искаш да кажеш, че в процесинга е “клин, клин избива”? – Марсово действие.
А рутината и навиците са Сатурнови ....
Процесингът има много техники и се подхожда по много различни начини.
Една от техниките е тази на натискането на бутоните.
И не е на принципа клин клин избива.
На принципа на изчерпването на реакцията е.
Вместо да потискаш, точно обратното-изкарваш наяве и почваш да се занимаваш с него, докато и на двама ви писне-на теб и на нещото, и то подвие опашка.
Примерно ако много ти се киха и ти потискаш кихането, процесинга ще те накара да се разкихаш и ще те принуди да кихаш, докато ти писне и на теб, и на кихането.
Техниката е много успешна впрочем.
Аз без да знам съм я правила с клубовете на дира. Помня, че като влязох преди години, подскачах от всяка реплика, речена ми напреки, направо очите ми се наливаха с кръв и бодях като бик червено.
Ама след години натискане на тоя бутон вече ми писна и просто подминавам всякакви реплики, прескачам ги с навити крачоли дъждовно ручейче.
Клубовете изиграха много важна роля в живота ми, просто тия реакции вече ги няма.
Ами ако ги нямаше клубовете, колко живота щяха да ми се натискат тия същите бутони до изчерпване на бичото в мен, а? <_<
А рутината и навиците се рушат с прикриване...
И остава да разчитаме да правим верни избори:)
Един много напреднал в хуанизма мой приятел миналата година каза нещо - Истинските важни избори в живота ми никога не ги правя аз, оставям това на духа.
Та и аз така-от мен се иска да съм нащрек и да чета знаци, другото не е моя грижа. :rolleyes: <_<