Здравей Гост

Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...

• 90 Отговора
  • 11763 Прегледи
Re: Сексуалните Маниаци и Техните Жертви...
« Отговор #40 -: Ноември 30, 2013, 07:00:07 pm »
А какво мислиш за картата,която качих...тази предишната? Страхотна си!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #41 -: Ноември 30, 2013, 07:03:16 pm »
Марс каре сатурн-сигурно има блокирана по някакъв начин сексуалност.Постояно подтискан гняв.Съвпада на Луна с Уран,както и АС в съвпад с Уранов възел го правят буре с барут.Непредсказуем и опасен,когато загуби контрол.
А Марс каре Юпитер какво ти говори? Неспособност да контролираш гнева си? Питам понеже имам същия квадрат в натала само с един градус орбиса...

« Отговор #42 -: Ноември 30, 2013, 07:09:07 pm »
Това, което споделя, може да не са всичките порочни мисли, които се въртят в главата му. Но в повърхностен разговор на обществено място би трябвало да се държи сдържано, дори възпитано. Моето предположение е, че има сериозни проблеми в изразяването на чувства и емоции поради страх от отхвърляне. Във връзките не би трябвало да му върви - кратотрайни и бурни. Комплекс за величие, вечно недоволство от постигнатото? Това е по картата на приятеля на Нерил.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Ноември 30, 2013, 07:09:19 pm »
Ако Слънцето изобразява бащата...какво ни говори квадрата му с Нептун? Дали не намеква,че бащата е имал психически проблеми,или че може би е бил пристрастен към наркотици или алкохол? Все неща,които биха замъглили съзнанието му...

А защо не...бащата да е писател,артист..музикант? :rolleyes:
По-скоро съвпада на Слънце/Нептун би говорил за пристрастяване.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Ноември 30, 2013, 07:11:15 pm »
Ако Слънцето изобразява бащата...какво ни говори квадрата му с Нептун? Дали не намеква,че бащата е имал психически проблеми,или че може би е бил пристрастен към наркотици или алкохол? Все неща,които биха замъглили съзнанието му...

Не си представям писател,артист и музикант да насилва сексуално детето си  :-X Това,което описваш е висшото проявление на Нептун.Ако беше отработил планетите си на такова ниво едва ли щеше да е толкова....и аз не знам каква дума да използвам.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2013, 07:12:42 pm »
Марс каре сатурн-сигурно има блокирана по някакъв начин сексуалност.Постояно подтискан гняв.Съвпада на Луна с Уран,както и АС в съвпад с Уранов възел го правят буре с барут.Непредсказуем и опасен,когато загуби контрол.
А Марс каре Юпитер какво ти говори? Неспособност да контролираш гнева си? Питам понеже имам същия квадрат в натала само с един градус орбиса...
не,сам по себе си не дава неспосбност за контрол,при много дава повишена потентност и изобилие от енергия.Обаче в тази карта подсилва карето и навярно раздува комплексите и язвителността.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 30, 2013, 07:13:58 pm »

Не си представям писател,артист и музикант да насилва сексуално детето си  :-X Това,което описваш е висшото проявление на Нептун.Ако беше отработил планетите си на такова ниво едва ли щеше да е толкова....и аз не знам каква дума да използвам.

Хора всякакви.Не всичко,което блести е злато.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #47 -: Ноември 30, 2013, 07:15:18 pm »
При мен лично не е дал изобилие от енергия,за силена потентност не знам.Може би...По скоро съм ужасно нетърпелива.Искам всичко да става сега и веднага  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2013, 07:17:40 pm »
Качвам картата на един приятел на Нерил,за който той ми сподели,че обичал да измъчва жените...емоционално.

Във ведическата му карта не виждам еднозначно потвърждение за такъв модел в отношенията.
Евентуално ако часът на раждане е малко по-късен (с около 3 минути) бих могла да изсмуча от пръстите такова предположение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #49 -: Ноември 30, 2013, 07:18:02 pm »
При мен лично не е дал изобилие от енергия,за силена потентност не знам.Може би...По скоро съм ужасно нетърпелива.Искам всичко да става сега и веднага  :blink:
Така се хвалят някой с аспекта. ;D

« Отговор #50 -: Ноември 30, 2013, 07:26:40 pm »
Подозрително кръгъл ли е часът на раждане?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2013, 07:27:57 pm »
Подозрително кръгъл ли е часът на раждане?

