Здравей Гост

Любими вкусове и аромати - астрологично

• 41 Отговора
  • 6265 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Любими вкусове и аромати - астрологично
« Отговор #40 -: Ноември 29, 2013, 09:05:56 pm »
Само твоите толумбички :P

Re: Любими вкусове и аромати - астрологично
« Отговор #41 -: Ноември 30, 2013, 12:15:43 pm »
За теб ми се струва,че когато имаш наистина силна, дълбока/8 дом/ връзка, споделена по местоживеене и с деца-ще се изяви есенциалното на луната ти-говоря за майчинство, готвене, такива. Има секстил с марс, ако не греша. Засега стелиумът в овен натежава, но и ти сега си повече венера.

Луната е в тригон с Марс, това е най-точният аспект в хороскопа ми, делят ги десетина минути.

Енигма, навремето готвех и го правех с удоволствие, но когато имаше повече време и за кого да го правя... Аз самата, макар и по-прецизно да си подбирам храната, съм доста семпъл човек откъм хранителни навици и се задоволявам с малко. Нашите вкъщи все ме юркаха да сготвя нещо вкусно и отнемащо повече време, тях все ги мързеше и гледаха да спретнат бърза вечеря или обяд, без много фантазия. Но най-много обичах да готвя за гаджетата си (по-сериозните) - тези, които са идвали у нас. Там беше голямо угояване.  ;D
Затова ли обичам да угоявам мъжете?  ;D И на мен Луната ми е в тригон с Марс  :P
Значи от това идел меракът за готвене… успокоих се. Лили, кога ти, кога аз, гладни с тия тригони няма да останем :)
  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд