Здравей Гост

Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...

• 42 Отговора
  • 5294 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...
« Отговор #20 -: Декември 11, 2013, 01:03:17 pm »
Ето Нелсън Мандела

« Отговор #21 -: Декември 11, 2013, 01:09:18 pm »
Изпитания в живота всеки е имал, но КАК ги е преживявал? Каква е другата страна на медала? Замислям се за Нелсън Мандела - 27 години в затвора в името на кауза, Томас Едисън, Ернан Кортес даже и сега примери колкото искаш...
Кои са аспектите в натала, показващи тежки изпитания и възможноста за тяхното преодоляване?При други хора далеч по малки изпитания ги сриват. Кои са тези показатели за това?
Плутон май френд!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #22 -: Декември 11, 2013, 01:11:59 pm »
Гледам,че и при него и при Стивън Хокинг има каре Марс/Плутон.Наскоро в една тема с оправдание приписахме много злини на този аспект,а сега може да го реабилитираме частично ;DВъзможно е при тях точно този ас. да е дал сила,устойчивост,енергия,хъс да превъзмогнат и преминат отвъд..ограниченията.Падаш,умираш-ставаш,пак жив.

« Отговор #23 -: Декември 11, 2013, 01:15:43 pm »
Демек аз с моя Плуто на ИЦ съм устоичив на всякакви злини...:)))
А Марс каре Плуто бе за жертвите и тук пак се проявява...Хм...тук може би идва момента на рпоработката на планетите?
Прави ми обаче впечатление, че всичко което се коментира не се засяга темата за зодията и АСЦто на конкретният казус...Защо не го правите не знам, в смисъл впечатление ми прави не че разбирам толкова колкото вас де
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #24 -: Декември 11, 2013, 01:26:38 pm »
За физ. недъзи и страдания трябва да гледаме АС,разбира се.Що се отнася до мен и аз не разбирам много,а и още не съм огледала хубаво картите.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #25 -: Декември 11, 2013, 01:31:19 pm »
Нерил, тебе те спасява троновото слънце ;)

« Отговор #26 -: Декември 11, 2013, 01:32:27 pm »
Не бе Ремедеос стига с тези недъзи...Мисълта ми е примера с Нелсън Мандела, Марая даде свой пример, аз с хазарта и "лекият" живот други с друго...Въпроса е как се преодолява и кое е заложено да продължиш. До сега разбирам, Марс, Сатурн и Плутон...
Имаш ли натала на Касиус Клей( Мохамед Али) човека освен Световен по бокс се е бунтувал с неправдите да си смени името и верозиповеданието и за правата на чернокожите...Отнемат му титлата изправен е пред просешка тояга, ама си връща титлата и престижа и продължава да се бори...Същият има Паркинсън..
Нерил, тебе те спасява троновото слънце ;)
От кое ме спасява..?..:) Не разбрах наистина..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #27 -: Декември 11, 2013, 01:33:54 pm »
Дава ти сила, в този смисъл го написах

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #28 -: Декември 11, 2013, 01:34:12 pm »
Н.Мандела има 12домна Луна каре Уран,каре Сатурн/Мерк.Много показателно за неговото стори..

« Отговор #29 -: Декември 11, 2013, 01:36:07 pm »
Дава ти сила, в този смисъл го написах
Мдам, ама има квинконс с Лунката в 6ти и квадрат с Уранчо...:)...Но всичко което пише за 1во домно Слънце в Лъв си важи за мен отвсекъде...Ама темата не е за мен...Някога може и да бъде, ако стана леко известен...Ама за сега ниенте..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #30 -: Декември 11, 2013, 01:37:09 pm »
Ами Нериле.ти пита за АС,иначе ясно ти казах,че мисля Марс/Плуто за източник на сила!

« Отговор #31 -: Декември 11, 2013, 01:40:17 pm »
Ами Нериле.ти пита за АС,иначе ясно ти казах,че мисля Марс/Плуто за източник на сила!
Ай ъндърстенд за тва...:)...И си казвам какво ми прави впечатление- как никой не казва за Асц то и самата зодия на човека поне аз не съм видял в никоя тема да се споменава...:)))

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #32 -: Декември 11, 2013, 01:42:43 pm »
Айде Мохамед Али,че съм му фен ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #33 -: Декември 11, 2013, 01:43:45 pm »
Видя ли туй,което аз :P

« Отговор #34 -: Декември 11, 2013, 01:48:49 pm »
МДам, Марс квадратка Плутка...:)
Асц Лъв..:)....Виж само колко напрегнати аспекти има този човечец..?Луна квадрат с МЦ Плуто опозе Луна 6ти дом му е натоварен, за твоята любима тема болестите..:)
Не се бъзикам с болестите на хората де..

« Отговор #35 -: Декември 11, 2013, 02:02:31 pm »
Познавам човек, който е преживял нещо ужасно. Марс е в квадрат с Плутон в натала му. Но според мен това е и аспекта, който привлича лошото или поне изправя човек пред агресия.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #36 -: Декември 11, 2013, 02:03:31 pm »
И Слънце в Козирог,за твърдост.В още една има Слънце в Козирог,една със Сатурн в Коз. тригон Сатурн. На Нелсън М. пък Сатурн му е секстил Марс,съвпад Мерк-дава му твърдост да продължава битката и да разпространява идеите си.
« Последна редакция: Декември 11, 2013, 02:11:11 pm от remedeos »

« Отговор #37 -: Декември 11, 2013, 02:09:15 pm »
Май само маниаците имат Луна в Козирог...Фюрера, Наполеон и Джоузеф Смит...Е айде и Арнолд Шварценегер за нещо по различно от горепосочените..:)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #38 -: Декември 11, 2013, 02:10:35 pm »
за да се справи човек с изпитание е нужно да има желание за това, мотивация, дисциплина, да притежава търпение, силна психика, воля, всичко трябва да е обмислено, да има план за справяне, който да е ефективен.. а понякога е нужен и някакъв риск .. да пожертваш нещо, да заплатиш цената ..

свързвам го с планетите - сатурн, луна, марс, плутон .. и меркурии ;) другите биха могли да донесат късмет ;)

попадала съм в доста критични ситуации, винаги съм намирала начин да се справя .. в повечето случаи сама .. дори почти никой не е разбирал .. При първите ми сблъсъци със сатурн мислех, че нещата се нареждат, разчитах на късмета си.. Научих, че човек трябва да вярва в себе си, да разчита на себе си, да не чака "отгоре" , а да действа .. Не си ли помогнеш сам и Бог не може да ти помогне .. И каквото сам си направиш и цял град не може да ти го направи ..

имам скорпион на к12 , плутон съвпад слънце там в кюпа и венерка;) плутон и слънце имат секстил със сатурн ..
марса ми е ретро, но ретро марсовете действат, когато са на зор  ;D
имам асц стрелец, луна и мерк в същия знак тригон към юпитер - надеждата и оптимизма съпътстват живота ми ;)

знам, че всичко се постига, няма невъзможни неща .. единственото необратимо нещо е смъртта..

всяко едно изпитание /дори и нещо супер дребничко/ ни кара да израстваме.. прави ни по-силни
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #39 -: Декември 11, 2013, 02:13:25 pm »
Момичета, как разбирате кой аспект в нат .карта е отрицателен и кой положителен? Примерно: Saturn Opposition Midheaven 6.37  -21, отрицателно или положително влияе?