Здравей Гост

За Ясновидците-Астрологично

• 51 Отговора
  • 7198 Прегледи
Re: За Ясновидците-Астрологично
« Отговор #40 -: Декември 06, 2013, 12:54:12 pm »
Аз познавам такъв човек...Мъж зодия скорпион е...Работи най обикновенна работа- готвач в едно заведение в квартала. Та този само като те види и ти казва всичко. познавал ми е с минимални разминавания, в смисъл ако ми каже еди какво си ще се случи на 6ти декември, а то става например на 26ти...
Личните ми наблюдения са, че хора практикуващи този "занаят" срещу заплащане- нищо не става от тях...И впечатленията са ми че цитират Църквата, да де ама там е забранено гадателството изрично!
Този същият не ходи на църква, питал съм го...Казвал ми е преди когато е ходил, свеща му изгоряла в ръцете за много кратко време и при разговор със свещенника му е казано, че не бил желан заради способноста усетена от попа и изрично му е споменато, как при тази си дарба, ако я впрегне за добри дела, може да помага, но за лоши не е хубаво..:)
Лично за мен хора занимаващи се с всякакво ясновидство за пари и прокламиращи колко били набожни- това са взаимно противопоказни субстанций, както водата и зехтина..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #41 -: Декември 06, 2013, 12:57:34 pm »
Няма лошо да печелиш от гадателство-лошо е ако прекаляваш! Първоначално ни взимаше по 5 лева,после 10,след това 20...и това за 30 минутно гледане.Цената просто не е оправдана. Имаше много клиенти,но заради алчността си беше наказана и постепенно клиентите и намаляха.Просто не е оправдано никак,ама никак за 30 минути да взимаш по 20 лева.Че то 80% от хората работят за толкова по цял ден!  :lol:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #42 -: Декември 06, 2013, 01:02:40 pm »
Няма лошо да печелиш от гадателство-лошо е ако прекаляваш! Първоначално ни взимаше по 5 лева,после 10,след това 20...и това за 30 минутно гледане.Цената просто не е оправдана. Имаше много клиенти,но заради алчността си беше наказана и постепенно клиентите и намаляха.Просто не е оправдано никак,ама никак за 30 минути да взимаш по 20 лева.Че то 80% от хората работят за толкова по цял ден!  :lol:
Джъст идеята ми е следната, няма как да прокламират тези същите, колко набожни били, а взимат кинти от това. А да имаш дарба и да помагаш на френд и вместо 10 кинта, колкото са 2ве кафета и све минерални води с бакшиша в някое заведение да излезнете...си е ок, вместо в кафето, да му ги дадеш да си купи каквото иска...А тук не знам, ама некакви си видни врачове взимат цифра пара и се гаврят с нещастието на хората експлоатирайки ги с какви ли не кинти. Некой може да каже, да де ама ти търсиш не те? То мутрите като по яки и тормозеха хората трябва да ги оправдаваме, следвайки логиката им...Мое мнение
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #43 -: Декември 06, 2013, 01:05:58 pm »
Джъст идеята ми е следната, няма как да прокламират тези същите, колко набожни били, а взимат кинти от това. А да имаш дарба и да помагаш на френд и вместо 10 кинта, колкото са 2ве кафета и све минерални води с бакшиша в някое заведение да излезнете...си е ок, вместо в кафето, да му ги дадеш да си купи каквото иска...А тук не знам, ама некакви си видни врачове взимат цифра пара и се гаврят с нещастието на хората експлоатирайки ги с какви ли не кинти. Некой може да каже, да де ама ти търсиш не те? То мутрите като по яки и тормозеха хората трябва да ги оправдаваме, следвайки логиката им...Мое мнение
Нерил,да помагаш на хората е изтощително.Хабиш време,отдаваш енергия.Не виждам лошо да се печели от това,хората които имат дарба с нищо не са длъжни да ни помагат и щом това им е основно занимание-защо да не печелят от него? Лошо е ако ламтиш,ако прекаляваш...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Декември 06, 2013, 01:12:22 pm »
Всеки труд се заплаща...Никак не е лесно да виждаш :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #45 -: Декември 06, 2013, 01:12:55 pm »
Ламтят и прекаляват тези,чиито дарби не са баш от Бога.Те и затова се разболяват и ги губят-нямат моралната сила.Първо се разболяват от гордост,после от алчност ,а накрая хлопва капана на тези,които са им внушили "дарби"

« Отговор #46 -: Декември 06, 2013, 01:20:25 pm »
Абе преди бях в обща компания на една женица с нумерология ли се занимаваше, някаква такава простотия..Та тази същата като я питах, че на моята дата са се родили еди колко си човека, значи ли че те ще имат същият житейски път като мен? Тя ми каза...ми то трябва дарба...И дарбата и била да упражнява спиритизъм или конкакт с духове...Еми айде нема нужда точно па на такава да и давам кинти или познавам...

« Отговор #47 -: Декември 06, 2013, 01:21:25 pm »
Дарбата е дадена от Бог. Не е плащано за нея, не трябва и пари да се взимат, така мисля. Или поне да няма фиксирани цени, нека всеки да даде, ако иска по собствена воля, колкото прецени.
Най-големият маг, който е съществувал някога на Земята Исус, взимал ли е пари, отвръщал ли е глава на човек...?

Който иска да го превърне в занаят - негова си е отговорността, дано да има силите да понесе последствията...

« Отговор #48 -: Декември 06, 2013, 01:26:06 pm »
Преди много години майка ми беше ходил при някакво момче в Асеновград,което имало дарбата да разговаря с мъртвите.Говорел по имена за всичките роднини.За мен казал,че имам гастрит (това е така),а на брат ми казал абсолютно точно диагнозата,която му е била поставена от лекари.Той е с вроден лек дефект в стомаха. Но за съжаление момчето няколко години по-късно получило инсулт и спряло да гледа...

« Отговор #49 -: Декември 06, 2013, 01:39:20 pm »
Джъст има хора с дарба, ама поне мой френдове и френдки ходят по разни врачки ли са кфи са и само спекулират с "драмите" и реалните и сериозни болки и мъки в живота им.
Но не отричам че има хора с дарби, но да взимат некакви космос кинти ми се струва гадно...

« Отговор #50 -: Декември 06, 2013, 01:42:52 pm »
Джъст има хора с дарба, ама поне мой френдове и френдки ходят по разни врачки ли са кфи са и само спекулират с "драмите" и реалните и сериозни болки и мъки в живота им.
Но не отричам че има хора с дарби, но да взимат некакви космос кинти ми се струва гадно...
За последно ходих при оная от квартала,тва беше преди 2 години и не смятам повече да ходя някога! Човек трябва да може сам да се справя с проблемите си  :blink: Така е най-добре  :blink: Трябва да слушаме интуцията си-тя е най-мъдрия и добър съветник  :blink:

« Отговор #51 -: Декември 06, 2013, 01:43:39 pm »
Мноо ясно!!!