Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 26, 2013, 03:28:48 pmЦитат на: remedeos в Ноември 26, 2013, 03:20:58 pmАми надига се кундалинито,ама майстор тантрист си трябва,че ако обърка задната помпа може и да изреве като кастрат.Предната, задната, важното е да активира чакрите И да не тръгне да трие на сухо, а първо да смаже и подгрее цилиндрите подходящо.Аз без смукач не паля лесно... Според мен жените трява да го имат в предвид...
Цитат на: remedeos в Ноември 26, 2013, 03:20:58 pmАми надига се кундалинито,ама майстор тантрист си трябва,че ако обърка задната помпа може и да изреве като кастрат.Предната, задната, важното е да активира чакрите И да не тръгне да трие на сухо, а първо да смаже и подгрее цилиндрите подходящо.
Ами надига се кундалинито,ама майстор тантрист си трябва,че ако обърка задната помпа може и да изреве като кастрат.
Типичен женски отговор, която не разбира от запалване на...кола..
Вследствие изживян стрес задната чакра се е затворила и сега се налага да я активирам.Мисля да се обърна към гей тантрист,защото тяхната звезда се върти най-бързо.Не става с обикновен монтьор или водопроводчик.
Задната чакра е само за посветени
Ремедос, а ако попаднеш на миньор с къртач, какво ще го прайш..
Магарето е инатливо животно..
Цитат на: Нерил в Ноември 26, 2013, 04:05:00 pmМагарето е инатливо животно..Първо да се опознаят други чакри, тази е последна стъпка в посвещението
Цитат на: Нерил в Ноември 26, 2013, 04:05:00 pmМагарето е инатливо животно..Като подхождаш към задните чакри, трябва да разбираш от дума — т.е. да не си магаре Че иначе остават кофти спомени, стават запушвания и после пада голямо убеждаване, че ти не си магаре, въобще страшна кандармъ.
Ясно...Нямаш против, така ли?
Соник, тебе първо ще те посветим в Елевзинските мистерии с Ремедоската, пък после ще видим, ако издържиш входящия тест.
Цитат на: Lillie в Ноември 26, 2013, 04:15:42 pmСоник, тебе първо ще те посветим в Елевзинските мистерии с Ремедоската, пък после ще видим, ако издържиш входящия тест. Ого! Я разправи… какви изпитания чакат Адепта? Двете заедно ли ще ме посвещавате?
Мисля да се обърна към гей тантрист,защото тяхната звезда се върти най-бързо.Не става с обикновен монтьор или водопроводчик.
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 26, 2013, 04:18:44 pmЦитат на: Lillie в Ноември 26, 2013, 04:15:42 pmСоник, тебе първо ще те посветим в Елевзинските мистерии с Ремедоската, пък после ще видим, ако издържиш входящия тест. Ого! Я разправи… какви изпитания чакат Адепта? Двете заедно ли ще ме посвещавате? Гей-тантрист нали не си?
Малко енигматично се изказваш за мистериите