Ако говорим за аромати, най-любими са ми бяла акация, липа, жасмин и фрезия. И повечето ми парфюми са с такъв аромат - свеж цветен, нежен, не толкова натрапчив. Не обичам тежки, студени и силни парфюми, от типа на Шанел и Диор. Ориенталски също недолюбвам, макар че един от любимите ми, който редовно ползвам - Хипноз на Ланком, минава за такъв... Това лято и аз се влюбих в Ели Сааб - вариантът тоалетна вода с жасмин (парфюмът е с гардения). Миналото лято се изкушавах да си взема Боди на Бърбъри, но добре че първо пробвах мостра - оказа се твърде сладникав за мен. Други два любими - Премиер Жуа на Нина Ричи и Ин лав егейн на Ив Сен Лоран, ползвам ги редовно.
Мъжки парфюм много трудно харесвам, повечето ми идват твърде силни и натрапчиви. Не понасям спортни и морски аромати. Навремето на бившия много трудно му избирах парфюм за подарък, добре че вкусовете ни съвпадаха. Винаги вземам нещо, което да харесва и на мен, нали после аз ще го душа.

Дървесно-шипрови са ми любими, с лек аромат на тютюн. Имаше един мъжки на Каролина Херера - това е моят аромат (за мъж).
Много обичам аромата на канела, ванилия и карамел, а сладкият бадем ми действа като афродизиак. Има едни кремове и лосиони за тяло с аромат на бадем, направо полудявам.

Ароматите, които дават за Овен - по-наситени и спортни - не ми допадат изобщо. Може би в предпочитанията съм по-силно повлияна от Луната.
Венера в Овен, Луна в Рак.