това не е претенциозност,а оправдание!
Претенциозност, оправдания, комплекси… причини бол.
Комплексите към кой дом ги съотнасяте? На мен ми се струва,че са към 12-ти....
Между другото така по има логика… донякъде:
Андерсен, У12 в 8 (Плутон в 3-ти)
Л. Карол, У12 в 1 (Плутон в 5-ти)
Хувър, У12 в 6
Сефте на 40, У12 в 6
Ръскин, У12 в 2

Сега ще видя и аспектите с У12 :)

« Отговор #81 -: Ноември 25, 2013, 05:07:53 pm »
Соник не съм съгласен до някъде. На мен 12 ти дом ми е в близнаци и рак. До колкото знам, луната (Рак) ми е в 6ти дом. А характерно за гейове и тн е характерен съвпад венера и мерк...Ми не съм пидирас да ти кажа, даже ме отблъскват...И не живея в заблуда за партньорките ми Нептун У8 в 5ти хич ама хич не съм живял в илюзии и тн...Даже гледам повече прагматично от колкото емоционално...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #82 -: Ноември 25, 2013, 05:10:22 pm »
Соник не съм съгласен до някъде. На мен 12 ти дом ми е в близнаци и рак. До колкото знам, луната (Рак) ми е в 6ти дом. А характерно за гейове и тн е характерен съвпад венера и мерк...Ми не съм пидирас да ти кажа, даже ме отблъскват...И не живея в заблуда за партньорките ми Нептун У8 в 5ти хич ама хич не съм живял в илюзии и тн...Даже гледам повече прагматично от колкото емоционално...:)
Върхът на дома нали е в Близнаци, що се плашиш? :) Пък и тук нищим хронична девственост, не пидираси ;D

« Отговор #83 -: Ноември 25, 2013, 05:12:16 pm »
Виж какво пише за Хувър..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #84 -: Ноември 25, 2013, 05:12:23 pm »
Това,което описваш няма нищо общо с нещата,които изброихме досега  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #85 -: Ноември 25, 2013, 05:13:09 pm »
Виж какво пише за Хувър..:)
Виж какво пише за върха на дома :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #86 -: Ноември 25, 2013, 05:19:57 pm »
да- паранои, страхове, проблеми с психиката са по 12 дом - от тази гледна точка си го обяснявам. ето, че и в последната карта има връзка. Секстила с у12 е минал, но действие вярвам , че има. По- важно е разбира се разположението на у5,8 в 12ти дом
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #87 -: Ноември 25, 2013, 05:37:26 pm »
Гледала съм автобиографичен филм за Андерсен, в него ясно беше показана връзката му с жена, чела съм и автобиографична книга, в него също.

И не се притеснявай от писателите на детска художествена л-ра - повечето са писали за това, което са нямали по една или друга причина, а именно - деца и са го правили изключително добре :blink:

Заглавието на темата си я озаглавила с "ужас", но от друга страна вълнуването от такива теми, касаещи половия живот на други, както и гласното споделяне на интимния, в случая форума е психологично отклонение и говори за дефицити. Та не знам къде е ужасът ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #88 -: Ноември 25, 2013, 06:35:00 pm »
Е тр. меркурий и сатурн са в съвпад в скорпион, затова избиват такива обсъждания относно сексуалността :P

« Отговор #89 -: Ноември 25, 2013, 08:18:54 pm »
Гледала съм автобиографичен филм за Андерсен, в него ясно беше показана връзката му с жена, чела съм и автобиографична книга, в него също.

И не се притеснявай от писателите на детска художествена л-ра - повечето са писали за това, което са нямали по една или друга причина, а именно - деца и са го правили изключително добре :blink:

Заглавието на темата си я озаглавила с "ужас", но от друга страна вълнуването от такива теми, касаещи половия живот на други, както и гласното споделяне на интимния, в случая форума е психологично отклонение и говори за дефицити. Та не знам къде е ужасът ;D
Не обсъждам интимния живот на някой от форума,така че не виждам какъв е проблема. Мога да обсъждам свободно каквото ми душа иска-не преча на никой. А и темата лично на мен ми е полезна,надявам се и на други.И да,ужас е да умреш девствен.Секса е едно от малкото удоволствия в живота  :blink: А коментара ти е показателен,че се чувстваш засегната по някакъв начин и нищо повече от това ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Ноември 25, 2013, 10:46:04 pm »
Моята теория дотук е У5 или У8 в аспект със Сатурн или намиращи се в сатурнов знак...У5 или У8 в 1-ви дом.Явно това се явява един вид самодостатъчност.

