Да,факторите са комплексни.Загубата, липсата на дом е кр.резултат,но причините довели до там са различни и съответно аспектите.
Цитат на: Freya в Декември 16, 2013, 01:46:38 pmЦитат на: Нерил в Декември 16, 2013, 01:29:27 pmЦитат на: Freya в Декември 16, 2013, 01:25:00 pmУдарил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това. Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...Наистина не съжалявам какво като е момиче?Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?ОМГ, взел си й всичките пари?! Що за човек си ти. За осъждането не се притеснявай,.. Изглежда в случая ти така добре си я осъдил нея, че дори си решил че си в правото да раздаваш правосъдие! И то силово, както и да вземеш чуждите пари. Браво! :clap: Поздравления, достигнал си левел "чобанин" Хахахахахахахахахах, за да постъпя така ти прочете ли, ЗАЩО съм го направил?А нали знаеш вица за жената с принципите, ако си такава де принципна..Имаш ли да кажеш нещо по темата или искаш да държиш речи, като фюрера на Александер плац...И в двата случая нямам против, щом те кефка..Цитат на: remedeos в Декември 16, 2013, 01:48:32 pmАми нали 4д символизира корените,рожд. дом-бащина къща,затова..Да ясно, но според теб У4 би трябвало да е зле аспектиран и ако има Уран или Нептун зле аспектирани го дава, правилно ли съм разбрал..?
Цитат на: Нерил в Декември 16, 2013, 01:29:27 pmЦитат на: Freya в Декември 16, 2013, 01:25:00 pmУдарил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това. Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...Наистина не съжалявам какво като е момиче?Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?ОМГ, взел си й всичките пари?! Що за човек си ти. За осъждането не се притеснявай,.. Изглежда в случая ти така добре си я осъдил нея, че дори си решил че си в правото да раздаваш правосъдие! И то силово, както и да вземеш чуждите пари. Браво! :clap: Поздравления, достигнал си левел "чобанин"
Цитат на: Freya в Декември 16, 2013, 01:25:00 pmУдарил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това. Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...Наистина не съжалявам какво като е момиче?Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?
Ударил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това. Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.
Ами нали 4д символизира корените,рожд. дом-бащина къща,затова..
Мани даже тема пуснаха в моя чест... за омразта в натала...мани мани смех от всекъде..
Цитат на: Нерил в Декември 17, 2013, 02:26:29 pmМани даже тема пуснаха в моя чест... за омразта в натала...мани мани смех от всекъде..Нямаш право да удряш момичето, като не и знаеш съдбата и как и защо се е озовала там. Сигурна съм, че мечтата й не е да е на улицата!!!
Цитат на: mail в Декември 17, 2013, 02:57:47 pmЦитат на: Нерил в Декември 17, 2013, 02:26:29 pmМани даже тема пуснаха в моя чест... за омразта в натала...мани мани смех от всекъде..Нямаш право да удряш момичето, като не и знаеш съдбата и как и защо се е озовала там. Сигурна съм, че мечтата й не е да е на улицата!!! Лека и доходна ти желая, като си караш таксито, а ако си добър може и бакшиш да ти дам,а ма да ме обслужиш като хората..)
Дрийм, като са богаташи, що спират на паркинги за инвалиди? Нямат пари да платят за нормален паркинг?Ей, да му се не види, тоя български тарикатлък винаги ми е бил безкрайно непонятен! :thinking: :rolf:
Знаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...
Цитат на: Нерил в Декември 16, 2013, 10:29:00 amЗнаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...Бабата е много нещастна.Често съм и купувала храна,но незная какъв е случая.