Здравей Гост

Луда по оранжево

• 46 Отговора
  • 6585 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Луда по оранжево
« -: Декември 15, 2013, 09:27:33 pm »
Полудях по този цят... :-[ :o
Направо луднах...
Пердета оранжеви..,свещници и свещи.
Салфетки...
Лили е свидетел на оранжевата ми страст...

Според психологията това е цвета на сакралната чакра...

Имате ли периоди в които имате цвят ..не просто любим..,а страст...
При какви транзити се случва и има ли общо с планета чийто цвят цвят предпочитате? Разбира се и прогресии и дирекции могат да бъдат свързани...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Луда по оранжево
« Отговор #1 -: Декември 15, 2013, 09:36:36 pm »
Имате ли периоди в които имате цвят ..не просто любим..,а страст...

Като се замисля, не ми се е случвало да се захласвам по различни цветове в зависимост от астрологичната динамика.
Имам си няколко любими цвята и извън тази гама трудно си избирам нещо. Но поне се радвам, че съм успяла да се разделя с преобладаващото черно, което носех до към 30та си годишнина.

Оранжево и аз обичам, то е сред любимите ми цветове. Миналата година за РД получих в подарък оранжев шал.

В предишното жилище едната стая също беше в оранжеви нюанси - прасковена боя по стените, оранжев абажур и оранжеви щори.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Декември 15, 2013, 09:40:20 pm »
Моят любим цвят е лилаво.

Но за дрехи обожавам синьо,зелено и напоследък кафяво.
За лято обичам светло синьо,за есен зима-тъмно.
Но предпочитам приглушените нюанси.

Навремето преди години,когато прогресивното ми слънце е било в овен ,повече носех червено и оранжево.
Но аз съм по-консервативна в цветовете....
с венера в телец съм както знаете.

Иначе тази комбинация от всички цветове ,много ме успокоява :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 15, 2013, 09:48:43 pm »
Моят любим цвят е лилаво.

Но за дрехи обожавам синьо,зелено и напоследък кафяво.
За лято обичам светло синьо,за есен зима-тъмно.
Но предпочитам приглушените нюанси.

Навремето преди години,когато прогресивното ми слънце е било в овен ,повече носех червено и оранжево.
Но аз съм по-консервативна в цветовете....
с венера в телец съм както знаете.

Иначе тази комбинация от всички цветове ,много ме успокоява :blink:

Благо-даря за включването Милки..
Имам въпрос и той е:
В момента има ли цвят,който те пристрастява?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4 -: Декември 15, 2013, 10:04:55 pm »
оранжевият цвят се предпочита често от хора, преминали през труден период в живота си, преживели скръб, емоционален шок, защото дава усещане за ново начало, възвръща вярата, желанието за живот, оптимизма. повишава апетита- да не започнете да ядете много вкъши и да се чудите защо така  ;D

от няколко години моята страст е жълтото.

милки, лилавото бил цвета на изневярата казват  ;D цвета на страстта
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #5 -: Декември 15, 2013, 10:05:59 pm »
Аз бях дълги години така с синьото, беше ми огромна страст, за мен същетвуваха два цвята - синьо и черно. Един вид - синьо или нищо, защото черното е цветът на нищото. В интерес на истината, винаги третото ми око като чакра беше твърде активно през изминалите години. Когато си пооправих дисбаланса, мина и този син фанатизъм.  ;D ;D Така че според мен е повече въпрос на това какво търсиш и на вътрешно състояние. НО ако свържем сакралната чакра с оранжевото и нейната функция - първични чувства, търсене на сливане и наслада, до известна степен май за оранжевата мания главна виновница може да е Венера.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6 -: Декември 15, 2013, 10:12:08 pm »
черното ми беше любимо по време на сатурновия ми възврат. даже .. май нямах дрехи в други цветове.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7 -: Декември 15, 2013, 11:07:12 pm »
цялата ми къща е в оранжево  ;D оранжевото е цветът на слънцето но като вземем предвид, че обикаля натала за 1 година, би трябвало да има масова истерия по оранжевото  ;D
аз пък не знам защо правя асоциация с уран, въпреки, че го дават за син цвят, нищо общо с оранжевото.
единственият аспект към тежка планета на наталното слънце, когата беше почти маниакалната ми страст по оранжевото, е и бил квадрат с плутон. обаче на К5 ми е водолей и сатурн е бил в лъв: транзитен уран пък в 5ти дом.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Декември 15, 2013, 11:18:48 pm »
Имала съм период на синьо, зелено, кафяво, червено а сега лилаво е от две години поне. :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Декември 15, 2013, 11:47:42 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 16, 2013, 12:00:03 am »
Аз бях дълги години така с синьото, беше ми огромна страст, за мен същетвуваха два цвята - синьо и черно. Един вид - синьо или нищо, защото черното е цветът на нищото. В интерес на истината, винаги третото ми око като чакра беше твърде активно през изминалите години. Когато си пооправих дисбаланса, мина и този син фанатизъм.  ;D ;D Така че според мен е повече въпрос на това какво търсиш и на вътрешно състояние. НО ако свържем сакралната чакра с оранжевото и нейната функция - първични чувства, търсене на сливане и наслада, до известна степен май за оранжевата мания главна виновница може да е Венера.