тц..Твърдо не!
Имам управител на 5-ти Марс във втори дом-козирог.Марс е в секстил със Сатурн. Управител на 8-ми Луна в точен секстил Сатурн.
Имам мноо деца и отличен сексуален живот...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Ноември 25, 2013, 10:48:21 pm »
Значи, в два случая има У5 в 1 — може да са били привърженици на философията на ген. Рукавишников :)
Той Рукавишников на всеки е бил масажист.Пък шеф на ФБР и Ал Капоне може да е опънал без да разберем.
С тая Венера в Козирог не ми звучи като девственик :)
Венера в Козирог? Козирог-Сатурн Сатурн-Ограничение  :blink:
Падат си по-скоро… освободени :) Особено в леглото :)

От къде знаеш? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Ноември 25, 2013, 10:57:28 pm »
да- паранои, страхове, проблеми с психиката са по 12 дом - от тази гледна точка си го обяснявам. ето, че и в последната карта има връзка. Секстила с у12 е минал, но действие вярвам , че има. По- важно е разбира се разположението на у5,8 в 12ти дом

Тц...
Но преди да споделя...те питам защо мислиш,че са по 12-ти дом?

« Отговор #93 -: Ноември 26, 2013, 07:14:38 am »

Тц...
Но преди да споделя...те питам защо мислиш,че са по 12-ти дом?
Не съм Зикову,но ще се включа.12-ти дом е свързан с подсъзнанието и тайните.Логично е според мен да е свързан и със страховете и психиката както и със всичко,което държим заключено в нас. А ти какво мислиш по въпроса,Марая?  :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #94 -: Ноември 26, 2013, 07:52:31 am »
Може би защото 12ти дом е в горната хемисфера и Марая има предвид, че е видим дом, няма как в него да има тайни и страхове. Освен това, това е домът на трансперсоналното, където личността се разтваря, а страховете са задръжки, които няма как да са в дома на сливането с всеобщото.
Страховете и проблемите с психиката сигурно са по четвърти дом, нарушения в мисловната функция и по трети дом :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #95 -: Ноември 26, 2013, 08:07:11 am »
аз до колкото знам психични заболявания и психиатрии, дисфунции, болници- всякакъв род - от тази гледна точка го казвам са по 12 дом. Ако си психично болен- то се вижда.
Страхове и паранои мисля, че са по осми дом. ако си параноик- и това има явно проявление.
А белези в съзнанието нанесени в ранна детска възраст- да, те може би са по 4ти. Тях може да ги къташ дълбоко- докато се ядосваш или усмихваш на света..

и виждам че и в 3те карти до тук у5,у8 и у12 или 12ти дом са взаимосвързани.

всичко е въпрос на съвкупност- с у 5 и у 8 и аз съм като Марая- но те не са засегнати 12 домно. имам 12 домно слънце, но това не значи, че съм куку...нали.. :blink:....надявам се... :blink:

« Отговор #96 -: Ноември 26, 2013, 09:19:50 am »
Казано по този начин-страховете са по водните домове  :blink:

« Отговор #97 -: Ноември 26, 2013, 09:23:37 am »
Може би защото 12ти дом е в горната хемисфера и Марая има предвид, че е видим дом, няма как в него да има тайни и страхове. Освен това, това е домът на трансперсоналното, където личността се разтваря, а страховете са задръжки, които няма как да са в дома на сливането с всеобщото.
Страховете и проблемите с психиката сигурно са по четвърти дом, нарушения в мисловната функция и по трети дом :rolleyes:
  12-ия дом - Риби принцип

процес на разложение

Очаквания, копнеж, мечти, надежди, страх, слабост, тайни, влияние, пристрастяване, отношение към критиката на другия, тайната на началото

Ключови думи и символи:
Алкохол, анонимност, антена, етер, разлагане, уклончив, упойка, измама, хаос, дрога, Фата Моргана, телевизия, филм, бягство, безграничност, тайна, помощ, нелегалност, илюзия, космос, болница, лъжа, маска, медии, море, състрадание, мистика, наркоза, мъгла, временно положение, опиянение, сияние, огледало, тишина, страст, субкултура, символ, измама, трансцендентен, сън, утеха, скрит, забулване, чудо, съмнение

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #98 -: Ноември 26, 2013, 09:34:55 am »
медиите по 12 дом ли са?

« Отговор #99 -: Ноември 26, 2013, 09:36:26 am »
Тук не пише нищо за медии...а за телевизията и филмите,които са един вид бягство от действителността  :P