Здравей Гост

Какви подаръци обичате да получавате и подарявате

• 44 Отговора
  • 6791 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Какви подаръци обичате да получавате и подарявате
« Отговор #20 -: Декември 13, 2013, 02:09:44 pm »
Направеното от сърце даже не е евтино, а безплатно.  :rolleyes:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #21 -: Декември 13, 2013, 02:15:46 pm »
Имала съм желание и съм подарявала, но никога не съм усещала да се радват на подаръците ми, а не отбивам номера... :-[А  може да ми се струва, тъй като винаги показвам радостта си.
Много обичам да ми подаряват , но за мен е по важен самият жест!

« Отговор #22 -: Декември 13, 2013, 03:06:35 pm »
И аз много обичам подаръци,да подарявам и да получавам. Когато подарявам се опитвам да имам напредвид вкуса и интересите на човека и да му подаря нещо, което знам че иска или е част от хобито му. Последно време също започнах да се опитвам да правя ръчно изработени неща,доколкото мога, защото съм малко "джаста-праста" ;D Най-важното,което усещам в себе си, когато правя подарък за любим човек е че съм готова да се раздам, почвам да правя подарък и мога да го допълня с още малки подаръчета и не мога да се спра, ако не беше финансовата ограниченост.
А какво обичам да ми подаряват...ами колкото практични, толкова и красиви неща,някоя фигурка, но да е точно по моя вкус, каквито се сетиш дрънкулки и тем подобни, но винаги със стил. Важно е да знам, че човекът се е постарал и е вложил много любов в подаръка. Като цяло много обичам подаръците.
А относно астрологичните показатели: Венера е управител на АЦ-то и на 8ми дом,а се намира в 4ти дом във Водолей; Луната е в Дева, 12ти дом и Юпитер ми е кацнал в 1вия дом във Везни.  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 13, 2013, 03:11:48 pm от Last_Kiss »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #23 -: Декември 13, 2013, 04:55:46 pm »
Винаги правя много изчанчени подаръци! И винаги радвам много. Няма нищо типично в моите подаръци, от това да доведа приятелят ти от друг град и да го вкарам в такси да се прави на шофьор и като се качи в таксито приятелката ми да не може да си каже името, при условие, че той не можеше да дойде, до това да те заведа на рожденият ти ден на почивка с всичките му ВИП входове и места, до това да ти направя албум със снимки и записи на разговори и касетки, абсолютно изчанчени.

Обичам подаръци, които са ми нужни. Обичам дрехи и почивки, както и нужни неща, които съм казала че искам :)

Венера и Луна в Близнаци в 4ти дом, Юпитер във Везни в 8ми
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #24 -: Декември 13, 2013, 06:25:17 pm »
Посочете къде се намира Венера в картата Ви , Луната и Юпитер ...и споделете какви подаръци харесвате да полуюавате и да правите.

Венера в Лъв на к12, Юпитер в Лъв в 11. Луна на к5 в Козирог.

Мразя да ми подаряват неща, които са някакви обикновени, които ще са за всекидневна употерба. Трябва да има нещо магическо и специално в подаръка, който ми правят. Поради тази причина, мразя да ми подаряват козметика, парфюми и такъв род неща. Даже ми е малко обидно като ми ръгнат един дезодорант за подмишници и душ - гел.  ;D ;D ;D И аз самата избягвам да подарявам такива неща - все едно в тях има някакъв скрит намек "къпи се по-често". Ако някой, някога в живота ми ми подари нещо като кухненски уред или такъв род прибори, ще му го ударя в главата, кълна се!

В общи линии, каквото обичам да подарявам, такова обичам и да ми подаряват - КНИГИ. Простооо върха, най-любимото ми нещо на света, естествено, зависи от заглавието. СРЕБЪРНА бижутерия - на злато изобщо не се радвам и изобщо не нося. Обичам всякакви естествени, полускъпоценни камъни, няма значение дали са на бижу или представляват един огромен минерал, пак ми харесва да ми подаряват такива работи. В зависимост от човека и особеностите му, мога да се насоча и към нещо различно, което знам, че ще хареса. Но примерно, дори и да подаря дреха, защото знам, че човека обича да му подаряват дрехи, ще купя нещо, което е по-официално, а не се носи всеки ден. Чаши, чинии също съм подарявала но отново са били сервизи (а в някои случаи единични бройки), за които съм се уверила, първо, че са добре изпипани и много красиви, и второ - уникални, или поне рядко срещани.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #25 -: Декември 13, 2013, 08:43:39 pm »
Венера + юпитер в риби в 9, а луна в близнаци- в 11.Обичам ценните подаръци като символика, стойноста е без значение, макар че понякога високата цена е напълно оправдана.Допада ми оригиналният, необичаен подход, но не "клиширана", привидна оригиналност, а нещо необикновено, предизвикано от сърце+ексцентрична мисъл. :rolleyes:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #26 -: Декември 14, 2013, 02:20:00 pm »
Венера в Близнаци в съвпад със Слънце  в 1 ви дом,Луна в Дева в 4 ти дом.
Обичам качествения и скъп подарък,пък дори и да не е особено практичен.
Харесвам скъпа козметика и съм пристрастена към кожените чанти. :P

