Здравей Гост

Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала

• 62 Отговора
  • 8686 Прегледи
Re: Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала
« Отговор #20 -: Декември 04, 2013, 03:11:12 pm »
Аз никога няма да имам пари.Венера в в квадрат с Плутон и в полуквадрат с Уран...А да споменавам ли и че Плутон е с съвпад с ЮЛВ  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #21 -: Декември 04, 2013, 03:12:37 pm »
Дрийм , като намеря тоя богатият партньор, ще ти отпусна 1 милион на пук на Уран,Венера и Плутон )))  :P :wub: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #22 -: Декември 04, 2013, 03:12:52 pm »
Джъстин Бийбър...

« Отговор #23 -: Декември 04, 2013, 03:13:15 pm »
Моята теза е че бързият успех при мъжете води до катастрофални последици после. Не е от завист или да гледам в джобовете на другия, но моите наблюдения са такива, особенно на посоченият Дж. Белфърд...
Слунцето по дом и знак и аспектите към Мерк и Уран или Юпитер, не се ли гледат, според вас?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #24 -: Декември 04, 2013, 03:14:27 pm »
Нерил, браво. Отдавна не бях виждала смислена тема, това ми хареса. Поздравления :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #25 -: Декември 04, 2013, 03:15:15 pm »
Нерил, браво. Отдавна не бях виждала смислена тема, това ми хареса. Поздравления :)
Мерси..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #26 -: Декември 04, 2013, 03:15:19 pm »
Моята теза е че бързият успех при мъжете води до катастрофални последици после. Не е от завист или да гледам в джобовете на другия, но моите наблюдения са такива, особенно на посоченият Дж. Белфърд...
Слунцето по дом и знак и аспектите към Мерк и Уран или Юпитер, не се ли гледат, според вас?
Мерк за какво ни е? Той няма отношение към парите.Важна е Венера като мунданен управител на парите,Юпитер в ролята на Късметът,Плутон като мунданен управител на 8-ми дом (парите на другите) и Уран (като внезапния късмет,шанс и като мунданен управител на дома на сбъднатите желания)

« Отговор #27 -: Декември 04, 2013, 03:17:08 pm »
Мерка не е ли за комуникацийте и природният интелект на човека. За да си богат, трябва да си началник ръководител и лидер най малкото

« Отговор #28 -: Декември 04, 2013, 03:17:29 pm »
Аз никога няма да имам пари.Венера в в квадрат с Плутон и в полуквадрат с Уран...А да споменавам ли и че Плутон е с съвпад с ЮЛВ  :cry3:
никога не казвай никога  :P
може Венера да е в квадрат с наталния Плутон, но един ден тригон с транзитния да ти донесе финансов успех
освен това гледай У2 как е поставен и какво имаш във 2д
Плутон е там,ама в съвпад с ЮЛВ  :blink:

« Отговор #29 -: Декември 04, 2013, 03:18:53 pm »
Всички сте или ще станете феймъс, но се надявам да си припомните как сте си изкарвали добре(макар и на моменти с мен)...:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #30 -: Декември 04, 2013, 03:20:38 pm »
Ами  за да извадиш лев си трябва и аналитичен акъл.Особено в бизнеса.Важен е Мерка и как..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #31 -: Декември 04, 2013, 03:23:03 pm »
тр Плутон опозиция на Венера (в съвпад с Юпитер) крадрат с тр Уран върши ли работа? Мога да намажа и аз нещо покрай този успех хихиххи

Аз нямам аспект между Венера и Плутон. Той ми е У2. Но пък никога не съм имала липса на пари. Е, няма ад имам внезапен Уранов шанс за забогатяване, но не гледаме ли финансови възможности или гледаме свръх богатство  ;D

По тази логика съвпад на Венера и Сатурн трябва да води до бедност?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #32 -: Декември 04, 2013, 03:26:22 pm »
тр Плутон опозиция на Венера (в съвпад с Юпитер) крадрат с тр Уран върши ли работа? Мога да намажа и аз нещо покрай този успех хихиххи

Аз нямам аспект между Венера и Плутон. Той ми е У2. Но пък никога не съм имала липса на пари. Е, няма ад имам внезапен Уранов шанс за забогатяване, но не гледаме ли финансови възможности или гледаме свръх богатство  ;D

Правилно си задавш въпроса, но става дума за хора който са феймъс...за не феймъс няма как да ги знаеме...Но ако ти се сещаш за човек с такъв потенциал, ще е супер да го постнеш тук...

« Отговор #33 -: Декември 04, 2013, 03:27:55 pm »

Първо се разглежда рождения потенциал.Какъвто и транзит да мине няма да се случи нищо,ако не е дадено по натал...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #34 -: Декември 04, 2013, 03:29:30 pm »
Съвпад Венера/сатурн може да даде и банкер.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #35 -: Декември 04, 2013, 03:30:07 pm »
и на мен тази тема ми хареса  :blink: :blink: имам повечето от нещата които изброихте  :sun: :soe: :ven: :tri: :jup: ,   :jup: :kva: :plu: , но пък управител на 2ри ми е нептун i втори управител уран и двамата  кацнали на АСЦ
, което си е много широки пръсти от където и да го погледнеш  ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #36 -: Декември 04, 2013, 03:30:47 pm »
Дакота Фанинг...

« Отговор #37 -: Декември 04, 2013, 03:33:18 pm »
Ремедеос, за банкер трябва по дълаг период...Например Дж. Пи Морган или любимата фамилия на Веско Ротшилд...
За банкер ако имате наталите на Стенли О' Нийл- негъра дето докара Мерил до фалит или на Лорън Блакфейн СЕО на Голдмън Сакс...плеснете им наталите, ако ги имате

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #38 -: Декември 04, 2013, 03:36:15 pm »
Уорън Едуард Бъфет е американски инвеститор, бизнесмен и филантроп. Считан е за най-великия инвеститор в историята на модерните финансови пазари. Бъфет е главен изпълнителен директор и най-голям акционер на Бъркшър Хатауей. Богатството му се оценява на около 62 милиарда щатски долара. На 5 март 2008 г. списание „Форбс“ го класира като най-богатият човек на света.

много щеше да ми е интересно на Принц Алуалед Бин Талал Алсауд  или на някой друг шейх картата да се види ... :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #39 -: Декември 04, 2013, 03:39:17 pm »
никога не казвай никога  :P
може Венера да е в квадрат с наталния Плутон, но един ден тригон с транзитния да ти донесе финансов успех
освен това гледай У2 как е поставен и какво имаш във 2д
Плутон е там,ама в съвпад с ЮЛВ  :blink:
Забрави го този Плутон във 2д и квадрата му към Венера у2, която пък е изгоряла  :blink: , все пак не е толкова трагично положението, имаш Венера У2 в 5д в секстил със Сатурн У5 в 3д- може да спечелиш от игра на покер  ;D освен това Венера ти е в знаков съвпад с Юпитер У4 в 6д, който е в сексил и във взаимна рецепция с Уран У6 в 4д- успешно може да работиш с недвижими имоти или на компютъра вкъщи
Благодаря ти,Акрукс!  :blink: