Здравей Гост

Какви подаръци обичате да получавате и подарявате

• 44 Отговора
  • 6807 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Посочете къде се намира Венера в картата Ви , Луната и Юпитер ...и споделете какви подаръци харесвате да полуюавате и да правите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Какви подаръци обичате да получавате и подарявате
« Отговор #1 -: Декември 13, 2013, 12:03:12 pm »
Обичам да подарявам дрехи,парфюми,козметика.Ако не може да е това,задължително нещо практично,което знам,че ще влезне в употреба на човека.А на мен обичам да ми дават пари и да си купя аз каквото искам понеже трудно ми нацелват вкуса. Венера във Водолей в 5-ти дом.Юпитер във Водолей в 6-ти,Луна в Рак в 11-ти...
« Последна редакция: Декември 13, 2013, 12:49:36 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Декември 13, 2013, 12:07:05 pm »
Не понасям подаръци, които няма да влязат в употреба – нещо ненужно, колкото да се отбие номерът, което не е избирано с желание и с мисъл за мен.
Рядко са ми подарявали подаръци, но обичам да е нещо качествено, да не е ширпотреба. Същия принцип спазвам и аз, когато избирам за някого подарък, обаче ми е трудно да проявя фантазия. Цената не е определяща, но не обичам евтини неща.

Луна в Рак в рецепция по екзалтация с Юпитер в Телец, петодомна ретроградна Венера в Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Декември 13, 2013, 12:11:15 pm »
Посочете къде се намира Венера в картата Ви , Луната и Юпитер ...и споделете какви подаръци харесвате да полуюавате и да правите.

Венера в овен,9дом.Луната в скорпион,3дом.Юпитер в овен,9дом.Подарявам винаги нещо "практично и полезно",или в някои случаи и сувенири-за да има спомен,че този подарък е от мен.Обичам да получавам  химикали и тефтери,но и някоя стойностна книга не бих отказала.

« Отговор #4 -: Декември 13, 2013, 12:12:24 pm »
Не понасям подаръци, които няма да влязат в употреба – нещо ненужно, колкото да се отбие номерът, което не е избирано с желание и с мисъл за мен.
Рядко са ми подарявали подаръци, но обичам да е нещо качествено, да не е ширпотреба. Същия принцип спазвам и аз, когато избирам за някого подарък, обаче ми е трудно да проявя фантазия. Цената не е определяща, но не обичам евтини неща.

Луна в Рак в рецепция по екзалтация с Юпитер в Телец, петодомна ретроградна Венера в Овен.
И аз мразя подаръци,които не влизат в употреба.Ама най-близките си ме познават и ми дават пари да си купя нещо,което аз искам.Аз също давам пари понякога...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Декември 13, 2013, 12:16:57 pm »
Пари евентуално бих дала на много близък човек, сам да си избере и да купи това, което иска. На приятели и познати ми е неудобно да подарявам пари в плик (освен за сватба).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #6 -: Декември 13, 2013, 12:22:37 pm »
Много обичам да правя подаръци. Обикновено ми отнема време, ако не познавам достатъчно добре човека, за да намеря точния подарък за него. Към най-близките си хора направо прекалявам откъм подаръци. Държа да е оригинално, да трогва човека, но също да не е събери-прах, т.е. гледам и практичността. Луна в Рак, 10-ти дом и Венера в Дева в 11-ти дом.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #7 -: Декември 13, 2013, 12:25:10 pm »
Пари евентуално бих дала на много близък човек, сам да си избере и да купи това, което иска. На приятели и познати ми е неудобно да подарявам пари в плик (освен за сватба).
Да,да и аз така.Пари давам само на приятеля си,на майка ми,на брат ми и някой друг по-близък роднина.Но има нещо друго при мен.Страшно съм щедра към точно тези 3-ма човека.За тях бих дала и последната си стотинка,а към другите съм стисната.Свиди ми се за другите някак... :rolleyes:

« Отговор #8 -: Декември 13, 2013, 12:31:46 pm »
 :blink:Венера-Овен-6дом,Луна-Лъв-10/11дом /на половин градус от куспидата на 11 дом/,Юпитер в Близнаци-на К9...
Обичам да ми подаряват най-много-бижута-слабост са ми,също дрехи и парфюми,НО само след,като аз съм си ги харесала,иначе НЕ!...това касае само нещата за лична употреба.А иначе много обичам да ме изненадват с малки/дребни нещица,на които мн.се радвам-сувенирче за дома,цветя,хубава чашка за кафе,тефтер,ароматни свещи,плюшени играчки, и др.джунджурийки...А какво най-много БИХ ИСКАЛА да ми подарят-екскурзия в чужбина... :rolleyes:
Относно подаръците,които аз правя-първо подпитвам отдалече-кой от какво има нужда и тогава избирам подарък.Не обичам да подарявам неща,които няма да влязат в употреба.
« Последна редакция: Декември 13, 2013, 12:38:45 pm от venera1978 »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Декември 13, 2013, 12:33:15 pm »
Ооо с парите ми е много обидно,колкото и много да са!Когато избираш подарък,влагаш мисъл,чувство,внимание.Вграждаш енергията си в подаръка.

