Много обичам да правя подаръци. Винаги го мисля с дни и седмици предварително, за да е много индивидуално за всеки. Избирам според човека. Влагам много емоция и мисъл в подаряването. Не обичам да подарявам козметика, дрехи. Това не е в моя стил. И много средства влагам в общия случай. Избирам или нещо квалитетно, или нещо, което да събужда емоционален спомен, да затрогва.
Мъжете в живота ми са се облажавали най-много.

Даже не ми се изброява, някак ми е лично. Но все са оставали доволни на пръв поглед.
Аз обичам да ми подаряват по-практични неща или емоционални. Не обичам подаръци, кото нямат нищо общо с мен като личност.
Дори дреболии могат много да ме зарадват, стига да знам, че са избрани с някаква умисъл за мен и това да бъда направена щастлива. Затрогвали са ме и най-обикновени смокини извън сезона им, спонтанно купени, защото аз много обичам смокини.
Венерата ми е във Везни, в 8 дом.
Никак не обичам да ме затрупват с безсмислени подаръци, както и да е прекомерно често. Нека е веднъж, но да е затрогващо. Имах едно бивше гадже, което решило да ме изненада с избор на свещи и ароматни пръчици. Аз много обичам такива неща. Но той беше прекалил, много бях възмутена. Можех спокойно да отворя магазин за свещи и ароматни пръчици. И подозирам, че той беше изкупил асортимента на поне 2-3 магазина, това беше чудовищен пакет с хиляди пръчки. 5 години след раздялата ни успях да ги изгоря, а паля всеки ден почти.

Нека нещата са с мярка, иначе се чувствам неудобно, неловко и странно.