Здравей Гост

Силна интуиция

• 24 Отговора
  • 3945 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Силна интуиция
« Отговор #20 -: Ноември 29, 2013, 05:02:16 pm »
За по-изявена интуиция си е нужна  вода.Не случайно кралица чаши в таро се свързва с интуитивна жена и гадателка.Обаче за каквито и аспекти да говорим,най важен е Меркюри.За да не се изгубим в океана от илюзии,усещания и прозрения ни трябва умел водач.Вестоносецът е този,който ще достави ,анализира и разшифрира сигналите на подсъзнанието до съзнателния ум.Защото може да имаме факсове от отвъдното,но е необходимо четецът на записките Меркурий  да е добре поставен.Също искам да отбележа,че интуиция и ясновидството са различни неща.Ясновиждащия е и интуитивен,но не е задълж. интуитивния да има пророческа дарба.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Ноември 29, 2013, 06:25:05 pm »
Рибешка Луна в съвпад с Юпитер и каре с Нептун ..
Признала съм я !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #22 -: Ноември 29, 2013, 09:04:25 pm »
За по-изявена интуиция си е нужна  вода.Не случайно кралица чаши в таро се свързва с интуитивна жена и гадателка.Обаче за каквито и аспекти да говорим,най важен е Меркюри.За да не се изгубим в океана от илюзии,усещания и прозрения ни трябва умел водач.Вестоносецът е този,който ще достави ,анализира и разшифрира сигналите на подсъзнанието до съзнателния ум.Защото може да имаме факсове от отвъдното,но е необходимо четецът на записките Меркурий  да е добре поставен.Също искам да отбележа,че интуиция и ясновидството са различни неща.Ясновиждащия е и интуитивен,но не е задълж. интуитивния да има пророческа дарба.
Освен вода, огън-също-духовния мундотригон, понякога и уран-една такава тип научна интуиция, , древните тачат и сатурн. Аз също. Нивото на проработка, нека ви знучи както си искате ,но човекът зад хороскопа е важен, а ние не можем да знаем колко е израснал в развититето си. К,во остава-земята е неглижирана, не мисля съвсем така щом говорих за сатурн...
Обичам пунктуацията, и особено многоточието. :blink:
Меркюри, казваш Елфидка., той е говорител на слънцето, неслучайно не се отделя на повече от 28 градуса, дали е в този, или съседния знак...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #23 -: Ноември 30, 2013, 01:09:44 am »
Ето Ви човек със силна интуиция.
Не един път е познавала неща, които ще се случат, говорим за големи неща като 9ти Септември, смърт и т.н...
Умее и да гадае..

Какво виждате в тази карта?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #24 -: Ноември 30, 2013, 01:26:37 am »
да- както казаха момичетата - силен мерк, но аз си мисля, че 8мия дом също би трябвало да е важен. За мен той е психиката и съзнанието и осъзнаването на подсъзнанието.

Тук имаме пак планета на ИЦ - подсъзнанието. Еднакъв у -л на 8ми и 1ви дом, на трон на АЦ. също мисля, че тригона слънце луна позволява на жената ясно да осъзнава и да разбира онова, което луната нашепва.
Според мен един хармоничен аспект слънце луна в картата показва възможност за абсолютно разбиране (слънце) на интуинцията(луна). възпроизвеждане вътрешното (луна) навън (слънце).
Меркурия само ще каже дали ще използваш реч и как ще я използваш- или писания. Но ти може да рисуваш - можеш по друг начин да си изразяваш инуитивните усещания- или само с поглед дори.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 01:31:07 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"