Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35301 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Стил
« Отговор #100 -: Декември 18, 2013, 12:51:05 pm »
По принцип жълто злато не понасям, но имам алергия към неблагородни метали – тенекиени обеци мога да изтрая не повече от няколко часа, след това получавам възпаление и сърбеж. Предпочитам сребърни или от бяло злато с естествени камъни, да не са много натрапчиви, а по-кокетни. Масова бижутерия не харесвам, макар че понякога има и добри попадения, но такава не нося.

Хайде, Нериле, не бъди такъв сноб :)), не всички могат да имат диаманти и изумруди. Аз нося, но моите са наследствени. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #101 -: Декември 18, 2013, 12:51:18 pm »
А аз като видя мъж с оскубани вежди, намазан и напомаден, ле-екинко започва да ми се повдига…

« Отговор #102 -: Декември 18, 2013, 12:52:17 pm »
Има шанаджийски..:)
Връзваш се на пунтите на Лил, не съм казвал, че всяка трябва да носи диаманти, както и не може всеки да кара Бугати Ваерон...
Но за обеците мисля си съгласна, за мнението ми?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #103 -: Декември 18, 2013, 12:52:48 pm »
А аз като видя мъж с оскубани вежди, намазан и напомаден, ле-екинко започва да ми се повдига…

Хахахахаха, метросексуален му викат на това. ;D ;D ;D

« Отговор #104 -: Декември 18, 2013, 12:54:47 pm »
Ами живи пидираси...:)
Аз като ходя на кола маска и козметик, ми чистят веждите, но не ми го правят изрисувани...Все пак живеем в 21ви век и не виждам лошо мъж да се подържа, а не да е обрасал...
Аз поне посещавам такива места и съм си ок със себе си...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Декември 18, 2013, 12:55:43 pm »

За бижутата лично за себе си спазвам следния принцип – по-добре никакви, отколкото долнопробни. Разбира се, всеки има различни представи за долнопробност. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #106 -: Декември 18, 2013, 12:56:24 pm »
Аз пък в момента съм с китайски обеци и съм си много ОК с това. ;D ;D ;D И китайските труженички трябва да живеят от нещо.

« Отговор #107 -: Декември 18, 2013, 12:56:51 pm »

За бижутата лично за себе си спазвам следния принцип – по-добре никакви, отколкото долнопробни. Разбира се, всеки има различни представи за долнопробност. :)
Ами и аз това казах, ама с различни думи..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Декември 18, 2013, 01:31:48 pm »
И да искам да нося обикновени, не мога. Моите уши от неблагороден метал стават слонски. Веднъж получих такова възпаление, че чак вдигнах температура, може да е алергия към някаква сплав. Толкова за обеците. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #109 -: Декември 18, 2013, 01:33:23 pm »
Моите са с клипс. Затова няма проблеми какъв е металът. Само да не са прекалено тежки, че болиии.

« Отговор #110 -: Декември 18, 2013, 02:36:53 pm »
Напоследък се захласвам по хенд мейд бижутата  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #111 -: Декември 18, 2013, 02:40:35 pm »
онзи ден ми донесоха много яки обеци кръстове - ръчна изработка .. но са по-ежедневни

много ми харесват тези кръстове, искам да си взема малко по-кичозни:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #112 -: Декември 18, 2013, 03:30:14 pm »
Много стилно,Сънмуун!  :blink:

Нали :blink: ? Не успявам обаче да кача всички, заради ограничението от 200 кб.

Затова качвам малко пролет 2014 :P .

« Отговор #113 -: Декември 19, 2013, 07:41:16 am »
Тези снимки до една ги харесвам Сънмуун, за последната от тях бих казала, че е точно "мой стил". Луна и Венера в Козирог. Обичам качеството, което не крещи. За да ми хареса нещо трябва да има доза артистичност и ексцентричност, но по-скоро загатнати отколкото натрапващи се, иначе ми простее. Харесвам само естествени материи и истински бижута. Пластмаси, изкуствени кожи и синтетични материи не са за мен. Освен това дрехата трябва да има конструкция, тоест линия.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 07:49:50 am от Ropotamo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Декември 19, 2013, 08:01:13 am »
И на мен всички ми харесват, особено предпоследната.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #115 -: Декември 19, 2013, 11:10:48 am »
Транзитен Уран е газил наталната ми овча Венера, и не,  не заприличах на папагал. Някои от вас ме познават. Въпреки  Уран, съм доста консервативна и сдържана в дрес кода.
Семпли кройки и качествени материи. Никакъв грим и минимум аксесоари. Не обичам жълтите метали -циганеят ми, а уж имам лъвски асц. и Луна.))))

п.п.Третата и последната снимки, на Сънмун, са ми близки като стил.))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #116 -: Декември 19, 2013, 01:06:47 pm »
Транзитен Уран е газил наталната ми овча Венера, и не,  не заприличах на папагал. Някои от вас ме познават. Въпреки  Уран, съм доста консервативна и сдържана в дрес кода.
Семпли кройки и качествени материи. Никакъв грим и минимум аксесоари. Не обичам жълтите метали -циганеят ми, а уж имам лъвски асц. и Луна.))))

п.п.Третата и последната снимки, на Сънмун, са ми близки като стил.))

И аз така...Интересно защо? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #117 -: Декември 19, 2013, 01:09:00 pm »
Аз винаги съм носила злато, не харесвам сребро. След възврата на сатурн в лъв и излизането му от първия ми дом спрях да нося златни бижута, така си и стоят колко години вече, нямам мерак да ги слагам. На какво може да се дължи?

« Отговор #118 -: Декември 19, 2013, 01:34:02 pm »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490868470955624&set=a.464013240307814.99823.322909977751475&type=1&theater

Мъчих се, не мога да кача файл, голям е, затова качвам линка. Това примерно ме кефи извънредно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Декември 19, 2013, 01:37:15 pm »
Изглежда по-помпозно (облекло за подиум), но наистина е много шик и стилно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.