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #27 -: Декември 14, 2013, 03:44:18 pm »
Много обичам да правя подаръци. Винаги го мисля с дни и седмици предварително, за да е много индивидуално за всеки. Избирам според човека. Влагам много емоция и мисъл в подаряването. Не обичам да подарявам козметика, дрехи. Това не е в моя стил. И много средства влагам в общия случай. Избирам или нещо квалитетно, или нещо, което да събужда емоционален спомен, да затрогва.
Мъжете в живота ми са се облажавали най-много.  ;D Даже не ми се изброява, някак ми е лично. Но все са оставали доволни на пръв поглед.
Аз обичам да ми подаряват по-практични неща или емоционални. Не обичам подаръци, кото нямат нищо общо с мен като личност.
Дори дреболии могат много да ме зарадват, стига да знам, че са избрани с някаква умисъл за мен и това да бъда направена щастлива. Затрогвали са ме и най-обикновени смокини извън сезона им, спонтанно купени, защото аз много обичам смокини.
Венерата ми е във Везни, в 8 дом.

И за мен така, както при Емма, подаръците са много важни и са като визуален израз на любов. От значение са, за това се засягам, когато гадже забрави да ми подари нещо на празник. А когато е без повод е най-готино.  :blink:
Веднъж обаче на един бивш подарих ваучер за процедура - масаж... не го използва, не му хареса идеята чужд човек да го масажира..  ;D стори ми се супер странно и като не иска пък аз си ползвах ваучера  :blink:
Венера в Скорпион,  Луна и Юпитер в Риби. Като Венера прави тригон към Юпитер, 7 градуса някъде

« Отговор #28 -: Декември 14, 2013, 04:25:26 pm »
Евтино и хубаво не знам да има!Венера в Лъв, Юпитер съвпад Слънце 1водомни, Луна в Козирог 6ти дом..:)
Май самите планети говорят сами за себе си..:)
Не тази миналата година едни мой френдове ме питаха какво искам братя са и живеят в Картахена Колумбия, бил съм им на гости и ги накарах да ми вземат костюм Зеня..:)
На този само пара ги инструктирах разни неща не исках...Като ме питат си казвам какво искам и се съобразявам с бююджета все пак..:)
Съгласна съм!  :blink:
Контрапример — книга. Много се радвам на такъв подарък.

« Отговор #29 -: Декември 14, 2013, 05:38:57 pm »
Евтино и хубаво не знам да има!Венера в Лъв, Юпитер съвпад Слънце 1водомни, Луна в Козирог 6ти дом..:)
Не тази миналата година едни мой френдове ме питаха какво искам братя са и живеят в Картахена Колумбия, бил съм им на гости и ги накарах да ми вземат костюм Зеня..:)
На този само пара ги инструктирах разни неща не исках...Като ме питат си казвам какво искам и се съобразявам с бююджета все пак..:)

Е, хората, които правят и получават подарАци, едва ли четат много книги.  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Декември 14, 2013, 05:43:06 pm »
На книга ще се зарадвам, ако наистина е нещо стойностно и интересно.

Подарявали са ми разни дамски книжлета от сорта на "Защо мъжете обичат кучки?", тях ги захвърлям без да съм ги прочела, не стават дори за тоалетно четиво. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Декември 14, 2013, 05:47:06 pm »