« Отговор #10 -: Декември 13, 2013, 12:41:34 pm »
Ооо с парите ми е много обидно,колкото и много да са!Когато избираш подарък,влагаш мисъл,чувство,внимание.Вграждаш енергията си в подаръка.
Абе не знам досега мъжете с,които съм била са на тоя принцип.Важното е и двете страни да предпочитат така  :P Ето на,миналата седмица приятеля ми си хареса дънки-купих му ги.А преди две седмици му купих панталон.Обичам да подарявам Подаръците далеч преди самия празник! Много съм нетърпелива  ;D

« Отговор #11 -: Декември 13, 2013, 12:47:28 pm »
Обичам да подарявам и да ми подаряват с желание- най важното, все пак всеки е с различни възможности-това от и за гаджетата. Но приятелите и познатите искам за РД да ми подаряват скъпи неща, жеста няма значение!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #12 -: Декември 13, 2013, 12:49:06 pm »
Обичам да подарявам и да ми подаряват с желание- най важното, все пак всеки е с различни възможности-това от и за гаджетата. Но приятелите и познатите искам за РД да ми подаряват скъпи неща, жеста няма значение!
Това не ми стана много ясно  :rolleyes:

« Отговор #13 -: Декември 13, 2013, 12:50:23 pm »
Ами за другите няма значение дали влагат нещо емоционално или не. Важното е да отворят кесиите..:)..А гаджетата са друго-там трябва да е от сърце
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #14 -: Декември 13, 2013, 12:52:25 pm »
Ами за другите няма значение дали влагат нещо емоционално или не. Важното е да отворят кесиите..:)..А гаджетата са друго-там трябва да е от сърце
Искаш да кажеш,че обичаш скъпите неща и не цениш дреболиите  :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #15 -: Декември 13, 2013, 12:53:43 pm »
Обичам да подарявам неща,които знам,че ще зарадват другите,доста мисля ;DАко не знам  какво да взема,най често избирам картина или красива икона от руската школа.Имам Юпи в Близнаци,Луна в Риби,,скорпи Венера.За себе си най-обичам бижута.Дрехи,телефони и прочие практични подаръци не ме радват.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #16 -: Декември 13, 2013, 12:53:49 pm »
Венера в Телец - обичам да са практични, не да мине номера само. Такива и подарявам. Обичам да давам парите си за нещо, което ще ес ползва и съм на мнение, че евтиното излиза по-скъпо. Такива подаръци също обичам да получавам.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4240.msg102110.html#msg102110

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5770.msg247807.html#msg247807
да си сравните отговорите  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #17 -: Декември 13, 2013, 12:56:44 pm »
Много обичам да правя подаръци. Винаги го мисля с дни и седмици предварително, за да е много индивидуално за всеки. Избирам според човека. Влагам много емоция и мисъл в подаряването. Не обичам да подарявам козметика, дрехи. Това не е в моя стил. И много средства влагам в общия случай. Избирам или нещо квалитетно, или нещо, което да събужда емоционален спомен, да затрогва.
Мъжете в живота ми са се облажавали най-много.  ;D Даже не ми се изброява, някак ми е лично. Но все са оставали доволни на пръв поглед.
Аз обичам да ми подаряват по-практични неща или емоционални. Не обичам подаръци, кото нямат нищо общо с мен като личност.
Дори дреболии могат много да ме зарадват, стига да знам, че са избрани с някаква умисъл за мен и това да бъда направена щастлива. Затрогвали са ме и най-обикновени смокини извън сезона им, спонтанно купени, защото аз много обичам смокини.
Венерата ми е във Везни, в 8 дом.

Никак не обичам да ме затрупват с безсмислени подаръци, както и да е прекомерно често. Нека е веднъж, но да е затрогващо. Имах едно бивше гадже, което решило да ме изненада с избор на свещи и ароматни пръчици. Аз много обичам такива неща. Но той беше прекалил, много бях възмутена. Можех спокойно да отворя магазин за свещи и ароматни пръчици. И подозирам, че той беше изкупил асортимента на поне 2-3 магазина, това беше чудовищен пакет с хиляди пръчки. 5 години след раздялата ни успях да ги изгоря, а паля всеки ден почти.  :o Нека нещата са с мярка, иначе се чувствам неудобно, неловко и странно.

« Отговор #18 -: Декември 13, 2013, 12:57:27 pm »
Евтино и хубаво не знам да има!
Венера в Лъв, Юпитер съвпад Слънце 1водомни, Луна в Козирог 6ти дом..:)
Май самите планети говорят сами за себе си..:)
Не тази миналата година едни мой френдове ме питаха какво искам братя са и живеят в Картахена Колумбия, бил съм им на гости и ги накарах да ми вземат костюм Зеня..:)
На този само пара ги инструктирах разни неща не исках...Като ме питат си казвам какво искам и се съобразявам с бююджета все пак..:)

« Отговор #19 -: Декември 13, 2013, 01:04:51 pm »
Евтино и хубаво не знам да има!Венера в Лъв, Юпитер съвпад Слънце 1водомни, Луна в Козирог 6ти дом..:)
Май самите планети говорят сами за себе си..:)
Не тази миналата година едни мой френдове ме питаха какво искам братя са и живеят в Картахена Колумбия, бил съм им на гости и ги накарах да ми вземат костюм Зеня..:)
На този само пара ги инструктирах разни неща не исках...Като ме питат си казвам какво искам и се съобразявам с бююджета все пак..:)
Съгласна съм!  :blink: