Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35483 Прегледи

*

elodiq

• **
  • 903
Re: Стил
« Отговор #181 -: Януари 10, 2014, 12:37:03 pm »
Венера във водолеи.Ето такъв стил ми допада на мен.

« Отговор #182 -: Януари 10, 2014, 04:12:30 pm »
Имах една приятелка с Венера във Водолей. Харесваше момчета с криви зъби или нещо друго там "дефектно" във външния вид.

« Отговор #183 -: Януари 10, 2014, 08:52:19 pm »
Ае малко и от мене  ;D ;D

« Отговор #184 -: Януари 10, 2014, 08:57:40 pm »
My по-зимна колекция.  ;D ;D ;D

« Отговор #185 -: Януари 10, 2014, 09:03:02 pm »
Игнорирайте нааканите дънки, представете си ги номрални - дето са на едната снимка с ризата.  ;D ;D

« Отговор #186 -: Януари 10, 2014, 09:05:17 pm »
Тази тема е разкошна. Във ФБ освен лични снимки съм качила и подобни моделчета, свалени от различни сайтове, над 1500 имам, обожавам си ги всичките, качвам някои и тук.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #187 -: Януари 10, 2014, 09:17:40 pm »
Още малко...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Януари 10, 2014, 09:23:37 pm »
Избирам си  ;D
- бижутата със зелени камъни и кафявата чанта от същата картинка
- комплекта черно/червено, без чантата
- бежовата туника с коланче
- лятната рокля от последната снимка в оранжева гама

Тия артикули най-добре си пасват с моя вкус  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #189 -: Януари 10, 2014, 09:51:06 pm »
Имах една приятелка с Венера във Водолей. Харесваше момчета с криви зъби или нещо друго там "дефектно" във външния вид.

И аз имам позната, само че Луна във Водолей, която харесва както тя казва " грозни мъже " и ако може да имат белези по лицето....
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #190 -: Януари 10, 2014, 10:06:59 pm »
И аз имах по едно време слабост към белези по лицето на мъжки индивиди, но ми се струва, че това е по-скоро Марсово.  :thinking: Форма на мъжественост, един вид. Мина ми психическото разстройство като си интегрирах Марса (вътре в мен), а да не се отразява на външната среда.  ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #191 -: Януари 10, 2014, 10:16:50 pm »
И аз имах по едно време слабост към белези по лицето на мъжки индивиди, но ми се струва, че това е по-скоро Марсово.  :thinking: Форма на мъжественост, един вид. Мина ми психическото разстройство като си интегрирах Марса (вътре в мен), а да не се отразява на външната среда.  ;)

Може Тъндър, тя е Слънчев Скорпи  ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #192 -: Януари 11, 2014, 06:51:54 am »
Аз пък харесвам обикновено руси мъже със сини очи и ако може по възможност да са с дълги коси ,  другата ми любима комбинация е черна коса и светли очи или пъстри.Обикновено даже са с много женствени физиономии.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #193 -: Януари 11, 2014, 02:46:08 pm »
Аз пък харесвам обикновено руси мъже със сини очи и ако може по възможност да са с дълги коси ,  другата ми любима комбинация е черна коса и светли очи или пъстри.Обикновено даже са с много женствени физиономии.

Колко познато Елодия, и аз си падам по Скандинавкият тип. Само без дългата коса и за лицето не съм забелязала да имам преференции. Но всичко останало  :97: :97: :97:

Иси, много ми хареса 2рата снимка, обожавам този стил. Много обичам клинове. Удобни са и подчертават хубавите ми къси, но пък прави и стройни крачета  ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #194 -: Януари 12, 2014, 01:23:29 pm »

И аз имам позната, само че Луна във Водолей, която харесва както тя казва " грозни мъже " и ако може да имат белези по лицето....

Мале, аз нямам нищо във водолей, ама все си ги харесвам едни "чаровно" грознички или грубовати, ако може брадясали и по-мъжествени.. "Красиви" мъже, поддържани, с нежни/изящни черти не харесвам, ужасни са.. нищо мъжко не виждам в тях. Както казва майката на една приятелка "Един мъж трябва да е малко по-красив от маймуна"  ;D

« Отговор #195 -: Януари 12, 2014, 02:57:43 pm »
Както споменах, имам стотици снимки на подобни комбинации, много ме успокояват, когато си ги гледам, пълнят очите и душата ми, ако можех да имам една единствена рокля от тях, то тя би била тази от първата снимка. Изключително женствен и нежен модел, а цветът е невероятен.
Предпоследното моделче е за Краби (подмазвам ти се, за да ми дадеш медал  :P )

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Януари 12, 2014, 03:11:41 pm »
Последната картинка е много шик, но ми харесва комплектът и от втората картинка - роклята и черното сако, без обувките и чантата, последните не са мой стил.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #197 -: Януари 12, 2014, 03:15:07 pm »
И на мен не ми харесват чантата и обувките, Лили, но роклята е много шик и затова я постнах, всъщност, когато си ги свалям от различни сайтове, почти не обръщам внимание на аксесоарите, фокусът за мен са дрехите :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Януари 12, 2014, 03:19:57 pm »
Повечето аксесоари не ми допадат, но кафявата чанта си харесах - от картинкака със зелените бижута.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #199 -: Януари 12, 2014, 03:42:18 pm »
От едно известно време проявявам афинитет към всякакви жилетки и нестандартни сакенца, на последната снимка съм аз - черна рокля малко под коляното и жилетка от ефирна материя цвят капучино, не е излязло много добре на снимката, но много приятна комбинация като за вечерно излизане.