Здравей Гост

Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала

• 62 Отговора
  • 8669 Прегледи
Re: Психология на ранният и бърз успех(финансов) в натала
« Отговор #40 -: Декември 04, 2013, 03:44:31 pm »
За шейховете, какво ти е интересно, че лежат и си чешат пълните с гниди бради ли...хихихихихихи...
Уорън Бъфет е интересна личност, но не знам успехът да му е дошъл рано...не съм сигурен
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #41 -: Декември 04, 2013, 03:48:47 pm »
За шейховете, какво ти е интересно, че лежат и си чешат пълните с гниди бради ли...хихихихихихи...
Уорън Бъфет е интересна личност, но не знам успехът да му е дошъл рано...не съм сигурен
как да не ми е интересно ... как може да се родиш с толкова пари...това е финансов бърз успех още при самото раждане  ;D ;D ;D намерих картата на Принц Алуалед Бин Талал Алсауд
http://www.astrotheme.com/astrology/Al-Waleed_bin_Talal
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #42 -: Декември 04, 2013, 03:51:04 pm »
Да де ама нали знаеш шейха на Бурней как завърши тази нинджа...90% в канала от кинтите...
Идеята ми бе не за наследствени, а за придобити на база труд знания интелект знания...Би ли скивал наталките на Стан О'Нийл и Лорън Блакфейн, ако не ти е проблем де..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #43 -: Декември 04, 2013, 03:52:18 pm »
Ал Капоне

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #44 -: Декември 04, 2013, 03:53:28 pm »
Да де ама нали знаеш шейха на Бурней как завърши тази нинджа...90% в канала от кинтите...
Идеята ми бе не за наследствени, а за придобити на база труд знания интелект знания...Би ли скивал наталките на Стан О'Нийл и Лорън Блакфейн, ако не ти е проблем де..:)
сега ще видя дали ще мога да ги намеря :)
но според мен  тук трябва да има и голяма доза късмет ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #45 -: Декември 04, 2013, 03:57:45 pm »
На прима виста- в повечето карти/без1/има взаимодействие Уран/Венера.Често и Сатурн нейде там за материализ. на шанса

« Отговор #46 -: Декември 04, 2013, 03:59:30 pm »
Съгласен за късмета...Необходимо, но НЕДОСТАТЪЧНО условие...:)
Коя е планетката на късметката Юпи ли? Джъст го посочи...
Интересно ми е според вас бързият успех ( ако може да се обобщи разбира се) води ли до падение или напротив?
Пример с историята бих могъл да дам с Цезар и Помпей...
Цезар на дърти години и с много труд постига всичко, докато Помпей от млад е сложил лавровият венец след което Цезар го унищожава. Дж. Белфърд след като създава Стратън Оукмънт влиза в затвора за пране на пари, а докато е бил Кинг ъф да Макс се е забавлявал със скъпо платени жрици на любофффта и наркотици

« Отговор #47 -: Декември 04, 2013, 04:04:55 pm »
За мен човека който е тръгнал от нищото, пропаднал и след това се изправил във финансовият световен сектор е Грйт Лари Финк- СЕО на Блек Рок дружество за изкупуване на активи...Истинска акула..на около 30 е "звезда" мисля във Креди Сюис Фърст Бостън, след което го гонят не знам причини и след това всичко е история...мачка всичко в Блак Рок...Лоурън Блакфейн също ме кефи, но тоя е друга бира, там само възход..:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #48 -: Декември 04, 2013, 04:10:50 pm »
За мен човека който е тръгнал от нищото, пропаднал и след това се изправил във финансовият световен сектор е Грйт Лари Финк- СЕО на Блек Рок дружество за изкупуване на активи...Истинска акула..на около 30 е "звезда" мисля във Креди Сюис Фърст Бостън, след което го гонят не знам причини и след това всичко е история...мачка всичко в Блак Рок...Лоурън Блакфейн също ме кефи, но тоя е друга бира, там само възход..:)
http://www.astrotheme.com/astrology/Larry_D._Fink
ама нямат часове само аспекти може да видим :)

« Отговор #49 -: Декември 04, 2013, 04:14:23 pm »
Благодаря ти,Акрукс!  :blink:
За нищо! Благодарности за mail, че е поместила карта с квадрат между Венера и Плутон на милионер  :blink:
62 милиона малко ли ще ти са, а Джъст?
Абе и аз одеве метнах карта с Венера каре Плутон на милионер.Ама тоз пуст ЮЛВ няма да ми даде и стотинка.Егаси скръндзата  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #50 -: Декември 04, 2013, 04:35:29 pm »
Ами все пак си девойка бе Джъст...Мъжа ти нека е кинтажлия и верен...тогава ще си и ти..:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #51 -: Декември 04, 2013, 04:42:36 pm »
и до какъв извод стигнахме за наочакван и бърз трябва Уран ... за да се задържи трябва Сатурн ,но без Юпитер,Плутон и Венера няма как  :P

« Отговор #52 -: Декември 04, 2013, 04:47:28 pm »
Йесте, но и Мерка според мен се проспуска и Слънцето. Защото освен посочените аспекти, за ръководител най общо казано, трябва и харизма и интелект...

« Отговор #53 -: Декември 04, 2013, 04:50:36 pm »
Йесте, но и Мерка според мен се проспуска и Слънцето. Защото освен посочените аспекти, за ръководител най общо казано, трябва и харизма и интелект...

Тук няма да се съглася.Познавам един мъж.Прост като...абе да не казвам думата.Има голям бизнес  :blink: Ключовата дума е късмет...Това е...Венера е в квадрат с Юпитер и Плутон  :blink: оп...и в секстил с Уран  :blink:

« Отговор #54 -: Декември 04, 2013, 04:52:53 pm »
Късмет да, ама за да го задържиш..:)
Мерк и Сатурнка си трябват според мен...Иначе изи кам изи го...:)
Но и аз съм съгласен, без късмет на никъде!!!!

« Отговор #55 -: Декември 04, 2013, 04:56:39 pm »
В друга карта на богаташ Венера-каре и половина Юпитер  :blink:

« Отговор #56 -: Декември 04, 2013, 05:08:46 pm »
Моята Венера си е в съвпад с Асцто и Мерка...Пууу...Сатурн във 2ри и Уран прави квадрат с Юпитер...нема нема кинти начи...Въх уби ма..:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #57 -: Декември 04, 2013, 05:17:30 pm »
Моята Венера си е в съвпад с Асцто и Мерка...Пууу...Сатурн във 2ри и Уран прави квадрат с Юпитер...нема нема кинти начи...Въх уби ма..:)
С венера на асц започвай да пръскаш чар на жени с юпитер венера   ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Декември 04, 2013, 07:18:24 pm »
Планети свързани с богатството:
Венера,Юпитер,Нептун,Плутон
В Хамбурската школа Аполон и Купидон

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Декември 04, 2013, 07:36:54 pm »
Извън темата за парите, забелязах, че този мушморок- Гейтс, си е скрита лимонка.  ;)

Относно Майкъл Джексън- проблемите му започнаха с големите пари- договорът му за милиарди. Трябваше да остане на мааалко по- ниското ниво.