Е, хората, които правят и получават подарАци, едва ли четат много книги.  ;D ;D ;D
Душко на мен книгите в нас които съм изчел сигурно струват повече от апартамента ти, но съм обяснил ЗАЩО НАПИСАХ ПОДАРАЦИ...ОТ РАК ИДВА, НО НЯМА ЗНАЧКА..:)
Душко един съвет, чети цялостно преди да вземеш становище...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #32 -: Декември 14, 2013, 09:48:13 pm »
Миналият месец получих подарък, колекция от 11 книги, свързани с любимия ми сериал. Обожавам подаръци, които имат общо с нещо, на което съм фен - сериал, филм или група. Може да са книги, пъзели, чаши, фигурки и такива неща.
Наскоро пък, получих 2 билета, единият за театрална постановка, с един много готин актьор, другият за мюзикъл. Лятото получих билет за концерт в Роял Албърт Хол, а преди това бях подарила билет за Депеш Мод. Та, билети за постановки, концерти и такива неща, не отказвам :P .
Харесвам и козметика, парфюми, дрехи, бижута, чанти, обувки, но само ако съм си ги избрала преди това или човекът познава вкуса ми добре.
Други готини подаръци, които съм получавала са - графичен таблет, електронно пиано, телефон, фотоапарат. Също и художнически материали - цветни/акварелни моливи, комплекти за графика, такива неща...

Венера във Везни, 2-ри дом. Юпитер в Скорпион, 3-ти дом. Луна в Телец, 9-ти дом.

« Отговор #33 -: Декември 15, 2013, 01:28:53 am »

Душко на мен книгите в нас които съм изчел сигурно струват повече от апартамента ти, но съм обяснил ЗАЩО НАПИСАХ ПОДАРАЦИ...ОТ РАК ИДВА, НО НЯМА ЗНАЧКА..:)
Душко един съвет, чети цялостно преди да вземеш становище...:)

Би се затруднил доста, тъй като живея в доста голяма къща.  :P А като ти гледам богатството на речника, правописа и манталитета, се чувствам длъжна да ти кажа, че текст в книгите няма само отпред и отад, а повечето е по средата, тъй като имат една, явно непозната за теб функция - отварят се. А това да съдиш качеството на прочетеното по това колко пари си дал за него - присъщо за жалки, дребни душички като твоята. Трагична картинка.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #34 -: Декември 15, 2013, 10:51:19 am »
Винаги правя много изчанчени подаръци! И винаги радвам много. Няма нищо типично в моите подаръци, от това да доведа приятелят ти от друг град и да го вкарам в такси да се прави на шофьор и като се качи в таксито приятелката ми да не може да си каже името, при условие, че той не можеше да дойде, до това да те заведа на рожденият ти ден на почивка с всичките му ВИП входове и места, до това да ти направя албум със снимки и записи на разговори и касетки, абсолютно изчанчени.

Обичам подаръци, които са ми нужни. Обичам дрехи и почивки, както и нужни неща, които съм казала че искам :)

Венера и Луна в Близнаци в 4ти дом, Юпитер във Везни в 8ми

:08:

нужните подаръци ме съсипват :angry: :unsure:

« Последна редакция: Декември 15, 2013, 11:25:19 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Декември 15, 2013, 04:29:22 pm »
Подарък под 100лв въобще не признавам, все едно нищо не са ми подарили

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #36 -: Декември 15, 2013, 07:09:43 pm »
Obicham da podarqvam i polochuvam neshta ,koito sa nasocheni kum poluchatelqt im, neshto koeto e lichno za nego da si lichi ot podarukut, che poznavash choveka i znaesh  kakvo mu  haresva.Venera v 8mi dom vuv vodolei ,luna i upiter v 5ti skrpion.

« Отговор #37 -: Декември 17, 2013, 11:07:34 pm »
Днес много се зарадвах на един нищо и никакъв керамичен пингвин, но е толкова сладък.  ;D ;D Подари ми го човек, с който си допадаме, но не сме се виждали много и наистина не очаквах подарък. Може би заради това и толкова ме трогна, просто така като си го гледкам, интуитивно усещам, че е било от сърце, а не по някакво задължение или конфузна ситуация и може би заради това толкова много му се радвам.  :yahoo:

« Отговор #38 -: Декември 20, 2013, 09:07:57 am »
 :blink:Малко съм затруднена с избор на подарък за Коледа за майка ми...Бихте ли споделили какво вие ще подарите на вашите?Идеи?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #39 -: Декември 20, 2013, 09:30:39 am »
аз подарявам ВСИЧКО, какво харесвам да ми подаряват- освен типичните за всяка жена неща харесвам и по-непрактични неща- един от подаръците за Коледа, на който много се зарадвах са ми професионални ски очила, например сега за р.дто съм решила да си поискам професионален сет четки за грим, бих се зарадвала ако ми подарят животинка или поне грамадна плюшена мечка... аз съм с у 5 и венера в Козирог- от къде е тази непрактичност! по отношение на нещата, които ме радват не знам!
 ........на родителите ми- дрехи козметика, бижута, ваучери за почивка, пътуване някъде :P
"Любовни антагонизми- all day, every day"