Oбичам този цвят,,,
Интересно повечето чаршафи са в черно или червено... :P ;D

Възможно...Но това е цвета на твореца...да не забравяме. Има и Меркурий...и Нептун си мисля.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 16, 2013, 12:03:37 am »
цялата ми къща е в оранжево  ;D оранжевото е цветът на слънцето но като вземем предвид, че обикаля натала за 1 година, би трябвало да има масова истерия по оранжевото  ;D
аз пък не знам защо правя асоциация с уран, въпреки, че го дават за син цвят, нищо общо с оранжевото.
единственият аспект към тежка планета на наталното слънце, когата беше почти маниакалната ми страст по оранжевото, е и бил квадрат с плутон. обаче на К5 ми е водолей и сатурн е бил в лъв: транзитен уран пък в 5ти дом.

Ужас... ;D
Не съм единствената ...значи. :P ;D
Лили да каже колко е оранжева къщата ...и всичко около мен... :P

« Отговор #12 -: Декември 16, 2013, 12:04:44 am »
Оранжевият цвят е лечебен, творчески, носи топлина и спокойствие. През зимата подсъзнателно предпочитаме да купим портокали, защото те ни напомнят за слънцето. С оранжев цвят е втората чакра, която е под пъпа. Ако прекаляваме с този цвят, започваме да се държим егоистично, поставяме се в центъра на света.

Read more: http://snaiper-bg.net/2013/10/d-r-svetla-baltova-tsvetovete-lekuvat-zashto-ste-v-cherno/#ixzz2naTBJ85V

Лекцията е много добра, прочетете я  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 16, 2013, 12:11:45 am »
оранжевият цвят се предпочита често от хора, преминали през труден период в живота си, преживели скръб, емоционален шок, защото дава усещане за ново начало, възвръща вярата, желанието за живот, оптимизма. повишава апетита- да не започнете да ядете много вкъши и да се чудите защо така  ;D

от няколко години моята страст е жълтото.

милки, лилавото бил цвета на изневярата казват  ;D цвета на страстта

Мдаа...През ада преминах..покрай мен всички...деца ,Жином...всички близки. :blink:
Новото начало е факт..от доста време...
А за храната... ;D Тя е друга дума...
Въпрос зададен към Лили на РД-то ми:
"Добре ме гледа-нали?! ;D"

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Декември 16, 2013, 12:13:37 am »
Оранжевият цвят е лечебен, творчески, носи топлина и спокойствие. През зимата подсъзнателно предпочитаме да купим портокали, защото те ни напомнят за слънцето. С оранжев цвят е втората чакра, която е под пъпа. Ако прекаляваме с този цвят, започваме да се държим егоистично, поставяме се в центъра на света.

Read more: http://snaiper-bg.net/2013/10/d-r-svetla-baltova-tsvetovete-lekuvat-zashto-ste-v-cherno/#ixzz2naTBJ85V

Лекцията е много добра, прочетете я  :blink:

Благо-даря за статията Романтика... :wub:
Тези цветове имат значение..,а не политическите.... ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Декември 16, 2013, 09:00:31 am »
Не съм имала такова залитане по цветове, но оранжево и жълто са ми любими, всички стаи вкъщи с изкл. на спалнята са в оранжево и жълто :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #16 -: Декември 16, 2013, 06:05:14 pm »
Всъщност като се замисля, странно нещо е енергията, върти, върти и ти донесе точните за теб неща. Отворили сте тема за любимия ми цвят, от години го обичам имам дрехи с този цвят и най-смешното е, че днес след поредния шопинг из магазините пак продължих да търся оранжево бельо, причината е, че наскоро прочетох , че действа много добре на въпросната чакра под пъпа, в резултат на което запалих и колежката ми и тя да търси бикини с въпросния цвят след като успях да я разсмея  с причината :rolf: 
Иначе, мечтата ми е да си купя оранжеви килими и пътеки-с тях къщата ти започва да грее, сякаш слънцето е вътре.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #17 -: Декември 16, 2013, 06:17:23 pm »
Казват,че цвета който харесваме изразява това,което ни липсва или това,от което имаме нужда в момента.Оранжевият цвят е цвета на секса-будистите в манастирите го носят,за да запълнят празнината във 2-рата си чакра.Може да имаш повишени потребности от секс в момента и подсъзнателно да ти се иска да ги усмириш  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #18 -: Декември 16, 2013, 06:20:40 pm »
Брей,брей затова ли спя с оранжева будистка пижама ;D :P

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #19 -: Декември 16, 2013, 06:36:47 pm »
Казват,че цвета който харесваме изразява това,което ни липсва или това,от което имаме нужда в момента.Оранжевият цвят е цвета на секса-будистите в манастирите го носят,за да запълнят празнината във 2-рата си чакра.Може да имаш повишени потребности от секс в момента и подсъзнателно да ти се иска да ги усмириш  :blink:

Хей, има нещо вярно :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК