Здравей Гост

Просяците в натала

• 30 Отговора
  • 4906 Прегледи
Re: Просяците в натала
« Отговор #20 -: Декември 16, 2013, 02:02:42 pm »
Да,факторите са комплексни.Загубата, липсата на дом е кр.резултат,но причините довели до там са различни и съответно аспектите.
Дай на прима виста някой пример...ако се сещаш и ти се занимава...
Джакомо Казанова и Николо Макиавели се сещам...Симон Боливар мисля също, но не съм сигурен....
От любимите ни боксьори е Джо " Бомбандировача" Луис...Завършва като портиер във Вегас и данъчни задължения в размер на милиони...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #21 -: Декември 16, 2013, 10:19:57 pm »
Ударил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това.
Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.
Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..:)
Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...:)
Наистина не съжалявам какво като е момиче????
Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?

ОМГ, взел си й всичките пари?! Що за човек си ти. За осъждането не се притеснявай,.. Изглежда в случая ти така добре си я осъдил нея, че дори си решил че си в правото да раздаваш правосъдие! И то силово, както и да вземеш чуждите пари. Браво!  :clap: Поздравления, достигнал си левел "чобанин"  ;)
Хахахахахахахахахах, за да постъпя така ти прочете ли, ЗАЩО съм го направил?
А нали знаеш вица за жената с принципите, ако си такава де принципна..:)
Имаш ли да кажеш нещо по темата или искаш да държиш речи, като фюрера на Александер плац...И в двата случая нямам против, щом те кефка..:)
Ами нали 4д символизира корените,рожд. дом-бащина къща,затова..
Да ясно, но според теб У4 би трябвало да е зле аспектиран и ако има Уран или Нептун зле аспектирани го дава, правилно ли съм разбрал..?
Не се пали,Нерилчо! Аз бих постъпила по същия начин като теб-дал си добър урок на тази жена! Сигурна съм,че ще се замисля много повече дали да лъже така долно хората...Преди седмица бях в МОЛ-а и на мястото за инвалиди спря една лъскава кола,от която слезе мъж с две деца.Мъжа куцаше известно време,след това започна да се хили и спря да куца.Играел е цирк за пред хората! Моя приятел толкова се вбеси,а принципно е много спокоен (Стелиумен Телец).Аз също се ядосах и се чудех към кого да се обърна,за да го глобят,но моя приятел ме възпря.Каза че е безмислено.Ако се оплачем ще дойде някой,богаташа ще му бутне пари и...Разбирам те защо си се ядосал така! Безумно е да имитираш някакъв недъг,само за да извлечеш изгода от това!
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 10:24:24 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #22 -: Декември 17, 2013, 02:26:29 pm »
Мани даже тема пуснаха в моя чест...:) за омразта в натала...мани мани смех от всекъде..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #23 -: Декември 17, 2013, 02:57:47 pm »
Мани даже тема пуснаха в моя чест...:) за омразта в натала...мани мани смех от всекъде..:)

Нямаш право да удряш момичето, като не и знаеш съдбата и как и защо се е озовала там. Сигурна съм, че мечтата й не е да е на улицата!!!
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Декември 17, 2013, 03:01:10 pm »
Дрийм, като са богаташи, що спират на паркинги за инвалиди? Нямат пари да платят за нормален паркинг?

Ей, да му се не види, тоя български тарикатлък винаги ми е бил безкрайно непонятен!  :thinking: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Декември 17, 2013, 03:04:14 pm »

Нямаш право да удряш момичето, като не и знаеш съдбата и как и защо се е озовала там. Сигурна съм, че мечтата й не е да е на улицата!!!
Лека и доходна ти желая, като си караш таксито, а ако си добър може и бакшиш да ти дам,а ма да ме обслужиш като хората..:)))
Лил, навсякъде има такива тарикати на дребно...Има си органи на реда, обаждаш се и като му треснат глоба или даде рушвет, поне ще олекне с некой друг лев и така..:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #26 -: Декември 17, 2013, 03:10:18 pm »

Лека и доходна ти желая, като си караш таксито, а ако си добър може и бакшиш да ти дам,а ма да ме обслужиш като хората..:)))
нещо си си повярвал прекалено много ми се струва, ама не съм аз човека който ще те съди, но ще ти издам една малка тайна ЕДНО НА НУЛА В ЖИВОТА НЯМА!!!...и следващия път вместо да нараниш...по - добре помогни    ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #27 -: Декември 17, 2013, 03:11:00 pm »
Отивам да действам по задачи няма как..Нали за да не се бият просяците трябва некой да им оставя бакшиш, а и на бакшишите да не се бият..:)
Чао за сега..:)

« Отговор #28 -: Декември 17, 2013, 04:28:42 pm »
Дрийм, като са богаташи, що спират на паркинги за инвалиди? Нямат пари да платят за нормален паркинг?

Ей, да му се не види, тоя български тарикатлък винаги ми е бил безкрайно непонятен!  :thinking: :rolf:
Лили,става дума за паркинга в мола.Той е безплатен за всички,но понеже трудно се намират места някои келеши спират на инвалидното място.Което не им прави чест! Особено на този нещастник,който дори се правеше на сакат пред двете си деца.Нямам да коментирам какъв пример им дава.И като се отдалечи от парко мястото започна да си ходи нормално.Моя приятел така се вбеси,че беше на път да го удари.Така че разбирам Нерил,ако е ударил жената,която заблуждава другите,че е глухоняма.Това е крайно недостойно и пошло! Такива хора заслужават само бой!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Декември 17, 2013, 05:50:48 pm »

Знаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...
Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...
Бабата е много нещастна.Често съм и купувала храна,но незная какъв е случая.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #30 -: Декември 17, 2013, 06:18:04 pm »

Знаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...
Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...
Бабата е много нещастна.Често съм и купувала храна,но незная какъв е случая.
О да аз често ходя в Музеума и спи до БФС...аз кинти и давам...описах какъв и е случая и ми е жал по скоро болно за такива хора....Само,че разни решиха да се правят на Къшу Къшпировски и да дават ценни указания, дето един кенеф в живота си не са направили та акъл и морал четат...
Ако и купуваш храна супер, значи сме двама...