При мен ще е в опозиция с натален Марс (У8) и квадрат натален Юпитер (У4) в 9-ти дом...Мамма мия Ще вдигам скандали,ще бъда хиперсексуална и ще се карам с роднините на моя приятел.То като като натам се е тръгнало особено тая сутрин като разбрах,че майка му ми е ровила в гардероба да ми показва дрехите на хората :lol:
В 11дом ми попада,съвпада с Марс-У9,опозиция Уран-У7,секстили Венера-У3/10 и Ац,тригон ДЦ.Приятелство ли ще приключвам,не знам...
АСЦ на пълнолудието в 8 дом, а самото то по оста 6/12, в каре с нат. Сатурн, У7.
Кво ти пука,нали мина ;DПри мен се прояви сходно,въпреки,че ми бе в 7 д.Днес отпадна една работа,от която щях да изкарам някой лев.Иначе аз предварително изхарчих сумата,която щях да спечеля :PНо Благодаря на Бога това не е нещо,което да ме събори.Пък и следобед получих чуден знак от съдбата,нагазих кучешки фекалии.
Цитат на: MoonLight в Декември 06, 2013, 11:07:43 amВ 11дом ми попада,съвпада с Марс-У9,опозиция Уран-У7,секстили Венера-У3/10 и Ац,тригон ДЦ.Приятелство ли ще приключвам,не знам... Някои запознаства започнаха да преминават в приятелства.