2.00 през нощта, няма потвърждене в Д9.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2013, 07:29:04 pm »
По предната карта на жената толкова много крещи 8 дом,че боли..Луната е У8,намира се в Скорпион и за капак в каре с Плутон в 8д.Представям си как е преживявала еммоц. всичко преживяно..Анаретен и забит Марс шир.съвпад Сатурн в 8д.Като че ли описват типа насилник-псих.кастрат.
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 08:40:49 pm от remedeos »

« Отговор #53 -: Ноември 30, 2013, 08:34:31 pm »
Наблюдвайки картите на насилниците и жертвите забелязвам следната тенденция-най често срещана е Луната в Риби и в Скорпион.Ще прегледам още много карти,но засега това ми прави впечатление...

« Отговор #54 -: Ноември 30, 2013, 08:39:28 pm »
Ето я и следващата карта.Този път е на мъж страдал от сексуално насилие.Бил изнасилван от втория си баща.Започва да употребява морфин на 17 годишна възраст.По късно започва и да проституира...

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 30, 2013, 08:43:01 pm »
Наблюдвайки картите на насилниците и жертвите забелязвам следната тенденция-най често срещана е Луната в Риби и в Скорпион.Ще прегледам още много карти,но засега това ми прави впечатление...

От 5-10-15-25 или 50 карти представителна извадка не се прави! Това го запомни ...ще ти е нужно.
Основните неща от които започва астрологията са няколко. И от тях зависи до къде и колко ще можем да "познаваме"...
Сексуални - Марс/Плутон
Мания - Плутон...

Луната е ОТ ОСНОВНО ЗНАЧЕНИЕ ВЪВ ВСЯКА КАРТА...НО ТЯ ИМА ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ,ФУНКЦИИ...,КОИТО СЕ СВЪРЗВАТ С ПОТРЕБНОСТИТЕ!

ВЪВ ФОРУМА ИМА ТЕМА ЗА НАСИЛНИЦИТЕ...РАЗТЪРСИ СЕ И Я НАМЕРИ! ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПУСКАШ ТЕМИ...И НЕ ПРАВИ ОБОБЩЕНИЯ НА АНГРО!
Не заради себе си...правя забележката,а заради тънкообидни потребители.

« Отговор #56 -: Ноември 30, 2013, 08:46:14 pm »
Марая и моя бъдещ мъж е с Луна в Риби...Не разбирам кой засягам и с какво.Защо да не можем да правим обобщения? Нали така стигаме до истината? Като сравняваме,като съпоставяме.И моята Луна да беше в Риби,пак бих написала същото  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 30, 2013, 08:55:25 pm »
Марая и моя бъдещ мъж е с Луна в Риби...Не разбирам кой засягам и с какво.Защо да не можем да правим обобщения? Нали така стигаме до истината? Като сравняваме,като съпоставяме.И моята Луна да беше в Риби,пак бих написала същото  :blink:

Защото няколко карти не са и не - могат да бъдат представителна извадка.
Хората се обиждат лесно тук във форума...Печелиш врагове! :blink:

п.п. Бившият ми съпруг беше новолунна риба. Имам представа...
Астрологията не заклеймява-това е идеята...Всичко е въпрос на избор!

« Отговор #58 -: Ноември 30, 2013, 10:00:51 pm »

Защото няколко карти не са и не - могат да бъдат представителна извадка.
Хората се обиждат лесно тук във форума...Печелиш врагове! :blink:

п.п. Бившият ми съпруг беше новолунна риба. Имам представа...
Астрологията не заклеймява-това е идеята...Всичко е въпрос на избор!
С Това,че искам да науча повече неща ли? Не знаех,че трябва да говорим само за цветя и рози.Много повърхностно ми се струва някак...Тогава щом не може няколко карти да бъдат представителна извадка защо изобщо си правим труда да ги коментираме? Нали така се почва...От няколко карти,после ще станат повече и повече  :blink: Кой и с какво сме заклеймили? Качваме карти на съвсем неутрални хора. А насилниците дори и да чета за тях-ами те са много видове.Има хора,които насилват животни.Насилник е прекалено общо понятие.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #59 -: Ноември 30, 2013, 10:05:07 pm »
Спокойно! :blink:Ето аз съм с рибя Луна и съвсем не виждам повод да се обиждам.Трябва да съм щукнала съвсем.