Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35333 Прегледи
Re: Стил
« Отговор #80 -: Декември 17, 2013, 12:14:30 am »
Последното е и много мой стил, и аз харесвам такива неща и се нося така.  ;) Харесвам и по-дългите туники, съчетани с клинове.  :P

« Отговор #81 -: Декември 17, 2013, 01:07:29 am »
По-удобно от това не съм носила никога през живота си, няма сигурно и да се намери. Малко е излязло от мода преди 2000 години, но какво толкоз, все още заема знатно място в стила ми.  ;D ;D ;D Снимката е от 2009, мисля.

« Отговор #82 -: Декември 17, 2013, 01:12:44 am »
Дрехите от едно време са тръгнали да се завръщат на мода, та нищо чудно и нещо такова да намери място в гардероба ми ;D .

« Отговор #83 -: Декември 17, 2013, 01:14:46 am »
Пазя си го и очаквам този блажен момент!  ;D ;D

« Отговор #84 -: Декември 17, 2013, 04:33:30 pm »
Нямам представа коя е най-стилната зодия. За себе си знам, че имам хиляди снимки на дизайнерски колекции, които прилежно съхранявам :P .

Харесвам такива неща:
Много стилно,Сънмуун!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #85 -: Декември 17, 2013, 05:01:13 pm »
Да, вирутално съм се облякла, защото искам профила ми да е лигав и детски, а и филмчето си го бива и ми ходи на прякора  ;D ;D
Но тръгна с тези сигнални цветове някога по улицата, не, освен ако не отивам на гости на някого в ромската махала, а за сега нямам такива познати.  ;D

Две сме :)))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #86 -: Декември 17, 2013, 05:07:15 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:Никога не е късно да станеш клоун :P ;D ;D
:haha:

Стига хора...не ме плашете,че скоро Уран ще съвпадне с Натал.Венера...!Аз и без това още не мога да си намеря подходящ цвят за косата...та може ли тогава да "екстравагантясам".../папагал/

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #87 -: Декември 17, 2013, 05:13:19 pm »
Имах приятелка с 5 цвята в косата, да ти дам телефонче да я питаш как става  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #88 -: Декември 17, 2013, 05:20:10 pm »
 ;DНякой друг има ли "модни"изпълнения по Уран?
Помня,че в някоя от темите тук бях чела,затова-кой какви цветови предпочитания има...но НЕ ПОМНЯ-кои планети се гледат?

« Отговор #89 -: Декември 17, 2013, 08:31:18 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:Никога не е късно да станеш клоун :P ;D ;D
:haha:

Стига хора...не ме плашете,че скоро Уран ще съвпадне с Натал.Венера...!Аз и без това още не мога да си намеря подходящ цвят за косата...та може ли тогава да "екстравагантясам".../папагал/

Защо само един като може да имаш всички  :D :D :D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #90 -: Декември 17, 2013, 09:53:15 pm »
;DНякой друг има ли "модни"изпълнения по Уран?
Помня,че в някоя от темите тук бях чела,затова-кой какви цветови предпочитания има...но НЕ ПОМНЯ-кои планети се гледат?
преди 7 г. тр. уран ми мина през нат. венера - нищо не промених във външния си вид, не помня дори да ми е минавало през ума, затова пък направих основен ремонт вкъщи. венера ми упр. 4 ти и 11 дом, уран - 8 ми.
съвпада се случва 9 ти дом - често пътувах в чужбина в този период.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Декември 18, 2013, 12:27:54 pm »
За мен всяко едно облекло, независимо какъв стил предпочитаме, трябва да бъде уместно според мястото, хората и ситуацията. Например, една къса туника с клин може да изглежда ефектно в някоя дискотека или бар (ако имаме и подходящо за това телосложение), но ще изглежда нелепо в офис среда. Не харесвам жени, които се носят като бабички, но и твърде екстравагантно и показно също е дразнещо. На някои обаче този усет за уместност им липсва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #92 -: Декември 18, 2013, 12:30:13 pm »
За мен всяко едно облекло, независимо какъв стил предпочитаме, трябва да бъде уместно според мястото, хората и ситуацията. Например, една къса туника с клин може да изглежда ефектно в някоя дискотека или бар (ако имаме и подходящо за това телосложение), но ще изглежда нелепо в офис среда. Не харесвам жени, които се носят като бабички, но и твърде екстравагантно и показно също е дразнещо. На някои обаче този усет за уместност им липсва.
Ами човек се ражда със стил и никакви пари не могат да го купят...Дори и моден консултант да си наеме...Въпрос на физика и излъчване...Но и аз съм забелязал, масово хората нямат усет за дрехи, а ка моли за цветово съчетание...Там е траджеди положението...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Декември 18, 2013, 12:33:19 pm »
Да съчетаеш ярки цветове, без да изглежда натрапчиво и нелепо, също е умение. Някои жени го могат и не изглеждат смешни при това, отива им. Други са като папагали. Но наблюдавам масово липса на стил, индивидуалност и неумение да се съчетават цветови гами и аксесоари, особено тук по крайбрежието преобладава ориенталска и с евтин вид мода.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #94 -: Декември 18, 2013, 12:36:47 pm »
Не се учудвам...
За мен човек със стил е като се погледне, от прическата, веждите съчетанието на дрехите според сезона( някак си не върви колкото и мускулест да си да носиш на минус 15 тениска) и ОБУВКИТЕ И КОЛАНА,а ако има костюм ВРАТОРЪЗКАТА...
Така аз бих обобщил...За жените гледам обеците, прическата и грима съчетан с дрехите...
Но най важното без което не може е ИЗЛЪЧВАНЕТО НА САМИЯТ ЧОВЕК..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Декември 18, 2013, 12:41:38 pm »
Защо пък обеците - дали носи диаманти или масова бижутерия?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #96 -: Декември 18, 2013, 12:44:00 pm »
Ами естествено след като е навита да слага боклуци на ушите си, значи е смрадливка...няма грешка наистина...Не става въпрос за пари, има и обеци от естествени материали...
Чантата за жените също е важна и я пропуснах...:)
Казвам си мнението...
Мисля, че разбирам от мода, все пак имам Венера Лъффска на Асц то..:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #97 -: Декември 18, 2013, 12:44:21 pm »
Пък и кой в Бг различава диаманти от цирконий :P

« Отговор #98 -: Декември 18, 2013, 12:46:58 pm »
Не знам кой, но мисля обеците са важни за стила на жената? Странно ми се вижда някоя да сложи на ушите си китайско менте...Пак казвам, според мен не става дума за пари...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #99 -: Декември 18, 2013, 12:49:54 pm »
Да, но диамантите са твърде скъпи, не мислиш ли? Поне тези, които се продават в Бг, малко са жените, които могат да си ги позволят