Здравей Гост

Какви подаръци обичате да получавате и подарявате

• 44 Отговора
  • 6767 Прегледи
Re: Какви подаръци обичате да получавате и подарявате
« Отговор #40 -: Декември 20, 2013, 09:40:11 am »
Благодаря за включването.

« Отговор #41 -: Декември 20, 2013, 11:05:48 am »
:blink:Малко съм затруднена с избор на подарък за Коледа за майка ми...Бихте ли споделили какво вие ще подарите на вашите?Идеи?

Дрешка купих аз! Мама носи един размер по-голямо от мен, така че сравнително и лесно мерих, нещо, което ще й стане. Така че ако и с твоята сте горе-долу с еднакви размери, можеш да и вземеш. Ако не сте - не знам, на мен поне ми е трудно да смятам кой човек колко педи е и дали това ще му стане.  ;D

« Отговор #42 -: Декември 20, 2013, 11:27:41 am »
Направо се обиждам, когато ми подарят нещо, което си личи, че е за отбиване на номера. Предпочитам нищо да не ми подаряват, отколкото да ми хвърлят там нещо си от магазина за подаръци. За съжаление повечето хора правят точно това или пък просто нямат вкус ( поне подобен на моя ха ха). Аз самата отделям много време да търся подходящия подарък за човека. Ако се случи така, че нямам време за това, примерно поканата е в последния момент, обикновено вземам хубав алкохол и бонбони.

Луна в Козирог и Венера в Козирог,  Слънце в Стрелец, а пък асцендентът ми в Овен е този, който обича да му се обръща внимание  :angry:

« Отговор #43 -: Декември 20, 2013, 12:24:10 pm »
Не обичам да ми подаряват нищо-нито евтино, нито скъпо! След това се чувствам задължена, дори и  подаръкът да е направен от сърце, без да се очаква нещо в замяна. Единствените подаръци които приемам с удоволствие са тези, подарени от майка ми.

Повече оценям нематериални и непредметни жестове от познати и приятели.

Аз самата не обичам да подарявам нищо на никого, с голяма щедрост харча единствено за себе си и за котките си.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #44 -: Декември 20, 2013, 12:46:02 pm »
Аз съм на принципа или скъпо или нищо като с времето се усещам,че започнах да смекчавам "нищото" с подарък приготвен от мен самата. Това важи и за подаръците,които обичам да получавам,явно съм доста претенциозна, тъй като долавям как всички много се затрудняват да ми изберат точния подарък. Луната в козирог Д2, тригон към Юпитер на МЦ ,а Венерата е в близнаци Д7.